Autors Tēma: sapņi, tie, kas miegā.  (Lasīts 13467 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: sapņi, tie,kas miegā.
« Atbilde #90 : 2015. gada 05. marts, 12:48:56 »
Kāds man par lidosanu sapnī teica,ka dvēsele esot nesaskaņā ar ķermeni,un mēginot atbrīvoties no nepatīkamā.
 :talking: no no no ...tā nevar būt  :faint: nav tiesa.

Minne- tu neesi taalu, tev pat ūdens nebūs jāšķērso  :) ,atlido pie manis nākamnakt un parauj mani uz augšu  :smile: mož man vajag tikai kādu kas pagrūž?
tikai..kaa atradīsi mani?kas zin kur blandīšos, jo šonakt biju LV, darbā stājos, savā(stāmerienā) pilī, kur jau izradījās ir visi..gan mani skolasbiedri, gan radinji, gan skolotaji un visi tur kko strādā...tad nu man bija jātrod kaads kurš pieņemtu arī mani..Tik ideāla vieta  :rofl: es taču varēju tik smalki no pils torņa nolaisties  :fubar:

mellen, cik te palasoties esmu tikusi skaidriibaa, tad man buutu gan uudens jaashkjeerso..un gabalinjsh nav mazais liidz Teviim ;) Bet sapnjos jau viegli saskrieties

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #91 : 2015. gada 05. marts, 13:27:04 »
Cik te daudz lidotāju sapulcējušies!Prieks lasīt.
Man daži novērojumi sakarā ar lidošanu.Visupirms-kaut kur lasīju,ka lidošanas prasmes galvenokārt piemīt sievietēm!Atmiņas no raganu pirmlaikiem?Ko pati novēroju-aktīvi un skaisti lidoju jaunībā,kaut kur līdz 40 gadiem.Pēc tam arvien grūtāk bija pacelties un gadījās arī nokrist.Jo vecāka kļūstu-jo retāk iznāk to sapni redzēt .Bet to sajūtu,KĀ tas jādara un sapnī to varu izdarīt-nekad neaizmirst!Tik žēl,ka nomodā nekas no tā nesanāk.Atceros ,ka bēnībā es izmisīgi centos savu sapni realizēt ''dzīvajā'',par ko saņēmu rājienus no vecmammas,jo tā nesaprata,ko es lecu no krēsliem,no kūtsaugšas un sazkur vēl.
Un vispēdējais lidojiens ar mistiku.Sapņoju,ka eju pāri upei pa tādu šauru laipu,un tā drīz sāk grimt un gāzties uz vienu pusi un es arī arvien dziļāk ūdenī.,un tad dzirdu,ka no kaut kurienes sauc mans vīrs(kurš miris jau sengadus atpakaļ)-ko tu gaidi,lido prom,tu taču vari!Un es ar smagu šļakstu pacēlos no ūdens un tiku līdz krastam.
Piebildīšu ,ka nekad un pilnīgi nevienam neesmu stāstījusi par saviem''lidojumiem''.Kā nelaiķis vīrs to zināja?

ēvele

• Viesi
« Atbilde #92 : 2015. gada 05. marts, 13:32:50 »
Pareizi dari, ka nestāsti. Tāpat neviens neticēs, vēl aizsūtīs uz kukū māju.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #93 : 2015. gada 05. marts, 13:58:21 »
Evelīn,nekāda kukū māja nebūtu vis,pati redzi,cik daudz te sap'ņotāju,kas visu ko pieredzējušas!Es domāju,ka katram ir ''savi'' sapņi,bet lidošana ir diezgan visaptveroša nodarbe.

daddy

• Viesi
« Atbilde #94 : 2015. gada 05. marts, 14:04:25 »
..."lidotājām" vajadzētu ārstu apmeklēt. tās ir parastākās asinsspiediena svārstības. no pārēšanās pirms miega... :D

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #95 : 2015. gada 05. marts, 15:09:33 »
āmen

Atslēdzies Trix

« Atbilde #96 : 2015. gada 05. marts, 15:31:04 »
..."lidotājām" vajadzētu ārstu apmeklēt. tās ir parastākās asinsspiediena svārstības. no pārēšanās pirms miega... :D

Hrenu!
Tad lidotu visas večiņas, kam asinsspiediens lēkā kā pīle uz karstas pannas. Bet nekā, šīs tup pie zemes, kamēr lido jaunuves.

Vot šitam:
Citāts
Kāds man par lidosanu sapnī teica,ka dvēsele esot nesaskaņā ar ķermeni,un mēginot atbrīvoties no nepatīkamā.
es sliecos piekrist. Man laikam visi lidojumi bija laikā pirms smadzeņu iekrišanas pareizajā vietā. Kādu laiku nav sanācis lidojumam labvēlīgs laiks.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #97 : 2015. gada 05. marts, 19:07:55 »
Viens no interesantākajie sapņiem bija, kad es pati izrādījos spoks, un varēju caur sienām staigāt. Vienīgā neērtība - nevarēju nevienu priekšmetu satvert. :)

Runājot par to, ka kāds palīdz izrauties no fiziskā ķermeņa un palidināt.. Labāk nevajag - var būt visai nejauka pieredze.

Atslēdzies itta

Re: sapņi, tie, kas miegā.
« Atbilde #98 : 2015. gada 08. marts, 11:28:03 »
Savlaik studiju laikā pēc eksāmena nolikšanas aizdevāmies uz kojām pagulēt un tad nu es sapnī redzēju, kādas būs atzīmes, hmm piepildījās precīzi pēc 3 h, sajūta bija jancīga...

Kaut kad bērnībā un studiju laikā ir bijuši sapņi, kad staigāju pa telpu utt. visu redzu, saprotu, ka jāmostās, bet pamosties nevaru, tad ar ļoti lielu piespiešanos centos pakustināt kaut vai kādu pirkstu, pēc kam pamodos, bet ķermenis bija tāds kā salauzīts un apziņa tāda it kā es būtu izgājusi no ķermeņa un nevarētu atgriesties tajā...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 10. aprīlis, 07:42:18 no Spārka »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #99 : 2015. gada 29. aprīlis, 09:27:58 »
Pāgājušajā naktī tā pa īstam izdevās apzināties, ka sapņoju. Žēl, bet scenārija izvēles opcija gan nebija aktivizējusies :)

Sapņoju, ka eju it kā pār tiltu, it kā kaut kādā ēkā. Pēkšņi viss sāka brukt, bet man izdodas pieķerties pie sienas izciļa. Kārājos. Pievelkos, uzmetu elkoni, bet saprotu, ka lai uzrāptos vietas īsti nepietiek. Vajag kāju uzcelt uz blakus izciļņa. Tad varēšu uzvilkt arī otru personu/hvz no kurienes tā uzradās/.
Paskatos uz leju un redzu, ka dikti augsts. Ja kritīšu, būs baigi sāpīgi vai neizdzīvošu. Bet tad sev par brīnumu saku: Pofig, šitas tak sapnis.
 Un kārpos tālāk. Tāpat vairs nav ko zaudēt.
Pēc brīža saprotu, ka esmu piekusis, bet krist sapnī nepatīk. Aj, nu tad vajag pamosties. Pamostos. Bet tomēr interesanti - tiktu vai netiktu augšā.. Aizveru acis un turpinu cīnīties... :)

Suns kaut ko laikam saklausīja, ierējās un visu man izčakarēja, bļin:D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #100 : 2015. gada 29. aprīlis, 09:30:24 »
Bet tad sev par brīnumu saku: Pofig, šitas tak sapnis.
Jā, šitā ir patīkama sajūta (sapņa) kritiskajā situācijā :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #101 : 2015. gada 29. aprīlis, 09:32:03 »
Bet reizēm pēc ļoti dramatiska sapņa vēl pusmiegā sanāk štukot - vai tiešām tāāādas ziepes notikušas, vai tikai nosapņots.

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #102 : 2015. gada 11. jūlijs, 09:52:56 »
Tiem kas spēj kontrolēt sapņus un lidot - ir ļoti tuvu iespējais realizēt ārpus ķermeņa pieredzi. Kas nozīmē pamest savu ķermeni pie pilnas apziņas, lai ceļotu telpā, laikā, dimensijās. Jūs pat varat apskatīt ko kaimiņi reālā laikā dara.

Bet... tas nav tik vienkārši.

Kad esat pie apziņas sapnī - darat ko gribat - jums jāatceras savs nodoms pamest ķermeni. Man ir sava tehnika kā es to daru - citiem sava. Man gan ir problēmas ar baiļu pārvarēšanu (ko var lasīt citā ierakstā) - taču darbības sekojošas:
1.) Es vēlos pamest ķermeni
2.) skatos sapnī ar savu astrālo ķermeni debesīs - saskatu kādu punktu (parasti tas pats arī parādās) - kādreiz tas ir kā atvars, kādreiz kā zvaigzne - bet es zinu ka tas ir tas kas mani aicina.
3.) es ar savu astrālo ķermeni tuvojos šim punktam it kā lidojot - viss mans ķermenis ir virzīts uz augšu
4.) sāk parādīties TĀS sajūtas, kuras nesajauksi ne ar ko citu - vispirms ķermenis paliek tāds kā elektrisks un Tu to jūti. It kā patīkami, jo nekas tāds dzīvē nav sajūtams, tad šīs sajūtas pastiprinās un sajūti ka process paliek nekontrolējams
5.) ķermenis paliek smags kā akmens, fonā visam cauri milzīga šņākoņa kā dumdēšana un tu faktiski sajūti, ka pastāv Tavs fiziskais smagais ķermeni un Tavs astrālais ķermenis, kas kāpj uz augšu un atdalās no fiziskā ķermeņa. Es sajūtu, ka it kā kāptu ārā pa muti, vai galvas augšdaļu (nezinu kā tas ir citiem).
6.) Troksnis ir maksimāls, bailes (man vismaz) ir maksimālas, šaubas vai es nomiršu vai es atgriezīšos utt. (vismaz man) šaudās pa galvu un tad
6.1.) es atceļu procesu un atgriežos atpakaļ - pamostos
6.2.) es turpinu un es izeju tādam kā melnam atvaram cauri un ko es redzu? Es sevi redzu kur nu esmu aizmidzis tai naktī - no augšas. Kādreiz es aizmiegu vienā istabā, kādreiz guļamistabā pie sievas. Kur nu es esmu aizmidzis tur es sevi redzu, un istabu redzu, bet ir tumšs. Nu jā - jo ir jau visas gaismas izslēgtas.
Tu vari ceļot kur gribi - bet ātri vien tomēr tiec atmests atpakaļ savā ķermenī jo nemāki kontrolēt notiekošo un ceļošanu astrāli.

Man ir bijusi šāda pieredze, kur apzināti pats ceļoju ārā. Un bijušas kā es teiktu - dāvanas - kur man tiek kaut kas parādīts lai vai nu dabūtu kādu ziņu, vai kādu apciemotu - vai kāds apciemotu mani.