Autors Tēma: Youtube pa jaunam - WTF?  (Lasīts 2941 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Youtube pa jaunam - WTF?
« : 2015. gada 26. februāris, 09:40:18 »
Vakar atklāju šaizi, tagad domāju - šaize kaut kādos manos setingos vai youtube "jaunas fīčas" ieviesis?

Ja līdz šim pēc viena klipa logā sakrita kaut kādas citas piedāvātās iespējas par tēmu un stāvēja, līdz nospied nākamo, tad tagad, klipam beidzoties, automātā aiziet nākamais klips.
Sīkie lamājas. Šiem ir rīta modināmdziesmiņa, pēc tam atļauti kādi 4 gabaliņi rīta kaifam - lego sīkfilmas, lidmašīnas, pa retam kāda multene. Izvēlas paši, ko skatīsies. [Kamēr skatās to, ko grib, nevis to, ko nedrīkst, un draņķības neskatās, lai izvēlas :D]
A tagad pati aiziet nākamā dziesma un paralēli kaucieni "es to negribēju!!!!".

Ir kaut kā labojams? [Safari].
Es visu atceros, Ričard...

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Youtube pa jaunam - WTF?
« Atbilde #1 : 2015. gada 26. februāris, 09:42:27 »
Paskaties kaut kur virs garā "nākamo klipu" jeb izvēles listes, jābūt opcijai atslēgt autoplay.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2015. gada 26. februāris, 09:52:11 »
Aha, jau atradu automātisko palaišanu [es to lapu vispār pa gabalu redzu tik vien, cik pakontrolēt, ko skatās].
Vīrs pirms kāda laika par to pašu lamājās, sāku domāt, vai kāds nav izdomājis uzlabot saitu pēc savām iedomām, ko man vajadzētu gribēt.

OK, šī problēma izskausta.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3 : 2015. gada 26. februāris, 11:08:06 »
Man cits jautājums: kur var mainīt share opcijas uz public, lai redz visi ar linku? Kādreiz zināju, bet tagad nevaru atrast, šķiet, vairs nav turpat, kur kādreiz. Tik reti vajadzīgs kaut ko augšuplādēt un katrreiz, kad tas jādara, atkal kaut kas mainījies...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 26. februāris, 13:53:27 »
Mans kanāls -> videoklipi -> atver vajadzīgo klipu, apakšā būs zīmulīša ikona (iestatījumi un informācija), spied virsū. atvērsies rediģējamā skatā, kur pie pamatinformācijas iespējams izvēlēties: Nerindots, Privāts, Publisks.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2015. gada 26. februāris, 22:26:28 »
Trix-
aaa man radās jautājums..kā tu rīkosies tajā brīdī, kad sīkie uzzinās par draņķībām??? nuu tjipa līdz šim bija ,ka skataies ko gribat..bet tagad sākas periods kad vairs neskatīsieties, ko gribat   :confused:

man, tas pa daļai jau aktuāli...
sīkais savā tabletē, smuki jūtubē māk atrast lietas ko mamma vai tētis īpaši neakceptee.... bet pagaidām vismaz nemelo un tračus netaisa...
pagaidām visu varam sarunāt...domāju..kā tālak...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2015. gada 26. februāris, 23:17:40 »
Viņi zina, ka tādas ir. Ne visas iespējamās draņķības, protams, bet ka ir labas un mīļas un ir sliktas un ļaunas filmas. Un zina, ka nevajag skatīties sliktās filmas. Jo katra sliktā filma padara cilvēku mazliet sliktāku. Un neskatās.
Tāpat reklāmas ar atbilstošām grimasēm paši aizvāc, lai netraucē skatīties to, ko grib sīči. Un es kopš pirmās nejaušās reklāmas [hokejs...] skaidroju, kas ir reklāma un kam tā paredzēta.

Cik ilgi būs miers? Nezinu. Bet vismaz bāze, kā rādās, iespēju robežās ir adekvāta. Tāpat kā labi kopta un ievaskota mašīna dubļus pierauj mazāk nekā aizrūsējusi un nobružāta.

tjipa līdz šim bija ,ka skataies ko gribat..bet tagad sākas periods kad vairs neskatīsieties, ko gribat

Arī tagad nav "skatieties, ko gribat". Ja pavelkas uz kaut ko, kas man nešķiet piemērots [avārijas, katastrofas - man ar šito ir problēma kopš zīdaiņa vecuma], tiek paskaidrots, kāpēc, un palūgts sameklēt to vai šito citu. Vai iet spēlēties ar lego, vai lasīt grāmatu.
Pagaidām viņi pārsvarā meklē pozitīvās. Vai mazliet trakas [lego ir tādas policistu īsfilmas], bet paši beigās priecājas, ka policisti sliktos zagļus noķer.
Toties sīki nebaidās no tumsas, no bubuļa zem gultas un šausmām skapī. Viņiem nav ne jausmas, ka kaut kas tāds eksistē un ka būtu jābaidās.

Kas no tā visa izaugs, hrens zina, bet es nemācīšu bērnus būt draņķiem un maitām, pofig, ka apkārt citi tādi.
Izaugs un aizies pa pieskari? Neko darīt, kā mācēju, tā palīdzēju.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2015. gada 27. februāris, 00:12:07 »
nujā...manā pasauē(tajā ko es mācu) gan ir viskkas..i bubuļi, i sliktie cilvēki, i viskkas... to nevar noslēpt un nav vajadzības pats redz...tad kad saka staigāt uz taekvando, bija jāstāsta, ka tas vajadzīgs lai ir veikls, stiprs un var aizsargāties no badijiem:) un ka pats nedrīkst nevienu klapēt , bet ka ir jabūt gatavam aizstavēties, ja ir vajadzība.

vispār reklamas ir baigā štelle... atceros no savas bērnības... baigi patika.Kas tad toreiz bija , nekā jau nebija..bet sīkie speciāl gaidījām reklāmu. :rofl:
tagad ar ,reklāma jau tāda koncentrēta īsfilma par kko..un tad tik vajag padot klāt to noklusējumu, kas parasti paslēpts .
sīkais zin ganrdīz visu ko reklamē... un veikalā viņš ir vairak informēts par mani,kas ir kurš produkts..kad prasu, kā tu zini- es redzēju TV ,vai redzēju reklāmā :) :faint:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2015. gada 27. februāris, 10:17:53 »
nujā...manā pasauē(tajā ko es mācu) gan ir viskkas..i bubuļi, i sliktie cilvēki, i viskkas... to nevar noslēpt un nav vajadzības pats redz..

Es nekur nerakstīju, ka nestāstu par sliktu cilvēku eksistenci. Stāstu. Ar komentāriem.
Man ir pilnīgi pie kājas, ar kādiem cilvēkiem viņiem būs jāsaskaras - es visu pasauli nepārtaisīšu, bet savus bērnus par "apdi@s vājāko, pagrūd slimāko" neaudzināšu.

Bet mācīt, ka tavas mājas vannasistabas tumsā ir briesmoņi??? Nafig??? Lai priecīgi pabaidītos? Kāda velna pēc? Kā multenē "Lupatiņi mazgājas". Mīļa, jauka multenīte... Palaidu bez pārbaudes. Mans sīks naktī raudādams modās, ka šallītei briesmoņi.

Paši vecāki baro ar šausmenēm sīkos kopš dzimšanas un brīnās, ka bērni tumsā neguļ, baidās, čurā biksēs utt.

vispār reklamas ir baigā štelle...sīkais zin ganrdīz visu ko reklamē... un veikalā viņš ir vairak informēts par mani,kas ir kurš produkts..kad prasu, kā tu zini- es redzēju TV ,vai redzēju reklāmā :) :faint:

Patērētāju sabiedrības zombijs no bērnības. Žēl. 
Man kā ar reklāmu netieši saistītam cilvēkam no šīs netīrās manipulēšanas nāk vēmiens. Priecāties, ka pašu bērns ar izskalotām smadzenēm atgremo to, ko viņam ielej, bet pats nedomā? Paldies, tas lai paliek citiem. Mums te reklamēja bērnu cīsiņus "Tīģerīši". Veikalā palasīju sastāvu - vieni vienīgi E un subprodukti. Paldies par kūkām! Cīsiņus paretam nopērku, bet bez E, ar maksimālo gaļas daudzumu, bez E621. Kurus nereklamē. Protams, ar reklāmu piebarots bērns prasīs krāsainu sūdu, jo to redzējis TV. Man to nevajag.
Netaisos audzināt kopā ar visiem blējošu trula aitu bara skrūvīti.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2015. gada 27. februāris, 11:07:40 »
Oky! :big_hug:
Man izlikās, ka varbūt tomēr varu ar tevi sarunāties... :blushing: tomēr...nekā...
Tu dzirdi tikai to, ko gribi dzirdēt... eh..labi..paliekam ar to,kas kuram...
un kāpēc man liekas, ka tu sargā bērnus no tā aitu bara kas pasaulē, bet savu negatīvismu pret pasauli nemani..
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2015. gada 27. februāris, 11:24:13 »
Man izlikās, ka varbūt tomēr varu ar tevi sarunāties... :blushing: tomēr...nekā...
Tu dzirdi tikai to, ko gribi dzirdēt... eh..labi..paliekam ar to,kas kuram...

Identiski. Vari nelasīt manus komentārus.

Neuzskatu par savu pienākumu, dzīvojot starp zagļiem un laupītājiem, kļūt par tādu pašu. Varu tikai pieciest to, ko nevaru mainīt, bet ne apjūsmot.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #11 : 2015. gada 27. februāris, 11:25:16 »
vai jūs runājāt par Youtube?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #12 : 2015. gada 27. februāris, 12:00:25 »
 :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2015. gada 27. februāris, 13:10:04 »
vai jūs runājāt par Youtube?

;)
Par Youtube.
Jo tieši tur sīki kaut ko skatās. Man nav tik daudz lieka laika, lai taisītu specializētas kolekcijas, ko glabāt datorā.
A es ko - savā tēmā nevaru izpausties par paralēlo tematu? :D  Svešu tak neaizķēzu!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2015. gada 27. februāris, 13:12:23 »
vari vari, man tikai bija slinkums meklēt saknes tai neauglīgajai diskusijai, kurā vietā par to jūtūbi būs rakstīts