Autors Tēma: kaimiņiene  (Lasīts 5874 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

kaimiņiene
« : 2015. gada 19. februāris, 08:30:30 »
es no rītiem izvadu uz skolu kaimiņbērnus , jo mamma pēc 7 brauc uz darbu.  mazā iet pirmajā klasē , baigi sakarīga meitene , bet visu laiku tā iebaidīta , nu pilnīgi no visa- viņai bail pat vienai iet zīvoklī , kad nāk no skolas mājās , kad ieteicu , lai atver tumšos aizkarus , lai gaišs , tad bail , ko mamma teiks, nu tādā garā . jo sakaitinātu māti nevēlas redzēt , tur iet pa gaisu viss , it sevišķi uz kārtējo , teiksim , piedzīvotāju . tajās reizēs sīko sejās redzu  tādu kā apmierinājumu - vai nu tāpēc , ka pašiem garām paiet , vai nu drīz būs izmaiņas peizāžā.  māte bērnus mīl  ( pa savam ) , strādā , rūpējas un nepārtraukti viņiem čakkarē smadzenes .

Atslēdzies Emīlija

Re: kaimiņiene
« Atbilde #1 : 2015. gada 19. februāris, 08:32:38 »
un... kāds ir jautājums?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2015. gada 19. februāris, 08:33:36 »
Variants ar kaimiņieni parunāt nestrādās - ?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #3 : 2015. gada 19. februāris, 08:37:57 »
viņa dzird tikai sevi. jautājums - vai man ir tiesības iejaukties viņas audzināšanas paradumos , ja redzu , ka viņa emocionāli vardarbīgi izturas pret bērniem - nafig man jūs te vispār vajadzēja , būtu abortu iztaisījusi , tagad dzīvotu lepni , būtu paēdusi un apģērbusies un veseliem nerviem (citēts aptuveni ).

Pieslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2015. gada 19. februāris, 08:45:08 »
drīzāk ar bērniem runājoties mācīt, ka nav jāņem galvā -mammīte tā jocīgi jokojas. Kā Grimmu šausmeņu pasakās

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2015. gada 19. februāris, 09:18:59 »
Vienīgais, ko tu vari bērniem dot ir cits skatījums uz dzīvi, cita dzīvesveida piemērs. mammuķīti pārtaisīs tikai kāda liela nelaime (vai nepārtaisīs). bet ja bērni redzēs arī citādu dzīves modeli, iespējams, tas aizķersies.

Nez, vēl var ziņot sociālajiem, bet ko pierādīsi, un... neko nezinu par šo kantoru iespējām

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #6 : 2015. gada 19. februāris, 09:22:17 »
tā jau arī daru , bet īstenībā tas nav pareizi - mums ar bērniem ir noslēpumi no mammas. un es redzu , ka vienreiz tiešām kkas ar to sievišķi saies tūtē , un visi būs stāvējuši klusu , lai gan lēkmes ir zirdējuši un redzējuši visi. plus tam - bērni ir iebaidīti ar suņiem , kaķiem , cilvēkiem , mošķiem un ko tik vēl ne !

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #7 : 2015. gada 19. februāris, 09:39:07 »
Vienīgais, ko tu vari bērniem dot ir cits skatījums uz dzīvi, cita dzīvesveida piemērs. mammuķīti pārtaisīs tikai kāda liela nelaime (vai nepārtaisīs). bet ja bērni redzēs arī citādu dzīves modeli, iespējams, tas aizķersies.

Nez, vēl var ziņot sociālajiem, bet ko pierādīsi, un... neko nezinu par šo kantoru iespējām
vaitad nepieņēma to likumu/noteikumus, par ko daudzi šūmējās, ka var ziņot tieši uz aizdomu pamata?
cik atceros, tad galvenā problēma bija, ka bērnus uzreiz aizvāc prom no ģimenes
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2015. gada 19. februāris, 09:42:53 »
bērnus uzreiz aizvāc prom no ģimenes
Atrast kādu sociālo darbinieku, kas var un grib pasākt kaut ko starp divām galējībām (nelikties ne zinis vai izņemt no ģimenes)? Teorijā viņiem ir ļoti skaisti modeļi, kā strādāt ar ģimenēm (palīdzēju reiz vienu studiju darbu rakstīt)...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #9 : 2015. gada 19. februāris, 09:46:10 »
jā tā ir cita, lieta, ka darbiniekiem ir vieglāk bērnus aizvākt (nepatīk vārds "izņemt"), nevis risināt lietas.
bet cik noprotu tad te darbiniekam ir jāstrādā ar māti nevis bērniem
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2015. gada 19. februāris, 10:07:18 »
Ļoti šaubos, ka bērnunams ir labāka alternatīva. Un man nav ilūziju par eksistējošu "sociālo darbinieku, kas var un grib pasākt kaut ko starp divām galējībām (nelikties ne zinis vai izņemt no ģimenes)".
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2015. gada 19. februāris, 10:50:13 »
Jukuši esat - kādi sociālie?! Tāpat jau mums tā juvenālā justīcija nāk iekšā platiem soļiem. Un tauta ar visādiem "mobilajiem reportieriem" un tamlīdzīgu figņu tiek radināta pie stučīšanas. Ne attapties nepagūsim, kad bērnu atņemt būs tikpat vienkārši, kā plāksteri aiz auto slotiņas aizbāzt.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #12 : 2015. gada 19. februāris, 10:57:16 »
Jukuši esat - kādi sociālie?!
Kvadra, es par to, ka TEORĒTISKI viņiem jābūt metodēm un plānam, kā strādāt ar jebkuru ģimeni. Redzētu jūs, cik skaisti UZ PAPĪRA  izskatās :(

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2015. gada 19. februāris, 11:07:15 »
Papīrs, kā zināms, pacieš visu. Diemžēl.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #14 : 2015. gada 19. februāris, 11:11:01 »
Lumberg,tieši Tu neoficiāli vari mātei pateikt,kā viņas izdarības izskatās no malas,un kā jūtas bērni tad,kad mamma putojās un neko citu apkārt neredz.Ja Tu vadā bērnus,tad gluži svešnieks neesi.
Tie,kas te runā par socdienestiem un bērnu atņemšanu-kas ar jums notiek??!Ģimenes problēmas neviens socdienests nav atrisinājis un varmācīgi atņemtie bērni raujas atpakaļ pat pie vissūdīgākajiem vecākiem -alkoholiķiem vai citādi neveiksminiekiem.
Padomā,cik viegli-socdienestu kaklā un bērnus prom!Tajā vietā,lai māmulei draudzīgā veidā iedotu vielu pārdomām-ko viņa ar savu nesavaldību dara!