Autors Tēma: šopings un lupatbodes  (Lasīts 3440 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies taj

Re: shopings un lupatbodes
« Atbilde #15 : 2015. gada 24. februāris, 08:45:03 »
Sekondhendā. Bet vispār man patīk mazpilsētas mazās bodītes un tirgus savureiz. Jo bieži tas nav. Un tajās retajās reizēs arī neko daudz nekārojas. Nu, zābīšus, melnus un bez papēža, 41 izmērs, izvēle tāpat parasti niecīga, līdz ar to nav izvēles grūtību, ja kaut kas uztrāpās, jāņem un miers. T- kreklveidīgu izstrādājumu, labāk no kokvilnai līdzīga auduma un mierīgos toņos, labāk vienkrāsainu, arī, kad ieraugu, jāņem, citas ekstras nevaid. Jaku, ko apvilkt ap T-kreklveidīgo, kādu mīkstu jaciņu, atrast var, nav tik traki. Ar ūzām pagrūtāk, jā. Ar kleitām arī. Tā ir tāda loterija. Bet ļaujos tam, kas ir, vai arī, nolemju, ja nav tad nav. Apģērbs, ietērps, nenoliedzami ir glīts, ja piegriezums skaists un tā. Citreiz priecājos par elegantiem ļaudīm. Bet pašu īpaši nesatrauc. Rimti paklimstu pa vietējo apkārtni, kas ir, tas ir, ja ir - labi, ja nav, varbūt būs nākammēnes vai arī iziešu uz kompromisu. Un beigu galā sajūtos arvien priecīgāk, tāpat vien. Pavasaris lēnītēm tak tuvojas.  :cool:

Atslēdzies dille

« Atbilde #16 : 2015. gada 24. februāris, 09:16:22 »
Šad tad paskatos "Modnij prigovor". Jā, daudzi cilvēki ģērbjas neatbilstoši. Bet, kad tās sievietes tiek aizvestas uz veikalu, lai pašas izvēlas, redzams, cik drēbes nekvalitatīvas, bezgaumīgas un tur pat nav tām sievietēm nekā jēdzīga, ko izvēlēties.
Kad dizaineri pārģērbj, jā, bieži ir smuki, bet tie ir pavisam citi materiāli, fasoni un , galvenais, cenu amplitūda.
Ā, atcerējos gadījumu. Vīnes centrā iegāju H&M veikalā, šis tas man patika, kaut kas no dizaineru kolekcijām, bet man likās, ka netālu no viesnīcas Vīnes nomalē, kur apmetāmies,  arī būtu redzējusi H&M. Centra smalkajā veicī viss tāds dārgs likās. Vakarā aizgāju uz to nomales H&M. Ak jē, kā diena pret nakti- tādas lētā gala lupatas sagrūstas un samestas. Tā i - skopais maksā divreiz, bet es paliku gribot :)   

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #17 : 2015. gada 24. februāris, 16:57:34 »
Nu mana vienīgā problēma ir, ka dzīvoklī visi skapji par mazu, jo jaunus apģērbus un apavus pērku pārāk bieži, pamatā I-neta Membershopā un reizēm arī Tallinā, Viļņā vai Berlīnē, taču nekad uz min.pilsētām nedodos ar mērķi šopingot.
Kā reiz šodien pa ilgiem laikiem iegāju Galerijā Centrs un secināju, ka vispār nav pilnīgi nekā, kas piesaistītu acis. :no:

Atslēdzies dille

« Atbilde #18 : 2015. gada 24. februāris, 21:14:23 »
Muha - vai tad Tu nešķiro apģērbu? Tā kā man nav to skapju tik daudz, bet laikam vairāk tomēr pārskatāmības dēļ, ļoti, ļoti regulāri visu pāršķiroju un bez žēlastības šķiros no drēbēm, lielākoties tas aiziet labdarībai. Šausmīgi kaitina lietas, kas bez pielietojuma iegūlušas skapī.
Muļķīgā kārtā ir it kā labas atlaižu drēbes, kuras ne reizi nav uzvilktas, jo beigās izrādās, ka tomēr ne visai.
Ā, un vēl - Helsinkos ziemā nopirku šādas tādas supermodīgas oversaizīgas lietas, kad laikoju, likās baigi super. Pāris reizes uzvilku un tagad nevaru saprast, kāpēc mana iekšējā sajūta grib atkal kaut ko ar tādu uzsvērtu vidukli. Laikam pavasaris nāk.
Bet, arī ārzemēs arvien grūtāk ir fiksi nopirkt to, ko tu vēlies. Lai būtu krāsa, fasons piestāvētu un kvalitāte.
Vīram es šausmīgā ātrumā varu sakomplektēt - tev šo, šito un šito un to ar šito un viņš pa tām 15 uzlaikošanas minūtēm ir tā pārguris, bet pēc tam aktīvi to visu velk, jo smuki. Ar vīriešu apģērbu ir vienkāršāk.
Nezinu, sievietēm vai latvju vai ārzemju zeme, visur prevalē Ķīnas m...ēsli. Sintētika, nekvalitatīvi audumi.
It īpaši tas ir ārzemēs atlaižu laikā, kad domāju - nenopirks ne 100-o, ne 1000-o daļu no tiem samestajiem kalniem, nu kam tas viss? Baigā patērētāju sabiedrība. 
Tā gribētos nedaudz, bet ļoti kvalitatīvu apģērbu. Un regulāri mainīt :) Sieviete :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #19 : 2015. gada 24. februāris, 22:43:34 »
Jāšuj pašai :thumbsup:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2015. gada 25. februāris, 08:58:56 »
Jāšuj pašai :thumbsup:

Vai arī jāpieradina laba šuvēja. :)

Atslēdzies dille

« Atbilde #21 : 2015. gada 25. februāris, 10:44:02 »
Šķiet, tas bija grāmatā par Džemmu Skulmi. Viņai, būdamai jaunai, garai, slaidai bijusi šuvēja-modiste. Tā krietni sen esot sauktas nevis parastas šuvējas, bet kaut kas uz modelētājas pusi. divreiz gadā modiste braukusi uz Parīzi un pārvedusi kvalitatīvus audumus un modīgākos lekālus(kaut kas uz piegrieztnes pusi). Un tad šie piegriezumi izdevušies perfekti.

Ā, par tiem igauņiem. PTA, Monton, Mosaic - daudz kas no viņu piedāvājuma sēž patiesi labi.
Bet arī sākuši ar audumiem haltūrēt. Skaista, zila, jaciņžakete, tik ļoti maz valkāta un, johaidī, nemaz ne lēta, kā paskatos - piedurknes un sāni jau nobumbuļojušies :(
Viņi visi vienkārši negrib, lai mēs staigājam mūždien vienā un tai pašā, bet lai nemitīgi mainām, mainām un pērkam :D

Atslēdzies true detective

« Atbilde #22 : 2015. gada 25. februāris, 11:25:16 »
diezgan kvalitatīvas drēbes var atrast tajā pašā hm, vero moda, mango un tāda tipa bodēs, ko es arī daru, piebildīšu gan, ka pārsvarā uz atlaidēm tiek iepirkts viss. no dārgā gala iepērku somas, apavus, saulesbrilles un virsjakas, tas ir lietas, kas kalpos vairākus gadus, un arī tad pārsvarā gaidu atlaides. nesen Stokmanā iepirku pāris zīda blūzes, abas ar 60% atlaidi.
diezgan daudz atkarīgs no katra cilvēka stila izjūtas, noteicošais nav dārgs, lēts, modīgs, nemodīgs utml.  manas lētās lupatas bieži vien tiek uzskatītas par mega dārgām, bez maz pa taisno no Parīzes modes skates iegādātām lietām.  piekrītu, ka ir diezgan nogurdinoši skraidīt pa veikaliem kaut kādas konkrētas lietas meklējumos, parasti to nekad arī nesanāk atrast.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #23 : 2015. gada 25. februāris, 12:52:29 »
Kā tad nešķiroju? -Man vispār vīrs ir uzstādījis uzltimātu -par katru jaunu apģērbu, ko nopērku -kādu izmest, bet runa ir par to, ka man jaunas, ne reizi neuzvilktas pusskapis stāv un vecu vai novalkātu vispār nav! Nu šopaholisms ir atkarība,ko tur liegties-man tā piemīt, bet kādai jau jābūt -alko nelietoju vispār, nepīpēju, citas arī nav, bet šī ir.  :blushing:

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #24 : 2015. gada 25. februāris, 12:56:30 »
Labojums: ULTIMĀTU