Autors Tēma: Ko par mums stāsta pirkumi?  (Lasīts 5685 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Re: Ko par mums stāsta pirkumi?
« Atbilde #45 : 2015. gada 21. februāris, 17:51:26 »
Ja jāizvēlās gatavā paika vai pašas gatavotā, tad 100% pašas gatavotā, neskatoties uz to, ka iespējami fēleri ...
Neviens veikals nespēj uztaisīt tādu rosolu, kā man garšo ... Lazanjai un svaigajiem salātiem  - nekādas konkurences ... Tāpat pildītai paprikai vai cepetim ....

Un tomēr ... ar siera salātiem mājās nekrāmējos ... Marinēto sēņu salāti RIMI, ja ir akcija - obligāti ....Reizēm, kad totāls laika trūkums - cāļu pusspārni ....
Trakajās dienās arī vista karijā un baklažānu rullīši ... Tas arī viss no gatavā ....

Pārējais - pašu gatavots, jo tikai tad garšīgs

ēvele

• Viesi
« Atbilde #46 : 2015. gada 21. februāris, 20:09:25 »
Par kvalitaati es nezinu, i negribu zinaat. Bet fakts, ka viss pirktais ir garshiigaaks par pashas gatavoto, taa ir. Ja buutu bagaata, eestu tikai kafejniicaas un, protams, tikai to, kas man garsho.

100% piekrītu un tā arī daru, cik iespējams- ēdu kafejnīcās. Pati gatavoju šad tad brīvdienās vīram, bet savu gatavoto reti ēdu, jo negaršo. Kamēr pagatavo, visa patika ēst pārgājusi. Protams, šis mans dzīvesveids ir iespējams tikai tāpēc, ka nav vairs bērnu, kas jābaro.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #47 : 2015. gada 21. februāris, 20:14:24 »
Šo nesaprotu - ja negaršo pašas gatavotais ... vai tiešām nav vēlmes iemācīties gatavot?

ēvele

• Viesi
« Atbilde #48 : 2015. gada 21. februāris, 20:17:02 »
Citiem garšo, uzskatu, ka gatavoju virs vidusmēra, bet tā pati doma, ka pašas taisīts, atsit visu apetīti. Cita taisīts pat vienkāršs ēdiens man garšo, bet pašas taisīts reti, jo tas taisīšanas process atsit visu mīlestību uz to ēdienu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #49 : 2015. gada 22. februāris, 11:10:57 »
Rimčika siera tomātu salāti garšo. Un saliecpats salāti. Visi stockmann salāti garšo. Maximā neiepērkos, nevaru komentēt.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #50 : 2015. gada 08. marts, 22:21:43 »
šodien stāvu rindāpie kases, un nu jau (pēc šīs tēmas) ierasti lūru, ko pērk cilvēki pirms manis. vīrietis uzliek uz lentas 5 pakas stērķeles...

WTF

knapi noturējos nepajautājusi...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #51 : 2015. gada 08. marts, 22:37:26 »
šodien stāvu rindāpie kases, un nu jau (pēc šīs tēmas) ierasti lūru, ko pērk cilvēki pirms manis. vīrietis uzliek uz lentas 5 pakas stērķeles...

WTF

knapi noturējos nepajautājusi...

Sieva bieži vāra ķīseļus. Palūdza nopirkt, bija atlaide. Vīrs noreaģēja adekvāti.
WhereTF? :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #52 : 2015. gada 08. marts, 23:53:08 »
"Fermentu iedarbībā no cietes var iegūt etilspirtu..."
Vikipēdija

Bet nākamnedēļ deju skate, stērķelēs lakatus. :D

Vai rokdarbiem.