Autors Tēma: Vīrieši virtuvē  (Lasīts 5431 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: Vīrieši virtuvē
« Atbilde #30 : 2015. gada 10. februāris, 14:06:24 »
Klasika neizslēdz improvizāciju! Katra klasiskā recepte kaut kad ir pagatavota pirmoreiz.... kā improvizācija... Un receptes attīstās - jo mums tagad ir citi produkti, kuru nebij toreiz, kad mamutus medīja un mežā saknītes kašņāja..

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #31 : 2015. gada 10. februāris, 14:16:36 »
Vienmēr viegli šķebina apgalvojumi no sērijas "sievietes gatavo tā, bet vīrieši - šitā". Dažādi CILVĒKI gatavo dažādi, tāpat kā dažādi tīra māju, iekopj dārzu, iepērkas un visu pārējo.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #32 : 2015. gada 10. februāris, 14:18:32 »
Vienmēr viegli šķebina apgalvojumi no sērijas "sievietes gatavo tā, bet vīrieši - šitā". Dažādi CILVĒKI gatavo dažādi, tāpat kā dažādi tīra māju, iekopj dārzu, iepērkas un visu pārējo.

Pilnīgi piekrītu. :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #33 : 2015. gada 10. februāris, 14:23:16 »
Lasīju tā neitrāli, bet sasmējos gan pamatīgi. Tas par NC uzstādījumu - večiem sanāk forši, sievišķiem Pē! :laugh:
Tur pat komentārs īsti neprasās. Piekabina spārnus, paķer lielāko pavārnīcu un taisnā ceļā uz kulināro Olimpu prom.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #34 : 2015. gada 10. februāris, 14:53:00 »
Tikai pa ceļam vīrišķības atribūti pazaudējušies - kaut kur Letas vai Tartara rajonā...
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #35 : 2015. gada 10. februāris, 15:54:03 »
Jaanoklusee savas domas, ka akal netieku karcerii ;)

Atslēdzies Nibe

« Atbilde #36 : 2015. gada 10. februāris, 16:03:44 »
Esmu pārliecināta, ka tiem šefpavāriem, kuri ir precējušies, mājās ēdienu pārsvarā gatavo sieva.  :rocking:

Ne vella :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #37 : 2015. gada 10. februāris, 16:29:49 »

Vīriešiem labāk sanāk gatavot, jo neviens netraucē :blushing: 

- Отстань, я готовлю обед!
- Ну давай, ну чё ты...

Atslēdzies Es456

« Atbilde #38 : 2015. gada 10. februāris, 21:18:25 »
"Virtuves māka nāk ar laiku, kad saproti ko nozīmē "buljons", saproti ko nozīmē "sautēšana" un pats galvenais - ko nozīmē RECEPTE "

Šī ir pērle, īpaši ja ņem kopā ar NC receptēm (Latvijas populārākās receptes??), kurās sastāvdaļas uzskaitītas, bet cik - stiepjams jēdziens.

« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 10. februāris, 21:20:03 no Piafa »

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #39 : 2015. gada 10. februāris, 21:37:52 »
Piedodiet, es nevaru atturēties no vizualizācijas, par to , ko teica Ragana! "Piekabina spārnus..."  Tik jautra bilde!

:)

Atslēdzies reno

« Atbilde #40 : 2015. gada 10. februāris, 23:30:02 »
šefpavāra un pavāra darbā visgarlaicīgākais ir katru dienu gatavot vienu un to pašu 5-10-15 reizes pilnīgi vienādi. Varētu teikt, ka pat truli. Iedomājies -uz banketu pagatavot brīnišķīgu ēdienu, tikai  nieka 200 x atkārtojot.

To var tikai vīrietis -iekāpj vienā vagā un dragā.
Atslodzei tad jāgudro jaunas receptes, to dara tie radošie. Un visas jaunās receptes ir radušās improvizējot, pārkāpjot noteikumus, tā kā teika par "pareizo" lai paliek.. nu tur un tur.
Es piem. zinu vismaz 4 pareizās buljona receptes, bet varbūt vārīšu pēc 5. -savējās

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #41 : 2015. gada 10. februāris, 23:46:42 »
reno, Tava pareizaa galiigi nebuus pareiza...

...faniigi, ka nc "pareizaas" "tuukstoshgadu vecaas" radushaas pat ne simts gadus vecaas nometnees...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #42 : 2015. gada 11. februāris, 00:05:51 »
Mani nemitīgi šajā sakarā pavelk uz personālijām :). Nu nekādi nevaru iedomāties to dāmīti, kas ar viņu kopā dzīvo. Pat ar visu to, ka Raikinam ir ļoti dzīvelīga epizode, kur šams apraksta damsi ar izteiktu intelekta spīdumu - beigās vīrišķis viņai saka "zakroj rot, dura!". Nu, lai neskatās uz savu dievekli ar vislaik atvērtu mutīti...
Visus sakost!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #43 : 2015. gada 11. februāris, 09:49:09 »
Šajā gadījumā man ir izdevies nošķirt darbu no personālijām. Darbs man patīk un uzskatu to par labu (grāmatu nopirku prezentācijā) Komunikācijas veids - viens pret vienu (kādreiz jautāju padomu personīgi) arī nevaru sūdzēties, korekti. Komunikācija medijos (forumos) - jā, neiet pie sirds. Var jau pastāvēt uz savu taisnību, bet to var darīt, neaizvainojot citus. Nu tā kaut kā.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #44 : 2015. gada 23. februāris, 21:45:15 »
Nesaprotu kāpēc šāda tēma ielikta?????
Tas ir pats par sevi saprotams ka pasaules labākie pavāri, frizieri, modes dizaineri utt. ir vīrieši, te diskusija ir lieka.......
Es nesaku ka sievietes nemāk gatavot, māk :) Un nekad neviens vīrietis nepretendēs uz šefpavāra vietu Stolovaja Nr. 5, no šāda skatu punkta sievietes šefpavāri ir vairāk......... BET nejau kvantitātē ir sāls, bet kvalitātē :) Un te jau Jums būs ļoti grūti konkurēt........... :D