Autors Tēma: Privāti-tātad privāti?  (Lasīts 3391 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Privāti-tātad privāti?
« Atbilde #15 : 2015. gada 24. februāris, 16:07:33 »
Ne jau viss ir jāstāsta, šis tas var būt redzēts.
Piemēram, 2 draudzenes un viņu izvarošanas mēģinājums. Pieņemsim, vienu iz..., otra pamūk un no stūra noskatās. Pirmā lūdz otru, lai nestāsta nevienam, otra izpļeperē pie pirmās izdevības.
te ir runa par krimināli sodāmām darbībām. Un ar draudzību pilnīgi nekāda sakara

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2015. gada 24. februāris, 16:20:58 »
Piemēram, 2 draudzenes un viņu izvarošanas mēģinājums. Pieņemsim, vienu iz..., otra pamūk un no stūra noskatās. Pirmā lūdz otru, lai nestāsta nevienam, otra izpļeperē pie pirmās izdevības.
te ir runa par krimināli sodāmām darbībām. Un ar draudzību pilnīgi nekāda sakara

Citus piemērus iedomāties nevari?
Kaut vai, ja es aizņemtos naudu no Tevis, bet Minne to redzētu, mēs varētu palūgt, lai viņa nestāsta Tavai sievai un manam vīram. Krimināla darbība nav notikusi, pat laulības pārkāpšana nē, bet priekš kam lieki cilvēkus satraukt?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #17 : 2015. gada 24. februāris, 16:45:13 »
zinu par vieniem šo to.
nestāstu citiem. apzinos, ka būtu sprādziens, gan no vienas puses, gan otras
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2015. gada 24. februāris, 16:51:18 »

Citus piemērus iedomāties nevari?
Kaut vai, ja es aizņemtos naudu no Tevis, bet Minne to redzētu, mēs varētu palūgt, lai viņa nestāsta Tavai sievai un manam vīram. Krimināla darbība nav notikusi, pat laulības pārkāpšana nē, bet priekš kam lieki cilvēkus satraukt?

Luiiz, es arii bez juusu luuguma nestaastiitu, jo taa ir sensitiiva lieta un jums "jaasaglabaa seja"  :talking:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #19 : 2015. gada 24. februāris, 19:41:06 »
Ir gadījies, ka divas konfliktā iesaistītas puses nāk stāstīt katra savu versiju. Stulba situācija. Cenšos taktiski pateikt abām puse, ka jāiet uz saprašanos nevis jāmeklē vaina otrā. Bet arī nekautrējos pateikt, ka to un to tēmu esam apsprieduši privāti un neko par to stāstīt nevaru.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #20 : 2015. gada 25. februāris, 08:56:01 »
Ir gadījies, ka divas konfliktā iesaistītas puses nāk stāstīt katra savu versiju.
tad vislabākais variants ir: ABĀM pusēm piekrītoši māt ar galvu un visam piekrist, par otru pusi :D
jo parasti šādos strīdos "vainīgais" izrādās tieši tā persona, kura uzklausījusi abas strīdus personas
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2015. gada 25. februāris, 08:57:18 »
Luiiz, es arii bez juusu luuguma nestaastiitu, jo taa ir sensitiiva lieta un jums "jaasaglabaa seja"  :talking:

Paldies, mīļā! Tu esi īsts drauKs! :D

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #22 : 2015. gada 25. februāris, 10:40:53 »
Tikai liekas skumīgi,cik reizēm visas lietas ir pavisam citādas,nekā no malas izskatās.Un visādas norises visbiežāk tiek risinātas vadoties no ārējā,vispārējā viedokļa.Jo patieso zin tikai katrs pats un ja vēl kāds-tad tas klusē.Cik redzu-neesmu vienīgā kas klusē,jo nejūtas atļauta izpaust .

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #23 : 2015. gada 25. februāris, 11:06:53 »
Man vienai draudzenei bija situācija: viņas vīra brālis krāpa savu sievu. Ilgi, diezgan atklāti, visi, izņemot sievu, par to zināja. Beidzās ar šķiršanos, un šķiršanās procesā viņa sieva ar asarām pārmeta manai draudzenei, kāpēc tā nav visu  izstāstījusi.
Pagāja pāris gadi. Mana draudzene ar šķirto sievu turpināja komunicēt. Un sanāca tā, ka tai bija romāns ar puisi, kurš strādāja ar manu draudzeni kopā. Puisis bija " vieglas uzvedības" - koķetēja ar visām, visām piedāvāja seksu, un vienlaicīgi tikās ar vairākām. Šoreiz draudzene nolēma potenciālo upuri pabrīdināt uzreiz. Un saņēma pretī- tu man skaud, tev laikam pašai viņš patīk,un vispār, tā nevar būt taisnība!
Secinājums: gan dzīve pati visus izmācīs, bez mūsu līdzdalības.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2015. gada 25. februāris, 11:13:44 »
Man vienai draudzenei bija situācija: viņas vīra brālis krāpa savu sievu. Ilgi, diezgan atklāti, visi, izņemot sievu, par to zināja. Beidzās ar šķiršanos, un šķiršanās procesā viņa sieva ar asarām pārmeta manai draudzenei, kāpēc tā nav visu  izstāstījusi.
Pagāja pāris gadi. Mana draudzene ar šķirto sievu turpināja komunicēt. Un sanāca tā, ka tai bija romāns ar puisi, kurš strādāja ar manu draudzeni kopā. Puisis bija " vieglas uzvedības" - koķetēja ar visām, visām piedāvāja seksu, un vienlaicīgi tikās ar vairākām. Šoreiz draudzene nolēma potenciālo upuri pabrīdināt uzreiz. Un saņēma pretī- tu man skaud, tev laikam pašai viņš patīk,un vispār, tā nevar būt taisnība!
Secinājums: gan dzīve pati visus izmācīs, bez mūsu līdzdalības.

Vai ne? Saki vai nesaki, tāpat paliksi par vainīgo.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #25 : 2015. gada 25. februāris, 11:32:30 »
Man ir izdeveis samierināt, pat sačomot divus savstarpējus ienaidniekus, kuri grieza zobus tikai izdzirdot otra vārdu.
Kaut kā stulbi - abi man labi draugi, tusos gribas aicināt abus, bet vienmēr kaut kā jālīferē, jo starp šiem melns kaķis pārskrējis.
Papļāpājot ar vienu un otru, izrādījās, ka abiem ir pilnīgi greizas domas par otra rīcības pamatotību, dēļ kā arī naids sākās.
Speicāli ievirzīju sarunu par "norokamo" personu un uz tekstiem, ka otrs fifele, kādu šaipus Urāliem neatrast, liku priekšā it kā nejauši, caur paziņu paziņām uzzinātus faktus. tipa pasaule maza un visi ceļi ved uz Romu. Svarīgākais bija izštukot ticamu leģendu par infas ienākšanas apkārtceļiem, jo ja teiktu pirmavotu, neticētu tāpat.
Papilināju vienam, papilināju otram. Aizdomājās un it kā bija gatavi uz sarunu saknes izrakšanai.
Atlika vien noorganizēt tusu ar nejaušu tikšanos :)

Nu...no vienas puses es varbūt otram pārāk daudz pateicu, bet nebūtu es teicis, tā arī naidotos. Galvenais- naids balstīts uz secinājumiem, kas radušies no nepilnīgas infas.
....un riskēju pats atrauties pa tāfeli no abiem :)