Autors Tēma: vai par visu jābūt kursā?  (Lasīts 10999 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

vai par visu jābūt kursā?
« : 2015. gada 27. februāris, 22:44:06 »
sasodīts..tagad maisu pannu un domāju, vai man jājūtas slikti, ka velns un elle nezinu kas tas tāds slavenais Paraadnieks... :o jaa noskaidrot būtu paris minūšu jautājums...
Fiška citā... vai man to vajag???
:confused:
kkādu šumu sacēlis..kko par abortiem iepūtis(labu vai sliktu naf ne jausmas)....

ei,,nu nē, man to nevajag... :faint:
kads būtu, tas zināšanu iztikas minimums, par to,kas notiek pasaulē, jūsuprāt  :confused:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Antuanete

Re: vai par visu jābūt kursā?
« Atbilde #1 : 2015. gada 27. februāris, 22:44:59 »
Nu, ja nedzīvo Latvijā, tad var atļauties būt laimīgā neziņā par mūsu politiķiem un viņu izgājieniem :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2015. gada 27. februāris, 23:34:43 »
zin, es domaju...  :coffee: esot Latvija man vienkārši bija kauns atzīties, ka mani tas neinteresē un ka nezinu pēdejos jaunumus... tagad vairs nav kauns..
es vispār nebiju domajusi vikt strīpu Latvija vai ne Latvija. es vispar par uzstadījumu...cik daudz būtu jāzin...
man patiesi pietika ar Mao politinformaciju... :smile: , es negribu zināt neko par pasaules kariem un nemieriem plašakā mērogā...ne tadēļ, ka es būtu strauss.
tak apzinos, ka mana zināšana neko nemainīs...tikai pieplusos kkādu negatīo vibraciju kopējai masai...

IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 28. februāris, 03:33:14 »
Tak nomierinies, gribi nebuut lietas kursaa, taa arii dari. Man savu muuzhu taads jautaajums nav ienaacis praataa, vai man jaazin vai nav jaazin. Mani vienkaarshi viss intereseeja, agraak  orienteejos pilniigi visaa, nu labi - ne tehnikaa un kulinaarijaa.. Tagad, protams, esmu atpalikusi. Bet, ja juutos slikti, ka ir kaads robs, tad noskaidroju, tagad tachu vienkaarshi - ir internets, nu taa kaa par Greju, visi runaa, ka suu.., man ar vienu aci arii bija jaapaarskrien tai filmai, iedzimtaa zinjkaare..
Reku atradu to rakstu, gribi - lasi, negribi - nelasi. Bet visu cienju - 28 gadi kopaa un no 17 gadu vecuma, un abi bija gatavi kljuut par vecaakiem jau 17 gadu vecumaa. Jaa, gan jau ka jauniibas dullums, bet daudzi chaliishi tajos gados vienkaarshi kaut kur noziedeetu, taapat meitenes izdomaatu citu variantu.. Jaa, pa vidam baigais nesmukums, bet visaadi nesmukumi gan jau ka daudziem paariem gadaas, tik ilgus gadus kopaa dziivojot.

http://www.ieva.lv/blog/not-published/tags:Dina%20Par%C4%81dniece/

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2015. gada 28. februāris, 09:21:33 »
Es arī esmu tumsoņa. Kā Mellene saka - nafik zināt, ja mainīt tāpat neko nevari. Vieglāk un pareizāk izvēlēties pie vēlēšanu urnas - absurds! Tie, ko gribētu redzēt pie valsts stūres, tur nebūs. No tiem mēsliem, ko piedāvā, lai izvēlās citi, kas seko līdzi un skaita - ā, tas teica šitā, ā, tam 2.sieva utt. NEKAS no tā, ko sola priekšvēlēšanu kampaņās un par ko balso, netiek īstenots. Vienmēr gadās kāds forsmažors un tad pieņem "nepopulārus lēmumus".
Visus sakost!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #5 : 2015. gada 28. februāris, 09:29:26 »
Dzīvojot ārzemēs, politikai sekoju līdzi. Vienīgi žēl, ka izpaliek garāka un plašāka domu apmaiņa ar draugiem un tuviniekiem.
Runājot par parādnieku, viņš man uzdzen riebumu. Tipiska harēmveča domāšana, un tiešām nesaprotu tās abas sievietes. Faktiski man viņu pat nav žēl. Pretīgas attiecības. Lai nu bērniem izdodas viss normāli, ceru, ka viņu uztvere  par attiecībām nav jau sačakarēta.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2015. gada 28. februāris, 10:16:48 »
 Arī bērni aug  ar tādu attieksmi?
Un ja nu pienāk brīdis, kad IR jāizdara  izvēle, jāizsaka savs viedoklis, bet visu laiku dzīvots laimīgā tumsonībā?

Nemāniet sevi, ka neinteresējaties, jo nevarat ietekmēt.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #7 : 2015. gada 28. februāris, 10:23:42 »
Es domāju,ka nevar dzīvot tikai savā ierobēžotā lauciņā.Minētais piemērs ar Parādnieku,viņa dzīvesstāstu un abortu likumiem ir tomēr ievērības cienīgs.Tas var skart gan mūs pašas,gan bērnus,gan mazbērnus.
Parādnieks acīmredzot secinājumus izdara izejot no sava skatu punkta un ģimenes uztveres.
Viņš negrib iedziļināties,kā dzīvo citas  sievietes,kādos apstākļos,un nepavisam nav papētijis -kādi ir tie apstākļi,kas sievietei liek izdarīt izvēli.Viņš spriež par sievietēm-balstoties uz savas sievas īpašībām.Bet laikam neko nav interesejies par apkārtējo pasauli-arī tās melno pusi un tās postu.
Ir derīgi kaut ko tomēr interesēties vispārīgi,arī citu cilvēku pieredze un piedzīvojumi  liek ļooooti daudz ko pārdomāt un izvērtēt savā dzīvē.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2015. gada 28. februāris, 13:19:15 »
Te tie akcenti, laikam gan, jāsaliek pilnīgi citās vietās. Man nevajag zināt par tādiem pilsētniekiem, lai savus bērnus audzinātu ar pilnīgi citu pasaules uztveri. Un ja reiz man jāizdara izvēli, tad rūpīgi paskatīšos, kas un kā. Bet piesist smadzenes ar mēsliem - man ir labākas lietas, kur smelties pieredzi un dzīves enerģiju.
Tāpat kā veco izteikumu un parkāpumu apzelēšana - cilvēks sen jau mainījies, nožēlojis, aizmirsis - takš izvilks no miskastes un garšīgi apsūkās (tas - ne par pilsētniekiem). Nu nošāva to politiķi Krievijā - ko MAN tagad darīt? Un neko jaunu manās zināšanās vai attieksmē šis fakts nav pielicis. Tāpat kā ziņa par debīliķu baru, kas tikko izdemolēja Romu vai to vājprāti, kas sadauzīja senās skulptūras. Šīm ziņām priekš manis nav pievienotās vērtības, resp., tās nav jaunums. Kaut kas līdzīgs paziņojumam - šodien Kurzemē līst, tirgū 15 zādzības, salaulāti 3 pāri, kaimiņš pazaudējis dzīvokļa atslēgu.
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2015. gada 28. februāris, 13:53:37 »
Moning! :coffee:
Vistuvāk manai saprašanai pagaidam velk Camma .

vai es nemānu sevi ar to,ka neinteresejos jo nevaru ietekmēt? :confused: domāju, ir vai naf tā... oky..pa dalai piekrītu... 50% ir taisnība, ka interesē gan,kas zem tiem virsrakstiem:) otri 50% ir tie, kas zin ka kko ietekmēt varu tikai nevairojot negatīvo.
un , tad es apzināti nenemu pretī šo informāciju.
Patiesībā,laikam ir pat tā, ka izlasu delfos virsrakstu....un tad manī sāk spēkoties sliktais es, kas grib lasīt par to slepkavību ar otru daļu, kura saka...nafik tev to vajag? tev ir citas lietas ko lasīt, skatit un domāt un darīt.
Karš Ukrainā??
cik daudz man vajag šo info??
lai patarkšķētu forumā? lai pašausminatos kas notiek pasaulē??? lai varetu uzklausīt vecāku vaimanas???
piedodiet...KO var izmainit vecu cilvēku zināšanas par karu ukrainā... viņi zin, seko, klausās, lasa un dzivo rūpēs ,raizēs un bailēs..
piezvanot atkal un atkal klausos par viņu bailēm :( Nafik...
tas ko, kkāds mazohisma paveids???
prasu -jums labāk paliek? vai karot iesiet, ja vajadzēs??
nu nē, jau nē- bet pasaulē tadas šausmas bla bla bla.... un tada ir 80% daļa, dzīvo apkart sagrabstītas šausmās.
kadēļ liku šajā sadaļā? tadēļ, ka mana pārliecība, ka nevajag piekakāties  ar negatīvām lietām,kuras jā...izmainīt fiziski nav spēkos...
p.s te nu es nonaku biškuc strupceļā..jo, par kko jau jarunā ir... cilvēki tak komunikablas būtnes  :coffee:
un ja nav nekaa negatīvā ko žļambāt...tad sarunas ātri izsikst... jo labās lietas ir saudzejamas, sargajamas un neizpaužamas... noskaudīs, nesapratis, pasmiesies....
IG- mellenessniega

Atslēdzies Tille

« Atbilde #10 : 2015. gada 28. februāris, 14:02:15 »
Te tie akcenti, laikam gan, jāsaliek pilnīgi citās vietās. Man nevajag zināt par tādiem pilsētniekiem, lai savus bērnus audzinātu ar pilnīgi citu pasaules uztveri. Un ja reiz man jāizdara izvēli, tad rūpīgi paskatīšos, kas un kā. Bet piesist smadzenes ar mēsliem - man ir labākas lietas, kur smelties pieredzi un dzīves enerģiju.
Tāpat kā veco izteikumu un parkāpumu apzelēšana - cilvēks sen jau mainījies, nožēlojis, aizmirsis - takš izvilks no miskastes un garšīgi apsūkās (tas - ne par pilsētniekiem). Nu nošāva to politiķi Krievijā - ko MAN tagad darīt? Un neko jaunu manās zināšanās vai attieksmē šis fakts nav pielicis. Tāpat kā ziņa par debīliķu baru, kas tikko izdemolēja Romu vai to vājprāti, kas sadauzīja senās skulptūras. Šīm ziņām priekš manis nav pievienotās vērtības, resp., tās nav jaunums. Kaut kas līdzīgs paziņojumam - šodien Kurzemē līst, tirgū 15 zādzības, salaulāti 3 pāri, kaimiņš pazaudējis dzīvokļa atslēgu.

Un kādām ziņām ir pievienotā vērtība?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2015. gada 28. februāris, 14:14:34 »
Tille- Un kādām ziņām ir pievienotā vērtība?

man domaat, no katra paša individuālajam vertībām atkarīgs. nu re , man piemeram bija svarīgi izdomāt, ka to kaķudeķi šūt... tas bija svarīgāks nekā karš ukrainā. absurdi??? laikam...
bet šujot kauķdeķi es nevienam nedaru ļaunu... sašņakarēju savas vecās parpalas un pilnīgā angļu mierā dzerot čaju pavadu vakaru... tas nav vertīgi kādam citam....
citam ir vērtīgi svīst sportazālē, vai rakt dobi sīpoliem... vai meklēt recepti vakariņām... tas viss ir ar vērtību..

bet kāda vērība ziņai par kkur notikušu ļaunumu??
nu ,tikai ,ka informativa, ja to taa spēj uztvert...un abstrahēties no tā...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Tille

« Atbilde #12 : 2015. gada 28. februāris, 14:29:55 »
Spēja NEabstrahēties no apkārt notiekošā manā vērtību skalā ir diezgan augstu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 28. februāris, 14:40:27 »
Es tikai nesaprotu, kaapeec tie, kas neintereseejas, te kaut ko taisnojas. Es, piemeeram, netaisnojos, kaapeec mani viss interesee un kaapeec esmu informeeta, man nenaak ne praataa attaisnoties kaadam, cik aplam es riikojos. Viens ir nebuut informeetam, bet cits ir buut tupam. Neinformeetais vienkaarshi pasaka, ka par sho jautaajumu nav intereseejies, nav iedziljinaajies, kas un kaa, taapeec nevar spriest par to vai citu lietu. Tas ir tikai normaali. Tupais pilnaam muteem izsaka savas neapgaazhami "gudraas" domas, bet nav izlasiijis nevienu graamatu vai rakstu, nav pamatzinaashanu ne veesturee, ne citur, un galvenais nav praata speeju vai analiitiskaas domaashanas, lai vispaar saliktu kopaa kaut kaadus notikumus vai faktus. Taadaa kompaanijaa man nonaakt ir tiiraa elle.
Nu kaa pirms daudziem gadiem vareeja ieveeleet Shleseru un Shkjeeli, veel peec Juurmalgeitas, man domaat, ka viena dalja ljauzhu nekam nesekoja liidzi, otra - vienkaarshi tupi, tiem ljaaudiim jau sen bij jaanoiet no skatuves, bet vinjus ieveeleeja kaa varonjus.
Ukrainai saakumaa sekoju liidzi, bet veelaak nervi vairs netureeja, kad panesaas asinsizlieshana un karsh, detaljas neklausos un nelasu, bet tik un taa tak pamataa saprotu, kas notiek.. Jaacer uz labu, bet arii ljaunais scenaarijs priekshaa reegojas, un tas attiecas arii uz mani un tuviniekiem.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #14 : 2015. gada 28. februāris, 14:49:04 »
Neinformeetais vienkaarshi pasaka, ka par sho jautaajumu nav intereseejies, nav iedziljinaajies, kas un kaa, taapeec nevar spriest par to vai citu lietu. Tas ir tikai normaali. Tupais pilnaam muteem izsaka savas neapgaazhami "gudraas" domas, bet nav izlasiijis nevienu graamatu vai rakstu, nav pamatzinaashanu ne veesturee, ne citur, un galvenais nav praata speeju vai analiitiskaas domaashanas, lai vispaar saliktu kopaa kaut kaadus notikumus vai faktus. Taadaa kompaanijaa man nonaakt ir tiiraa elle.

Piekrītu. Kā nu bija tas teiciens: būt informētam nozīmē būt apbruņotam?
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”