Autors Tēma: ķīniešu jaunaisgads!  (Lasīts 7097 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

ķīniešu jaunaisgads!
« : 2015. gada 18. februāris, 01:10:44 »
Tepat pie durvīm .. :go_go: :go_go: :go_go:
Ielinkoju sev un varbūt vēl kādam... jāsaka gan ,ka šī mājaslapa izceļas ar to, ka ieliktais links pēc pāris dienām nav atrodams... vai parvietots vai kas nu zin... varbuut noturēsies paris dienas, vairāk jau ar nevajag :

http://simboli.lv/zinatnes/mazas-ikdienas-magijas/baltas-un-sarkanas-lapas-rakstisana/

pastāstiņu par savu 1o Ķīniešu JG uzrakstīšu vēlāk.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

Re: ķīniešu jaunaisgads!
« Atbilde #1 : 2015. gada 18. februāris, 10:34:33 »
Šo lapu kaut kā nebiju redzējusi. Rituāli ir forša lieta, tik jādara no visas sirds. tad arī strādās.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 18. februāris, 10:51:30 »
Man saka, ka īslaicīgi nav pieejama. Ja nu kādam atverās, lūdzu iekoējiet visu rakstu, ne tikai linku, it īpaši, ja pastāv problēma, ka
Citāts
šī mājaslapa izceļas ar to, ka ieliktais links pēc pāris dienām nav atrodams

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2015. gada 18. februāris, 11:42:42 »
Piaf- man atvērās, takšto viss uz vietas.
jāsaka, es priekš sevis, visu nokopeju, bet man radās bažas par to, vai es driikstu tā njemt un parkopēt kkur citur,laikam tak  nee?? :confused:
IG- mellenessniega

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 18. februāris, 11:48:23 »
Ok, man atvērās tas links http://simboli.lv/zinatnes/mazas-ikdienas-magijas/baltas-un-sarkanas-lapas-rakstisana/. Pārkopēšu saturu, jo zūdošie linki ir problēma...:
Citāts
Kas ir baltā lapa? Katram mums ir savas problēmas vai raizes. Citam to ir vairāk, citam mazāk, bet katram sev tās ir ļoti nozīmīgas. Katru gadu ir 1 diena gadā, kad ir visvieglāk no kaut kā atbrīvoties. Tā ir enerģētiskā gadu mija. Tā katru gadu ir citā datumā, bet noteikti tā būs 29.mēness diena pēc mēness kalendāra tieši pirms Austrumu Jaunā gada. Šogad tā ir 18. februārī! Attiecīgi, ja šajā dienā mēs izliekam uz papīra visu, kas mums traucē, tad tam ir tāds kā maģisks spēks un no tā varam veiksmīgāk atbrīvoties
Kā to dara? Noteiktās dienas ietvarā apsēžas (vienatnē), atslābinās, aizdedz sveci (vēlams baltu) un uz baltas lapas (A4) uzraksta visu, no kā grib atbrīvoties (raksta tikai uz lapas no vienas puses, taču lapas var būt vairākas) – visu to, ko negrib “pārnest” uz nākošo gadu (arī to traucējošo, kas iepriekš ir atrisināts) – savas bailes, nedrošību, skaudību, izlikšanos, melus, necieņu, aizvainojumu, pārsteidzību, slinkumu, satraukumu, dusmas, neiecietību, alkatību, nožēlu, neuzmanību, nekārtību, bezatbildību… attiecībā uz sevi, citiem cilvēkiem, dzīves situācijām. Vēlams aprakstīt savas domas, rīcību un izjūtas noteiktās situācijās ļoti konkrēti (no dažādiem viedokļiem). Nobeigumā, piemēram, var uzsvērt cēloni: “Lai pazūd tas, kas rada visu slikto, ko es esmu apzināti un arī neapzināti domājis/usi, runājis/usi un darījis/usi.” Visu sarakstīto pārlasa (tik sirsnīgi un lēni, cik nu tas ir iespējams), atvadās no tā, lai aizmirstu un nekad vairs par to nedomātu. Balto lapu saplēš, sadedzina un noskalo tualetes podā ar domu, ka tas aiziet un nekad vairs neatgriežas. Tad apsēžas un kādu brīdi izjūt sevī pārmaiņas (domās var izteikt afirmāciju: “Es to esmu izdarījis/usi – atbrīvojies/usies no visa liekā, kas man varētu turpmāk traucēt.”).
Sarkanās lapas rakstīšana 19. februāris 1:47  līdz pl. 7:39 (2015)

Kas ir sarkanā lapa? Maģiskā vēlmju lapa. Tā ir diena, kad izteiktām domām ir spēks. Ja mēs vēl tās pierakstām un veicam to kā rituālu, tad enerģija ap to virmo un ir ātrāka un labāka virzība uz rezultātu. Katru gadu ieteicams veidot šādu lapu, kur rakstām tieši gada vēlmes, ko vēlamies. Var veidot mazās lapas, ko raksta katru mēnesi 1.mēness dienā pēc mēness kalendāra. Bet tad raksta mēneša ietvara vēlmes. Šī ir tiešām maģiska lapa, bet tā ir jāraksta ar pozitīvu noskaņojumu un patīkamām sajūtām. Ar skepsi „nu paskatīsimies, kā tad ir utt” – rakstīt nav jēgas. Izmantojiet to labāk savā labā!
Kā to dara? Aizdedzam sveci. Svece var būt mīļākajā krāsā. Var būt pēc gada stihijas krāsas. Vienmēr laba būs svece sarkanā krāsā, jo sarkanā enerģētiski ir spēcīgāka par visām citām. 2014. gadā stihija ir Koks Tātad varam izmantot arī zaļu krāsu. Ņemam abpusēji sarkanu A4 lapu. Pildspalvas krāsa var būt gadam atbilstoša – zaļie toņi.
NOSACĪJUMS: jāraksta TIKAI uz VIENAS lapas, vienā pusē un pa punktiem! 1.;2.;3…. Visu, ko vēlamies, bet KONKRĒTI un tagadnes formā, it kā tas jau man būtu. Jāizsaka reāli tāda vēlēšanās, lai pats lietas labā varētu kaut ko darīt. Jāzina, ar ko, cik bieži, kādā veidā tas tiks darīts. Un obligāti jābūt rādītājam, kas apliecina to, ka tas ir noticis. Svarīgi, lai sajūtas akceptē!
Cik konkrēti rakstīsim, tik konkrēti arī piepildīsies. Rakstam darbības. Konkrētas – satiku, iepazinos. Visām darbībām jābūt secīgām. Satiku, iepazinos, izveidoju attiecības, nodibināju ģimeni utt. Konkrēti!
Par naudu – rakstīt konkrētu summu, cik daudz, cik bieži, kurā laikā, cik reizes. Ja minām, piemēram, vidēji mēnesī n-summu, tad var būt tā, ka gada sākumā saskrien jau minētā gada kopsumma, bet pēc tam būs tukšums… Uzmanīgi sekojam līdzi! Ja nav zināma summa, ko tieši vēlamies, tad kā variantu varam rakstīt: „lai mani ienākumi pārsniedz izdevumus…” – tikai jāatceras, ka samazinot izdevumus pēc šī teikuma – var samazināties arī ienākumi. Tie ir vārdi, par kuriem jāatbild.
Rakstām tās tēmas, kas ir svarīgas – mācības, komfortabli mājas apstākļi, labs uzturs, skaists un labs apģērbs… konkrēti! Tikai pozitīvo!
Ieteikums arī pierakstīt: „un veidot jaunus naudas uzkrājumus”.
Paļaujamies! Rakstīt rakstīšanas pēc nav vajadzīgs. Tikai tad, ja jūtat, ka tas ir tas, kas tiešām Jums nepieciešams. Vēlmes piepildās, ja tās akceptē ar patiesām izjūtām. Nav jēgas rakstīt lietas, kam mēs neticam, ka var notikt. Piemēram, ka „man ir jahta”. Uzrakstīto liekam sarkanā aploksnē un noglabājam savas dzīves vietas Dienvidaustrumos – slēgtā veidā.
Pēc pus gada jau var sākt skatīties, izvērtēt, kas no tā ir piepildījies.
Nākamajā gadā nākamo lapu liekam virsū iepriekšējai, krājam no gada uz gadu vai pārrakstām, ko vēl vēlamies un sadedzinām.
Lai izdodas! /Dita

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 18. februāris, 13:42:58 »
Paldies, baigi interesanti. Ja veel tas viss buutu taisniiba, vispaar sduper.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2015. gada 18. februāris, 13:52:13 »
Mana 1ā saskare ar ĶJG ārpus dažiem mediju virsrakstiem iegadījās pie pēdējā LV darba devēja. Viņš rīkoja darbiniekiem pasākumus un taisnīb sakot visi gaja tikai labi paēst un neko vairak negribēja no šiem svētkiem(oky ...arī es ).
2ā un jau praktiskāka saskare nāca, kad biju jau prom no DD un viss bija trubā: bija skaidrs, ka nodokļi nav maksāti, bērns bez b/d, es ar darbu bet bez ienākumiem, vīriec ar 14h darbu un minimālo algu... meitai toreiz tika piedāvāts 1ais brauciens uz Ķīnu. Un ierastos vinja tieši uz KJG svinībām (tās norit 15.d)
Tad nu mēs papētījām ,kas tam lācītim vēderā... par cik viss bija slikti un likās ,ka sliktāk vairs nevar būt... nekas netraucēja izvest galvenos jaungada rituālus. Sarkano lapu veidojām katrs savu.. no tā kas bija pieejams... žurnāli, bukleti, avīzes...
Pēc 9.mēn. atradu savu sarkano lapu, kad pārcēlāmies jau uz savu pirmo māju pēc karavānā pavadītajiem mēnešiem. Liels bija mans pārsteiums, kad izrādījās, ir piepildījusies apmēram puse no vēlmēm. Bet vislielakais pārsteigums bija...
veidojot vēlmju lapu biju ielīmējusi smuku bildi ar zaļu pussalu okeāna malā...bez nekadas nojausmas, kas tā par pussalu un kur atrodas..Bilde bija no bukleta kurš pirms gada atvests no UK vasaras darbiem...
sēžot karavānas vidū un pakojot mantas apjēdzu, ka mēs atrodamies - tieši tur Cornwall, smukās bildes pašā vidū.
 Tieši pusgada laikā mana dzīve bija mainījusies pilnīgi citā virzienā.
Turpmākās sarkanās lapas arī ir nostrādajušas, bet vairs es par to tik ļõti nebrīnos...nav vairs tas šoka un pārsteiguma moments...
katrā ziņā man ir skaidrs, kam ir jābūt uz rītdienas sarkanās lapas.  :flowers: :flowers: :flowers:

IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2015. gada 18. februāris, 13:54:42 »
rekā uzrakstiiju atbildi Habibi.... :)  :o

katram ir sava patiesība, mēs varam tikai padalīties ar to, nevienam nav noteikti jāpieņem svešā patiesība :) :coffee: ;)
IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 18. februāris, 14:44:47 »
Ja tic, vai arii ir izmisumaa, un it kaa nav vairs, ko zaudeet, ticu, ka kaut kas var nostraadaat, jo sliktaak jau nebuus..

Atslēdzies ragana

« Atbilde #9 : 2015. gada 18. februāris, 16:28:20 »
Ja tic, vai arii ir izmisumaa, un it kaa nav vairs, ko zaudeet, ticu, ka kaut kas var nostraadaat, jo sliktaak jau nebuus..
Tu esi optimiste. :) Vienmēr var būt sliktāk (un arī labāk).

Atslēdzies Mango

« Atbilde #10 : 2015. gada 18. februāris, 16:31:24 »
Es arī pieļauju, ka varētu galīgā izmisumā...
Vienu gadu taisīju, nu, sūds uz kociņa. :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2015. gada 18. februāris, 17:33:50 »
nea... :rofl: izmisums nav atslēgas vārds :))

man negribas tālak komentēt ,jo tad es pati sev sāku izklausīties kā sludinātāja un apzinos, ka jā ,kamēr nav uz savas ādas, tikmēr izklausās kā no grāmatas...
man vienreiz viens labs cilvēks teica, lai aizveros un nebārstu grāmatu gudrības, tagad piedomāju.. :blushing: (cenšos)
 :coffee:
IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 18. februāris, 17:51:27 »
Aizveerties un nerunaat, jaa, ja nav ieintereseetu klausiitaaju. Bet rakstiit, taa jau cita lieta. Raksti kaut palagus, kam interesees, izlasiis, kam tas nav vajadziigs, nav spiesta lieta, nevienam tak rakstiits vaards virsuu neskrien.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #13 : 2015. gada 18. februāris, 18:11:15 »
Es ticu, ka citi tic tam, kam es neticu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2015. gada 18. februāris, 18:19:10 »
Un ko tad, ja manai mājai nav dienvidaustrumu? Ir L burts ar iegrauzumu?
Nomērīt un ierakt zemē kafijas bundžu?
Es visu atceros, Ričard...