Autors Tēma: Ko par mums stāsta pirkumi?  (Lasīts 5707 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Ko par mums stāsta pirkumi?
« Atbilde #30 : 2015. gada 20. februāris, 18:47:36 »
:D

ja būtu spirts, tad vēl varētu padomāt, ka molotova kokteili taisīs un ar huligānismu nodarbosies, bet alus pat nedeg...

Atslēdzies diddly

« Atbilde #31 : 2015. gada 20. februāris, 20:41:14 »
 nesen arī gaidīdama rindu,pie kases noskatījos-burkāni,tomāti,kukurūzas bundža,pesto mērce,salātu mērce,un 1a vakuumā pakota skumbrija ar sieru. Pircēji-2 trausli puiši.  Padomāju-vai nu veselīga dzīvesveida piekritēji ,geji,jo abi dikti čubinājās,vai 1as istabiņas studenti... es savu bērnu neiedomājos tik viegli vakariņojam

« Atbilde #32 : 2015. gada 20. februāris, 20:42:59 »
Molotova kokteilis ar tamponiem? Stilīgi  :thumbsup: Nez tās astes maz deg?
Tikai imho padārgi sanāks, revolucionāriem parasti tādas naudas nav, būs vien jāiztiek ar veciem palagiem  :rofl: [size=78%] [/size]
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #33 : 2015. gada 20. februāris, 20:54:23 »
Tēma laba, es arī aiz nekā darīt mēdzu paskatīties, ko citi uz letes krāmē un padomāju, šitie ballītei gatavojas, tie piknikā dosies, bet tam gan smieklīga kombinācija.

Ļaudis ļoti dīvaini mēdz noskatīties, ja tādā Alfas RIMI izmēra veikalā lieku uz lentes vienu maizi un vairāk neko :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #34 : 2015. gada 20. februāris, 21:04:34 »
Man vienmēr ir smieklīgas kombinācijas ... Bet nekad nekautrējos otrai pusei to akcentēt - redz, atkal mums labais komplekts ...
Tur var būt dajebkas ....

Uz citiem neskatos ...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #35 : 2015. gada 20. februāris, 21:04:38 »
Neesmu mēģinājusi secināt, ko par mums pasaka pirkumi, bet, pie kases stāvot, ar interesi uzmetu aci, ko citi ir izvēlējušies. Nezinu, kāpēc tā.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #36 : 2015. gada 20. februāris, 23:32:43 »
Kas tur ko secināt? Vienā veikalā pērku vienas preces - citā citas. Un reti ir tā, ka pērc visu racionu vienuviet vai ledusskapī sterilitāte iemetusies.
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #37 : 2015. gada 21. februāris, 10:25:13 »
aizdomājos, ko varētu par mani padomāt un až nosarku. Man pāris reizes mēnesī (algas dienās) ir periodi, kad vienkārši eju gar plauktiem un krāmēju ratos visu pēc kārtas. Nu ne gluži visu, bet ... Un tad  pārējās mēneša dienās, vienkārši ieskrienu pakaļ kādiem sīkumiem, kas tur  var būt - maize, biezpiens, augļi vēl šis un tas....

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #38 : 2015. gada 21. februāris, 12:41:59 »
es arī rindā garlaikojoties noskatos... atzinīgi, ja pārsvarā salikti dārzeņi, gaļa, u.tml. sastāvdaļas, no kā gatavo ēdienu un visai izbrīnīti, ja rezu kaudzi ar visādām gatavām budžiņām (pudiņi, krēmi utml), sabojātas gaļas iepakojumiem (gatavie, marinādēs), veikalā gatavota ēdiena kārbām, našķiem un citiem štruntiem. nēnu katrs jau indējas kā grib, protams... bet vai cilvēkam nu nemaz savu iekšu nav žēl, ja ne naudas...

ok tur pusdienlaikā paķert kārbiņu ar salātiem šad tad... bet reizēm ir skaidri redzams, ka šitas viss tiks likts uz lielāka - viesību galda

Atslēdzies Camma

« Atbilde #39 : 2015. gada 21. februāris, 13:27:09 »
Atkarīgs no viesiem :). Reizēm darbdienā ko svinot uz darbu arī paķeram gatavos salātus, kādu vistiņu un rimčika augļu kūku (sveramo)...
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #40 : 2015. gada 21. februāris, 15:13:22 »
Sievietes taupa laiku un nemokās pašas taisot. Mana māsa pat vakariņas katru vakaru pērk bistro sev un vīram, jo uzskata zem sava goda stāvēt pie plīts. Esmu no gatavotājām, bet nesmādēju arī veikala gatavo pārtiku.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #41 : 2015. gada 21. februāris, 15:18:18 »
Piektdienās piemēram man arī var redzēt visādus našķveidīgos, bet tas nenozīmē, ka es tā katru dienu ēdu. Es neskatos ar nosodījumu, bet ceru ieraudzīt kādu jaunu produktu, kko interesantu vai to, ko esmu aizmirsusi paņemt pati. :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #42 : 2015. gada 21. februāris, 15:56:11 »
par godu nezinu, vai tam ir liela saistība ar stāvēšanu pie plīts, bet man sev, mīļajai, gribās kvalitatīvu paiku. nevis aizstāvējušās gaļs salātus ar vislētāko majonēzi... jūs tak nopietni nedomājat, ka lielveikalu kulinārijā izmanto visaugstākās klases svaigus prisvaigus produktus? nu moš Stokmanī,,bet tak ne maximā...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #43 : 2015. gada 21. februāris, 16:06:49 »
Par kvalitaati es nezinu, i negribu zinaat. Bet fakts, ka viss pirktais ir garshiigaaks par pashas gatavoto, taa ir. Ja buutu bagaata, eestu tikai kafejniicaas un, protams, tikai to, kas man garsho.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #44 : 2015. gada 21. februāris, 16:32:44 »
Habibi - tad Tev klibo tehnologija :). Un ir plašas iespējas augt!
Salātus ņemu skajā vai elvī. Citur tie garšo pēc trauklupatām (nē, trauklupatas ēdusi neesmu, bet smaku ar garšu asociēt vēl spēju!).
Visus sakost!