Autors Tēma: Miilas apliecinaajumi rakstiskaa veidaa.  (Lasīts 3835 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Miilas apliecinaajumi rakstiskaa veidaa.
« : 2015. gada 21. februāris, 16:03:16 »
Kaa ir muusdienaas? Agraak katrai sevi cienoshai meitenei bija taads "Mirttantes sainiitis" - tur veestuliites, kartiites vai ziimiites no miiljotaa puisha. Es taa padomaaju, kaa muusdienu meiteneem un sievieteem saglabaat to rakstiskos miilas apliecinaajumus. Tagad viss caur sms, e-pastu utt. Vai ir kaads veids to saglabaat, lai vecumdienaas buutu, ko palasiit?

Atslēdzies Spārka

Re: Miilas apliecinaajumi rakstiskaa veidaa.
« Atbilde #1 : 2015. gada 21. februāris, 16:47:22 »
Man ir seni printskrīni no viena čata, tur nebija gluži mīlas stāsts, bet interesanta vēsture.
No tā paša puiša ir arī papīra vēstules, laikā, kad tādas vairs diez ko nerakstīja.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 21. februāris, 21:13:38 »
Taatad viens risinaajums ir printeet. Bet no telefona jau nevar. Kaa arii tas tomeer taa bezpersoniski, ne taa, kaa ar roku rakstiitais. Jaa, vesels laikmets aizgaajis, redzees, ko jaunu miilas lietaas ienesiis jaunaas tehnologjijas. Te droshi vien Tex buutu, kas sakaams.

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2015. gada 21. februāris, 23:19:29 »
No e-pasta klienta atlasi sūtītāju/ saņēmēju un noarhivē failā.
No gudrtelefoniem arī var izeksportēt uz failu.
Kur tos failus glabāt un kā caurskatīt? Vismaz 2 no cietais disks/ārējais disks/mākonis.

No vairuma gudrtelefonu var arī izprintēt. iOSam visvienkāršāk, ja printeris ir tajā pašā WiFi. Par to, ka no datora var izprintēt, vsp neviens nešaubās. Ja no konkrētā appa nevar izprintēt, tad gan jau ka kkādā veidā var iedabūt failā un failu uz datora un tad jau arī printēt, ja vēl būs vēlēšanās .

Ja gribas, lai ir smukāk, ārējo disku var smuku nopirkt, izdekorēt, aplīmēt - es gan tam jēgu neredzu, bet, ja kādai tāa vajadzība. Vai uz viena diska/flasha 1 puisieša bilde, uz cita - cita :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2015. gada 22. februāris, 11:12:32 »
Nekas nav mūžīgs, ne mīla, ne arī apliecinājumi, lai kāda formātā tie tiktu pasniegti.  :talking:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2015. gada 22. februāris, 11:14:07 »
Nekas nav atgriežams, lai ar' cik skaists tas bijis,
Jo mirklis aiziedams ir sevi piepildījis.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 22. februāris, 13:34:01 »
O, tex, tieshaam, dazhai labai var buut vesela disku kolekcija, ko vecumdienaas paarcilaat.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2015. gada 22. februāris, 13:55:32 »
Pārrakstu ar roku blociņā... arhaiski.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2015. gada 22. februāris, 17:40:48 »
Par pagātni nedomāju un nesaglabāju pat  ne sakltušu rozi. Īsziņas izdzēšu uzreiz pēc saņemšanas, vienmēr telefonā šī sadaļa tukša, tāpat datorā. Neesmu arī mammi vai vecmammai dzirdējusi ko tādu Mirttantsainīti esam :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2015. gada 23. februāris, 11:33:06 »
Nāra- avuiii...  :faint: man telefonos pat 5.gadi vecas SMS, nuu cik gadu telefonam tik ar SMS... dzēšu nevajadzīgās, spamu utt, taas kuraam var buut sentimentali paliekoša noziime tās neaiztieku :)
kad beidzas telefons, tad i sentiments tuuuu... savādakos celjos nav planots neko glabāt :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2015. gada 23. februāris, 13:34:07 »
Heh...
Aizvakar rokoties pa antresolu atradu kārbiņu ar vēstulēm. Tur sieva saglabājusi visas manas armijas laikā sūtītās vēstules.
Kādā sentimentālā brīvbrīdī palasīšu ko un kā toreiz esmu domājis :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #11 : 2015. gada 23. februāris, 23:43:19 »
Bijušo nopietno brūtgānu vēstules,  zīmītes stāv noglabātas. Neceļas roka izmest. Vai kādreiz vispār pārlasīšu, kas zinaaa. Drīzāk jau ne.
Īsziņas nedzēšu, bet arī nepārrakstu. Whatsapa saraksti pārsūtu uz epastu :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 24. februāris, 08:17:38 »
Broms, cik aizkustinoshi. A tagad meiteneem nav taada sentimenta.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #13 : 2015. gada 24. februāris, 08:31:42 »
Broms, cik aizkustinoshi. A tagad meiteneem nav taada sentimenta.

Precīzāk sakot, es to atradu kārtējo reizi. Diezgan sen jau uzzināju par tādas kastītes eksistenci.Iepriekšējās reizēs tā tika atlikta atpakaļ, lai to atkal atrastu pēc kāda laika :)
Vot viņas sūtīto vēstuļu gan man nav.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2015. gada 24. februāris, 08:43:06 »
Brom - no teiktā seko, ka antresolā gadus divdesmit nebiji neko meklējis. Nafig tur sāki rakties? Antresols taču ir pirmsmiskastes vieta - to, ko ieliek antresolā - iiiiilgi neviens nekustinās.