Autors Tēma: Šovinisms vai ...?  (Lasīts 15967 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Šovinisms vai ...?
« Atbilde #60 : 2015. gada 19. februāris, 16:22:40 »
Man labāk patīk kupi prodai. Rs, es nopērku pakalpojumu. Ja man salūzt mašīna, es zvanu sosam, nevis sāku zvanīties draudzeņu vīriem...

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #61 : 2015. gada 19. februāris, 16:29:32 »
Man labāk patīk kupi prodai. Rs, es nopērku pakalpojumu. Ja man salūzt mašīna, es zvanu sosam, nevis sāku zvanīties draudzeņu vīriem...
+1 Man patika Haima Kogana teiciens, ka vītietim jāmāk nopelnīt, lai samaksātu kādam, kas saimniecības lietas ja pats nemāk.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #62 : 2015. gada 19. februāris, 16:43:46 »
He, i ko man dariit, ja tobriid bez viiriesha? Nekaunos exim vai kaadam draugam vai draudzenes viiram uzjautaat... ok, fliizes izlikt neluugshu ;)

Un galu beigaas- man ar vislaik zvana un prasa :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #63 : 2015. gada 19. februāris, 16:45:09 »
Bet vsp es to ar redzu kaa vienu no muusdienu materiaalusma izpausmeem- pati pati vai samaksaashu... vb es kljuudos, bet man ir tiikama draudziiga izlaliidzreshana... abpuseeja... nevid lai vnm katrs pie profesionaalja uzreiz skrietu...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #64 : 2015. gada 19. februāris, 17:02:51 »
Nezināju, ka tas ir Haima teiciens. Man arī tas patīk un tā arī es uzskatu.

Man atkal liekas, ka atrauju svešu vīru no ģimenes, no laika, ko pavadīt ar bērniem, varbūt sieva uzrīkojusi vīram pārsteigumu, gaida viņu, a šis kkur pie manīm blandās. Ņemot vērā, ka lielākā daļa laika tiek pavadīta darbā, es vēl nozogu. Nekāda materiālisma. Cieņa varbūt, nezinu, kā pateikt.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #65 : 2015. gada 19. februāris, 17:18:08 »
Man patika Haima Kogana teiciens, ka vīrietim jāmāk nopelnīt, lai samaksātu kādam, kas saimniecības lietas ja pats nemāk.

Doma laba un principā pareiza.
Ja sākumpunktā ir nocepusies rozete un beigu punktā ir jauna, kas darbojas, tad principā ir vienalga, kas ir pa vidu - pašas vīrs ar skrūvgriezi, vai vīra kāposts un vīra sameklēts elektriķis.

Bet pazinu vienu, kas ne redzēja, ne ievēroja, kā mājā viss jūk un brūk, nesa mājās nevis mamutu, bet peli, no tās pašas ar lepnu žestu aizveda sievieti uz krogu (pārējo mēnesi dzīvoja uz viņas rēķina), taču uz meitieša vārgajiem pīkstiem, ka vajadzētu rozetes sataisīt, jo visā dzīvoklī darbojās pusotra, nekautrējās postulēt, ka viņam nav nekas jāmāk, visu var izdarīt meistars (kurš jāsameklē, jāsarunā, jāsagaida sievietei - par pašas kāpostu)...

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #66 : 2015. gada 19. februāris, 17:22:01 »
Bet pazinu vienu, kas ...
Uz šitādiem vajadzētu skolas programmā mācīt neuzrauties :(

Atslēdzies Trix

« Atbilde #67 : 2015. gada 19. februāris, 17:37:25 »
Ne visi brūnie strumpuļi ir sū. Gadās arī šokolāde. Ne visas brūnās pļekas ir šokolāde, gadās arī sū.
Nu ko te iemācīsi? :D
Iemācīt vajadzētu tikai to, ka šādi pēc pirmajiem pāris atbilstošajiem atklājumiem ir jāpasūta dillēs/sūnās/lāstekās, atkarībā no gadalaika, un ka jālieto kontracepcija.

Ja pasūtītais subjekts izdarīs secinājumus, varbūt nākamā nepasūtīs.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #68 : 2015. gada 19. februāris, 18:02:41 »
Elementaari-es saprotu vaardus "sorry, nevaru", a ja cilvis to nevar pateikt- nav mana probleema.

Par daudz domaajam cita vietaa un tik tankojam uz priekshu (akmeni nemetiishu)

Atslēdzies harisa

« Atbilde #69 : 2015. gada 19. februāris, 18:09:47 »
sen jau saku,  ka latvijā ir matriarhāts :)  lai jau pārējā eiropa iespringst par līdztiesību, viņi vēl autiņos.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #70 : 2015. gada 19. februāris, 20:32:10 »
Labi - situācija - izsit korķus (vēl vecie, ar stiepli vidū). Nu i ko? Gaidīt 4 stundas mamutnesi? Ledusskapis, TV, bērniem mājasdarbi, gramatu ar nepalasīsi.... Mēģināt prasīt kaimiņam? Ha! Šams NEMĀK! Saukt apdzērušos avārijas večus? Stieplīte un lukturis rokā un tanks dodas uzbrukumā balto ķopšu skapītim. Vistrakāk smējos, kad viens vīrišķis pieteicās palīgā - kas tad tur, padūmaješ - korķi izsisti! Atrauj skapeli, a tur NAV automāti, bet burciņas :) :)
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #71 : 2015. gada 19. februāris, 20:39:02 »
Vspār tādu antikvāru vērtību moš vajag nomainīt?

Un jā. Es telefonā kauktu un dīktu, kamēr atbrauktu un salabotu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #72 : 2015. gada 19. februāris, 20:52:53 »
Nu vot, Camma, man taadas situaacijas ka biezs, neviens vecis nemaak, nejeedz utt., es arii nemaaku, bet, ja jaadara, tad kaut ko tomeer kjimereeju, citreiz pat sanaak. Taapeec arii apskauzhu taadas kaa juus, man pat ir doma bijusi iziet santehnikja, elektrikja veel varbuut kaadus atsleedznieka kursus, lai pamatlietas bez probleemaam vareetu izdariit. A galdnieciibu arii, lai tos sasodiitos plauktus un izgaazushaas skapiishu durvis vareetu pielikt.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #73 : 2015. gada 19. februāris, 21:04:42 »
Par skapīšdurvīm pat runas nav - skrūvgriežu ka biezs! Nu ja nu vienīgi eņģi "ar gaļu" izrauti - bet tā ir nedabiska katastrofa reizi 20-mit gados...
Visus sakost!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #74 : 2015. gada 19. februāris, 21:08:28 »
Camma, es tevi preceetu!