Emīlij- labs jautājums un man patika tava atbilde
mans jautajums pilnīgi nekaitīgs, īstenībā.

un savtīgs arī:) jo meklēju forumā tēmu,kura interesētu mani...ja neatrodu...veidoju pati

protams, ka nav nekāda minumuma
bet tomēr ir interesanti salidzināt viedokļus. galvenais paturēt pratā ,ka katram var buut savs un katram savējais IR vispareizākais.
ja man kiška nebutu tik tieva tad es varbūt gribētu doties kkur kalnos un vispar nezinaat neko par pasaulīgam lietām ,vai dzīvot uz vientulas salas...un ar neko nezināt

) bet uzsvars nav uz to, ka neko negribu zināt...uzsvars uz to,ka man ir izvēle, ko likt savā galvā. Es TV vairs neskatos vispār(4.g) vajadzīgo uzzinu konkreeti tad, kad esmu kādas lietas risināsanas priekšā, tad arī meklēju atbildi uz to,ko konkreetajā brīdī vajag. Lai uzzinatu vajadzīgo, vajadzīgajā brīdī biezi vien pietiek ar pāris min. un nav vajadzības cepties par to menešiem pirms...
Tille- labi,ka tu paskaidro,par metaforām,es jau varu arī nezinat ,kas tas ir:))
karot vairs nav manos plānos...toč, toč... es nezinu,kā lai to paskaidro īsi.tad ,kad iemacās pieņemt šodienu un jebkuru situāciju , tad pazūd jebkada vajadzība buut gatavam par/pret kko cinīties...(jā, jā no gramatām sagabstīts, bet kad ir izbaudīts uz savas ādas tad saproti to grāmatās rakstītā jēgu).
Mācos un man iet grūti...vislaik sev jāatgadina..jo baigi jau tas tomēr par pardumu izveidojies- izlasīt,uzzināt kas,kur ,ar ko utt.
bet pamazam sevi tomēr mēģinu tīrīt no tā visa ....
eh..aizmuldejos...