Autors Tēma: vai par visu jābūt kursā?  (Lasīts 11044 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: vai par visu jābūt kursā?
« Atbilde #15 : 2015. gada 28. februāris, 16:02:53 »
Habibi- aa kur es taisnojos??? vai pati sev, tu domā?? :) man liekas, ka es uzsāku sarunu...un neba jau lai taisnotos sev...
aa citiem?? lai taisnotos  :faint: :faint:
neienāk pratā, ka var vienkarši parunāties? un nedo Dies" paveiksies un atradīsies vēl kads kkas kko līdzīgu domā:)) :rofl:
var taču nepierādot SAVU patiesību vienkārši padalīties???
zinu, ka grūti  :rofl: man arī ...

Tilli - vienk nesapratu, ja būtu  doma paplašinajumā varbūt saprastu...
pagaidam uz to man gribas teikt, ka mana vērtība ir savadāka, buut pāri visam ir grūtāk(cilvēkam) nekā būt itkā visā iekšā...
tikai paskaidrojiet man to jēgu būšanai visā iekšā...Neko nepierādot, bet ko jums dod tas, ka visu ziniet???(tie kas visu zin un ir par visu kursā)
mani kaķi nezin neko un ir gana laimīgi...
jā ,jā protams cilvēks tak ir AUGSTAKA BUTNE par kaķi...

kapēc lai es būtu apbruņota??? kāpēc, ja es nearvienu nekaroju un man ir labi???
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Tille

« Atbilde #16 : 2015. gada 28. februāris, 16:11:33 »
Mellen, TU nekaro, bet ja ar Tevi sāk karot? Un Tu neko nevari pasākt, jo ne par ko neesi informēta? M?

Nu labi, skaidrībai piebildīšu, ka "karot" šaja gadījumā ir metafora.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #17 : 2015. gada 28. februāris, 16:13:41 »
Viena informācija no otras atšķiras. Nu kam man visas sīkās bikšuprieksas nianses par Pilsētnieku? Nu kādam velnam? Vai tādēļ kaut kas mainīsies manā attieksmē pret abortiem?
Par Ukrainu. Zinu, ka ir slaktiņš. Vai ir būtiski zināt, ka nogalināti tieši 73? Un pofik, kurā pusē! Tie ir bojā gājuši cilvēki, nav svarīgi, kurā pusē. Lielkungi tup turpat kur tupējuši. Vairākas dienas pirmajās rindās virsrakstos - kāds aktieris saunā kastrēts. Un ko? Saunā neiet? Vai filmas neskatīties? Nu ko? Da pa purnu tiem žurnaļugām par šitādām ziņām. Tam cilvēkam takš profesionālā karjera beigta un personīgā dzīve arīdzan. Pašus kastrēt, lai šitādi apžļebinātāji nevairojas.
Visus sakost!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #18 : 2015. gada 28. februāris, 16:15:07 »
Ko man tas dod? Es savaadaak nemaz nevaru. Juutos slikti, kaa mucaa augusi un pa spundi barota. To, ka taa dziivojot, var justies laimiigi, arii taisniiba, apkaart redzams, tas nav jaapieraada. Man taa buutu garlaiciigi un neinteresanti, un ir arii, ja visu laiku trulas sarunas, nu ko man smadzenes izgriezt? Un sarunas tikai par lupatdekjiem un desas lunkjiem man nesniedz bariibu smadzeneem, smoku nost, nu tad mekleeju sarunbiedrus kaut internetaa. 

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #19 : 2015. gada 28. februāris, 16:17:53 »
Man gan būtu baisi, ja to vien darītu kā savus sīpolus stādītu un lupatdeķus šūtu, un vienā dienā uzzinātu, ka esam Ķīnai pievienoti. Man šķiet, ka ir kaut kāds politikas minimums, kurā ikvienam jāorientējas. Nevajag jau zināt visu  doktora grāda līmenī, bet nu būt galīgam zābakam par to, kas pasaulē notiek, ar nav riktīgi.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #20 : 2015. gada 28. februāris, 16:28:36 »
Pag pag! Domāju, ka te jaucam omleti ar dieva dāvanu. Kursā esam, bet tā čāpstinošā apzelēšana ar visām personālijām - tā gan riebjas un galīgi neuztveru. Bez tam, profesionālajā lauciņā katru dienu ir ko lasīt un apsmadzeņot uz stundām divām (papildus darba laikam, jo tad jāstrādā). Kad tad vēl par tām politiskajām ķeskām domāt? Naktī?
Varbūt tiem, kam darbs sākas 9.00 un beidzas 17.00 līdz ar durvju aizvēršanu vēl nepieciešama papildus socializācija. Man - nē!
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2015. gada 28. februāris, 16:49:04 »
Nomade-  a ko, ja nešūs luptdeķus un sīpolus neaudzēs tad ko ..vēlak pievienos tevi kāds kkaM... ???
IG- mellenessniega

Atslēdzies Betons

« Atbilde #22 : 2015. gada 28. februāris, 23:49:24 »
Nu gan filozofes nolasījušās, jedritvaikociņ  :talking:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #23 : 2015. gada 01. marts, 08:54:22 »
ja gribās orientēties, veidot savu viedokli par notikumiem/izrādēm/persoām - nu tad arī cilvēki intersējas par š un to.

ja šādas vajadzības nav - nuntad var mierīgi arī neinteresēties par visām šīm vai atsevišķām komponentē. nekā obligāta, nudien...

mani nu nemaz neuztrauc jautājums - kād ir minimums, cik jāzina par seriāliem/filmām/slavenību dzīvi. un patiešām neuztrauc, jo izlasu, papriecājos par citu informētību un neko nepiebilstu...

kāpēc tev tād jautājums par to minimumu?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2015. gada 01. marts, 14:41:43 »
Emīlij- labs jautājums un man patika tava atbilde  :flowers:
mans jautajums pilnīgi nekaitīgs, īstenībā.:) un savtīgs arī:) jo meklēju forumā tēmu,kura interesētu mani...ja neatrodu...veidoju pati :)
protams, ka nav nekāda minumuma :yes:
bet tomēr ir interesanti salidzināt viedokļus. galvenais paturēt pratā ,ka katram var buut savs un katram savējais IR vispareizākais.
ja man kiška nebutu tik tieva tad es varbūt gribētu doties kkur kalnos un vispar nezinaat neko par pasaulīgam lietām ,vai dzīvot uz vientulas salas...un ar neko nezināt :)) bet uzsvars nav uz to, ka neko negribu zināt...uzsvars uz to,ka man ir izvēle, ko likt savā galvā. Es TV vairs neskatos vispār(4.g)  vajadzīgo uzzinu konkreeti tad, kad esmu kādas lietas risināsanas priekšā, tad arī meklēju atbildi uz to,ko konkreetajā brīdī vajag. Lai uzzinatu vajadzīgo, vajadzīgajā brīdī biezi vien pietiek ar pāris min. un nav vajadzības cepties par to menešiem pirms...
Tille- labi,ka tu paskaidro,par metaforām,es jau varu arī nezinat ,kas tas ir:)) :sarcasm: :rofl:

karot vairs nav manos plānos...toč, toč... es nezinu,kā lai to paskaidro īsi.tad ,kad iemacās pieņemt šodienu un jebkuru situāciju , tad pazūd jebkada vajadzība buut gatavam par/pret kko cinīties...(jā, jā no gramatām sagabstīts, bet kad ir izbaudīts uz savas ādas tad saproti to grāmatās rakstītā jēgu).
Mācos un man iet grūti...vislaik sev jāatgadina..jo baigi jau tas tomēr par pardumu izveidojies- izlasīt,uzzināt kas,kur ,ar ko utt.
bet pamazam sevi tomēr mēģinu tīrīt no tā visa ....
eh..aizmuldejos... :coffee:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Tille

« Atbilde #25 : 2015. gada 01. marts, 15:14:56 »
Sauļ, bet tu tač pati gribēji skaidrojumu manam iepriekšējam komentam, tak što ņem par labu .. :sarcasm:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2015. gada 01. marts, 21:19:32 »
Tille- paņēmu  :prozit: , bet mani nepārliecināja  :rofl:
IG- mellenessniega

ēvele

• Viesi
« Atbilde #27 : 2015. gada 01. marts, 21:50:55 »
Pievienojos m88 un Cammai. Bet, lasot sieviešu žurnālus un
Sestdienu, par Parādnieku neuzzināt nevar. Toties par Ukrainu nezinu neko un nezinu, kas bija Ņemcovs. Man arī svarīgāks būtu lupatdeķis..

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #28 : 2015. gada 02. marts, 09:23:23 »
Evelīn,ko darītu,ja vienu rītu Tavā mājaspriekšā būs omulīgi iekārtojušies ''zaļie cilvēciņi''?Vai kļūsi piesardzīga jeb ar platu smaidu dosies tiem klāt-sveiki mīļie!?

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2015. gada 02. marts, 09:36:05 »
ar platu smaidu dosies pretī, un pēc tam vaimanās -bet es taču nezināju!!