Autors Tēma: sapņi, tie, kas miegā.  (Lasīts 13482 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

sapņi, tie, kas miegā.
« : 2015. gada 28. februāris, 14:06:05 »
Man šorīt vēl viens jautājums. Kā jūs sapņojat?
Ir kas saka- es nesapņoju. Ir kas plano sapņošanu..lidošu,darīšu,utt. Ir kas murgo un šausmenes skatās :)

šonakt atkal bija interesanti :)
jocīgi ir tas, ka man sapņa realitate...(lai cik jocīgs nebūtu tas sapnis)...neliekas neiespējama vai absurda  :confused:
tātad???
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 10. aprīlis, 07:41:57 no Spārka »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

viesmiiliigs

• Viesi
Re: sapņi, tie,kas miegā.
« Atbilde #1 : 2015. gada 28. februāris, 14:46:47 »
Kādreiz sapņoju ļoti daudz, bet tagad... vai nu nesapņoju vai neatceros, ka būtu sapņojusi.
Tiesa pēdējās nedēļas laikā daži sapņi ir piefiksēti. Gana "ikdienišķi", lai būtu patiesība, tomēr gana neiespējami, lai piepildītos.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #2 : 2015. gada 28. februāris, 17:24:11 »
Ne vienmēr atceros ko sapņoju, bet reizēm no rīta mēdz būt sajūta, ka kas labs vai slikts bijis.
Pēc vakarjauvajadzēja sprintiem darbā gadās sapņoju par darbu - ka kaut kas atkal nepabeigts palicis, bet jābūt pabeigtam, tādi murdziņi... Bet tad skaidrs kāpēc. Ir sapņi, par kuriem nesaprotu kāpēc, vai kāpēc tieši šobrīd redzu.
Interesantākie, kad pazīstamas vietas (nu sapnī zinu kur esmu), sapnī  pavisam citādāk izskatās. Vēl intersantāk, ja pamostoties sajūta, ka par šo vietu tieši tā jau esmu sapņojusi. Rīgas ielas ar citādāku ģeogrāfiju... Bijusi doma - ja to varētu kaut kā uzzīmēt, pavisam cita pasaule (varbūt paralēlā ;) )

Bet sapņus vislabāk atceros tūlīt pēc pamošanās. Bijis, ka pamostos nakts vidū un ļoti skaidri atceros redzēto, bet no rīta - čuš...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #3 : 2015. gada 28. februāris, 18:09:11 »
Lielākoties sapņi no sērijas "pats sev režisors" - t.i., apzinos, ka sapņoju, jebkurā brīdī spēju sapņa sižetu mainīt sev vajadzīgajā virzienā (arī lidot, iet cauri sienām utml.) Sapņi "dzīvi"- ar krāsām, skaņām, garšām, smaržām. Nav tikai taktilo sajūtu. Tāpat kā Magustam - cita ģeogrāfija, pie tam vienmēr viena un tā pati konkrētām vietām. Kopumā sapņus uztveru kā atpūtu no realitātes, bieži vien gaidu gulētiešanas laiku, lai beidzot nokļūtu "tur".

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2015. gada 28. februāris, 18:40:16 »
Kikamora- vooo šitas jau man liekas interesanti  :smile: es esmu saskarusies ar citu režisoru stāstīto ..un jā viņi arī apgalvo, ka gandrīz vai paši izvēlas, kur tad šonakt doties un ko tādu jaunu sadarīt  :confused:   
eijj, nu kā jums tas izdodas ??? tās laikam atkal tās spējas, kas visiem netiek iedalītas :)

starp citu, kad sāku lietot Baha ziedus...viens no blakusefektiem tika minēts krāsainu un dzīvu sapņu parādīšanās...Un ,tas uz mani stradā..ja gribu šonakt kadu interesantu paralēlo pasauli, tad jaierauj Baha ziedi :)
bet nu vienalga, nebūs tā, ka es kko varu regulēt..es tikai piedalos.
IG- mellenessniega

Atslēdzies itta

« Atbilde #5 : 2015. gada 28. februāris, 19:03:25 »
Tagad vairs tā nav, bet agrāk varēju sapņot seriālos ar turpinājumiem un galvenais - sapnī var liodot...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2015. gada 28. februāris, 23:55:25 »
Lielākā šaize ir tā, ka, pa sapņiem kaujoties, nekad nevar pietiekami stipri iesist, kā arī, ja kādam jāskrien pakaļ, nekad nevar noķert :(

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2015. gada 01. marts, 01:32:39 »
Lielākā šaize ir tā, ka, pa sapņiem kaujoties, nekad nevar pietiekami stipri iesist, kā arī, ja kādam jāskrien pakaļ, nekad nevar noķert :(

..vai arii tad, kad jaamuuk, nevari paskriet, bet, paldies dievam, vajaataaji arii netiek klaat :D

Sapnjoju daudz, kraasaini un koshi. Lidoju, miileejos, pa retam muuku un baidos

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #8 : 2015. gada 01. marts, 10:30:20 »
Jā lidot... Man pat ir tehnoloģija kā :D Atklāju, kad no kaut kā muku, bet pielietota vairākkāt. Diemžēl sen nav lidots.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2015. gada 01. marts, 13:32:54 »
mangusts- tehnoloģija?? tātad tu pati izvelies- tagad vajag lidot? jeb tev vienkŗši, nejauši pasprūk???lidojiens...

baigi interesanti, jo es savos sapņos esmu liidz nelabumam es pati... un nezinu kapēc man nepielec ,ka es tak varu darīt kko nordināru,kko ekstrēmu...Boooc..
pilniigi kreizii situācijā un kreizii apstākļos es turpinu būt tada pat kā šobrīd uz zemes..tas ir besiigi, kad pamostos...un saprotu,ka atkal nolažoju momentu :D
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #10 : 2015. gada 01. marts, 13:52:49 »
Jā, visas pedējās reizes, kad lidots, tas darīts sapnī apzinoties, ka to varu izdarīt un jādara tā... kaut kas ar pretvēja ķeršanu saistīts un tad tāda kā vadīta planēšana.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2015. gada 01. marts, 13:57:29 »
Pievienoshos Mangustam un teikshu, ka to tieshaam var apzinaati dariit. Es parasti gribu lidot, iemiegot...noskanjojos, izteelojos vietu, augstumu, aatrumu...planeeju, veeroju, kas notiek uz zemes, celjos augstaak, laizhos zemaak.. Fascineejoshaakaa ir taa briiviibas un neatkariibas sajuuta

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #12 : 2015. gada 01. marts, 17:28:33 »
Nespēju iedomāties savu dzīvi bez sapņiem. Man otra dzīve tur :) Līdzīgi kā Kikamorai - krāsas, smaržas, garšas, tauste un tāāādi piedzīvojumi.. No normāla šausmu trillera par maniakiem, spokiem, citplanētiešiem līdz dziļi simboliskiem, ezotēriskiem, nākotni pareģojošiem sapņiem. Ehh.. un kad izdododas palidināties.... Tā sajūta nav aprakstāma!

Piedzīvoju arī tā saucamo ''lucid dreaming', kas, diemžēļ, reizēm savijas ar ''sleep paralysis'' - ne visai patīkama sajūta.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #13 : 2015. gada 01. marts, 19:53:48 »
Jā, man arī ir kino katru nakti :) Un tā lidošana- sapnī es vienmēr esmu pārliecināta, ka nu gan šoreiz ir pa īstam :) Vispār, bez sapņiem dzīve būtu nabadzīgāka.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #14 : 2015. gada 01. marts, 19:57:25 »
Neticu,neticu, kā var režisēt sapni un vēl lidot, jūs jokojat, vai ne? Man viss tāpat kā m88-es pati un kas nu kuro reixi samurgojas.