Autors Tēma: sapņi, tie, kas miegā.  (Lasīts 13493 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: sapņi, tie,kas miegā.
« Atbilde #45 : 2015. gada 03. marts, 08:33:46 »
Lido, ne jau tad, kad apzinies, ka esi sapnī, bet tā ir kā iekšējā sajūta, kad zini - atraujot kājas no zemes, tā arī paliksi karājoties gaisā. Kad te ir tās vētriņas "matus rauj no galvas", citreiz ir tāda pati sajūta. Tikai realitātē ir apziņa, ka nokritīsi uz pēcpuses, ja palaidīsi kājas vaļā :)

ēvele

• Viesi
« Atbilde #46 : 2015. gada 03. marts, 15:25:03 »
Kā jau mistikas portālā, mana vakardienas ziņa, kas nebija izlasāma 22.17, pēkšņi šodien parādījās un var izlasīt :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #47 : 2015. gada 03. marts, 15:34:55 »
Es reizēm sapnī redzu, ka esmu stāvoklī. Droši vien Freidam būtu kas sakāms šajā sakarā. :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #48 : 2015. gada 03. marts, 15:55:04 »
Pagājušajā naktī man sapnī sanāca apzināties, ka notiekošais ir sapnis..
Mani dikti apvainoja par kaut ko, ko es nebiju darījis. Vispirms radu čupa, pēc tam tā kā tiesā laikam.
Visi stāvēja kājās un strostēja mani. Es gulēju gultā un iemigdams smīnēju. Man dikti nāca miegs.
Tā arī pateicu: Es zinu, ka šis ir sapnis. Ejat visi dir@t un ļaujat gulēt. Man nāk miegs.

Ar to arī viss beidzās :)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #49 : 2015. gada 03. marts, 16:21:19 »
bet man bija jāglābj kaķis un suns no lauvas , es tā palēnināti skrēju un vēru kkādas durvis , bet beigās arī to lauvu no kkā dabūju glābt ! kas es - kāds latentais glābējs , bļin ???

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #50 : 2015. gada 03. marts, 16:33:53 »
Kaķīši, lauviņas... Es esmu glābusi pasauli un pārdzīvojusi 5-6 pasaules galus!  :rofl:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #51 : 2015. gada 03. marts, 18:45:32 »
Pagājušajā naktī man sapnī sanāca apzināties, ka notiekošais ir sapnis..
Mani dikti apvainoja par kaut ko, ko es nebiju darījis. Vispirms radu čupa, pēc tam tā kā tiesā laikam.
Visi stāvēja kājās un strostēja mani. Es gulēju gultā un iemigdams smīnēju. Man dikti nāca miegs.
Tā arī pateicu: Es zinu, ka šis ir sapnis. Ejat visi dir@t un ļaujat gulēt. Man nāk miegs.

Ar to arī viss beidzās :)

tas gadījumā nebija forumā nevis sapnī?  :rofl:

ēvele

• Viesi
« Atbilde #52 : 2015. gada 03. marts, 19:34:14 »
Tas, ko jūs tagad te visi rakstāt, ir normāli, bet tas sākums ar apzināto lidošanu un maršruta izvēli un ko vēl ne, tas man vēl tagad liek brīnīties. Bet par normāliem varu parunāt.
Visšausmīgākie sapņi - ja esmu stāvoklī, pārņem šausmas!!!!Brrrr!!! Visforšākie - kad sapnī ir tāāādas jūtas pret kādu sapņa vīrieti, kādas neatceros kopš jaunības(jūtas sirdī, ne citur). Sapņoju vienmēr, pieņemu to kā neizbēgamu miega sastāvdaļu, bet neiedziļinos, jo tas jau t';ads nakts sviests vien ir.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #53 : 2015. gada 03. marts, 20:35:36 »
Daļa manu sapņu, protams, arī ir "nakts sviests". Bet man ir bijuši simboliskie sapņi, kas tēlainā formā parāda kādu manu tā brīža problēmu. Kad es esmu to nomodā savā prātā atrisinājusi, atrisinājums ir parādījies arī sapnī, atkal tādā pašā tēlainā formā.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Broms

« Atbilde #54 : 2015. gada 04. marts, 09:39:52 »
Tādu īsti mistisku sapni atceros tikai vienu...
Kad tētis pēkšņi nomira, man gribot, negribot nācās "pārņemt" viņa auto.
Auto braucošs, tehniski viss kārtībā, bet reizēm parādījās neliela grabēšana kaut kur aizmugurē.
Vainu ilgi nevarēju atrast. Servisā džeki saka, ka piekarē vaina toč nav, jo viss jauns salikts.
Reizēm grab, reizēm nē, bet kur un kas atrast nevar.
Sapnī tētis pastāstīja, ka viņam šķiet, ka remontējot ir laikam aizmirsis kaut ko un ieteica vietu, kur paskatīties.

Sapnis nelika mieru un, lai arī ar zināmu skepsi, tomēr pārbaudīju. Paņēmu nost bagāžnieka apšuvumu un tur...nelielā iedobē mētājas uzgrieznis.....

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #55 : 2015. gada 04. marts, 11:18:42 »
Mistiskie un simboliskie sapņi vispār ir interesanta lieta, jo simboli ir ļoti ietilpīgi un daudznozīmīgi. Lai skaidrotu kādu sapni, ir jāzina, ko sapņotājam konkrētais simbols nozīmē. Mana mamma, piemēram, pirms kādu tuvinieku miršanas mēdza redzēt sapņos govi. Ja tā bija viņas govs, tad tā vēstīja par kāda tuvinieka nāvi. Es domāju: kāpēc govs? Mammai nekad govs nav piederējusi, un arī vectētiņš ar vecomammu nebija zemnieki. Bet mēs, latvieši, jau nekur tālu no laukiem un zemniecības neesam aizgājuši, un, ja laukos kādam bija govs, tad tā jau bija iztikšana, dažkārt pat izdzīvošana. Pazaudēt govi nozīmēja nonākt trūkumā, tā bija gluži vai simboliska nāve. Tāpēc govs simbols zemnieku un lopkopju tautām bija tik nozīmīgs. Kā palasījos, vēdu tradīcijā, piemēram, govs bija starpniece starp dzīvo un mirušo pasauli.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #56 : 2015. gada 04. marts, 11:27:33 »
es šonakt domaaju,kapēc man neizdodas...
izdomaju pirmo, visvienkāršako iemeslu(jasāk no vienkaršākā),iespējams, ka es nekur nelidoju ,jo nevaru normali atslābinaties un neguļu ērti visādam tādām darbībām.
Piem. mana guļamā poza-uz vēdera!!! nu kurš normals lidotājs tā dara??? tad vēl sagriezusies, sašķiebusies uz visadām pusēm atkarībā no tā, kurā līkumā kuro reiz guļ kāds kaķis. Ar vienu ausi klausos bērnu..ar vīrieti cīnos pēc segas,tad vēl regulāri VD atgadina,ka nav ko elpot... nu kā lai te lidinās???
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #57 : 2015. gada 04. marts, 11:35:40 »
Uz vēdera guļot atslābinies un iedomājies, ka tevi aiz vidukļa atmuguriski ceļ gaisā, bet rokas un kājas ļengani nokarājas, kakls/pleci pavisam brīvi un apzināti nemēgini neko kontrolēt.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #58 : 2015. gada 04. marts, 11:38:40 »
Piem. mana guļamā poza-uz vēdera!!! nu kurš normals lidotājs tā dara???

Visi putni tak lido ar vēderu uz leju! Vai ta mēdz būt otrādi?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #59 : 2015. gada 04. marts, 11:54:54 »
Piafa- nuu tjipa , kā ceļamkrāns paķēris ,ja??? :rofl:
man baigi grūti veikt jebkuru atslābināšanās vingrinājumu. mana apziņa un prāts mani stingri tur ciet  :faint:
es starp citu nevaru izveikt arī to nedomāšanas vingrinājumu...nuu, necik ilgi nevaru...
nuu, kad mēģini nedomaat, vispar neko nedomat, iztīrīt apziņu... kā naak pirmaa doma taa vinu ķer ciet un nodzēs...omg! grūti...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega