Autors Tēma: Nacionālā sačakarētas šokolādes diena  (Lasīts 10508 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Nacionālā sačakarētas šokolādes diena
« Atbilde #60 : 2015. gada 20. februāris, 20:39:02 »
kur jūs visu to dabuujat??
man te plaukti lūzt un plīst , tak es 85% nezinu pēc kaa kas garšo  :o
parasti uz eksperimentiem izeju,ja kakkam ir baiga atlaide , vai kkas nocenots..(nu tur visādi broken ieiepakojumi vai kkas) takš biežākais secinājums- labi,ka nepirku par pilnu cenu  :rofl:

es laikam nenormāliigi konservatiiva :) ilgi radinos pie jaunām lietām ...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #61 : 2015. gada 20. februāris, 21:37:32 »
Hihi,  vienīgā sapiparmētrotā šokolāde, kas ēdama, ir AfterEight :) Un vislabākā ir melnā ar kādiem labiem riekstiem vai drupinātām vafelēm, nu tādas kā Toblerone (tām gan dažkārt piena šoko pat labāk patīk).

Bet kas nu man patiešam liekas neēdama - šokolāde ar ingveru, bet es jau vispār neesmu ingvera fane.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #62 : 2015. gada 20. februāris, 21:52:57 »
Es ari After eight partijā!    :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #63 : 2015. gada 20. februāris, 23:39:43 »
Tikko te viendien nodomāju - visi nes končas un šokolādes. Domā - nu takš saldumus apēdīs un jāgaršo. Varbūt tā arī bija, kad saldumi bija tiešām naķšis - kaut kad pag.gadsimta sākumā :) Bet tagad končas esam atēdušies un nevar vien ar garšām trāpīt - ar ko tik nav! Man tīri vai prasās uz durvīm lielu plakātu uzlikt - "ja gribat - nesiet, bet prošuto!".

P.s. Teksts bij domāts vairāk par mājasdzīvi. Bet var arī uz darbu attiecināt :)
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #64 : 2015. gada 21. februāris, 12:26:17 »
vakar Stokmanī redzēju aftereit apaļas kārbiņs, esot iekšā šokolādes nūjiņs ar piparmētru pildījumu... knapi noturējos nenoporkt... :-) ideja man patika ļoti...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #65 : 2015. gada 21. februāris, 12:54:43 »
Tikko te viendien nodomāju - visi nes končas un šokolādes.
Par mani ir paruna - ja ko vajag no Spārkas, nesiet kotletītes :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #66 : 2015. gada 21. februāris, 13:31:56 »
Laikam taču katrs nes to, ko iedomājas garšīgu esam. Bet nez vai mani saprastu, ja es ar marinētiem gurķiem un prošuto paķeli ieveltos... Pie manis zinātāji nāk arī ar auksti kūpinātu skumbriju... :)
Visus sakost!

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #67 : 2015. gada 22. februāris, 09:39:46 »
Man šokolāde kombinācijā ar piparmētru nekad nebūtu ienākusi prātā :) bet mana znota mammai ļoti garšo "After eight", un izrādījās, ka nemaz nav slikti! Dēls bija atvedis no Belīzas šokolādi ar čili- bet nu tā kārtīgi ar čili- pirmajā brīdī visiem likās, ka nebūs ēdama...bet kaut kā vakara gaitā pa druskai apēdās :) bet labākais no neparastajām lietām manā izpratnē bija no Vācijas atvestie ingvera gabaliņi šokolādē. Es vispār šokolādi ne visai, nevar teikt, ka negaršo, bet kaut kā vienaldzīgi un pati sev nekad nepērku, tāpēc palaižu garām jaunos trendus :) Man galvā ir viena doma, kas varbūt ir laba, bet varbūt šausmīga: nogatavināts siers, parmezāna tipa, melnajā šokolādē kā uzkoda pie viskija :fubar:

Atslēdzies reno

« Atbilde #68 : 2015. gada 22. februāris, 10:59:20 »
nepavisam nav šausmīga, kaut kad izcepu kūciņas dor blu un šokolāde -pavisam normāli, bet toreiz gan nospriedām, ka nav vērts 2 labus produktus ķēzīt.

Šokolāde pie rūgta alus man piem garšo labāk, nekā čipsi vai grauzdiņi
Vai kviešu alus ar aveņu sīrupu

Vēl varētu atcerēties itkā nesavienojamas lietas -bekons ar kļavu sīrupu un taml.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #69 : 2015. gada 22. februāris, 11:21:00 »
nepavisam nav šausmīga, kaut kad izcepu kūciņas dor blu un šokolāde -pavisam normāli, bet toreiz gan nospriedām, ka nav vērts 2 labus produktus ķēzīt.

Šokolāde pie rūgta alus man piem garšo labāk, nekā čipsi vai grauzdiņi
Vai kviešu alus ar aveņu sīrupu

Vēl varētu atcerēties itkā nesavienojamas lietas -bekons ar kļavu sīrupu un taml.

Lūk , viss šis man izklausās patiesi šausmīgi :rofl: Es arī bērnībā to brūkleņu ievārījumu no asinsdesas centos nemanāmi atdalīt...