Tiem kas spēj kontrolēt sapņus un lidot - ir ļoti tuvu iespējais realizēt ārpus ķermeņa pieredzi. Kas nozīmē pamest savu ķermeni pie pilnas apziņas, lai ceļotu telpā, laikā, dimensijās. Jūs pat varat apskatīt ko kaimiņi reālā laikā dara.
Bet... tas nav tik vienkārši.
Kad esat pie apziņas sapnī - darat ko gribat - jums jāatceras savs nodoms pamest ķermeni. Man ir sava tehnika kā es to daru - citiem sava. Man gan ir problēmas ar baiļu pārvarēšanu (ko var lasīt citā ierakstā) - taču darbības sekojošas:
1.) Es vēlos pamest ķermeni
2.) skatos sapnī ar savu astrālo ķermeni debesīs - saskatu kādu punktu (parasti tas pats arī parādās) - kādreiz tas ir kā atvars, kādreiz kā zvaigzne - bet es zinu ka tas ir tas kas mani aicina.
3.) es ar savu astrālo ķermeni tuvojos šim punktam it kā lidojot - viss mans ķermenis ir virzīts uz augšu
4.) sāk parādīties TĀS sajūtas, kuras nesajauksi ne ar ko citu - vispirms ķermenis paliek tāds kā elektrisks un Tu to jūti. It kā patīkami, jo nekas tāds dzīvē nav sajūtams, tad šīs sajūtas pastiprinās un sajūti ka process paliek nekontrolējams
5.) ķermenis paliek smags kā akmens, fonā visam cauri milzīga šņākoņa kā dumdēšana un tu faktiski sajūti, ka pastāv Tavs fiziskais smagais ķermeni un Tavs astrālais ķermenis, kas kāpj uz augšu un atdalās no fiziskā ķermeņa. Es sajūtu, ka it kā kāptu ārā pa muti, vai galvas augšdaļu (nezinu kā tas ir citiem).
6.) Troksnis ir maksimāls, bailes (man vismaz) ir maksimālas, šaubas vai es nomiršu vai es atgriezīšos utt. (vismaz man) šaudās pa galvu un tad
6.1.) es atceļu procesu un atgriežos atpakaļ - pamostos
6.2.) es turpinu un es izeju tādam kā melnam atvaram cauri un ko es redzu? Es sevi redzu kur nu esmu aizmidzis tai naktī - no augšas. Kādreiz es aizmiegu vienā istabā, kādreiz guļamistabā pie sievas. Kur nu es esmu aizmidzis tur es sevi redzu, un istabu redzu, bet ir tumšs. Nu jā - jo ir jau visas gaismas izslēgtas.
Tu vari ceļot kur gribi - bet ātri vien tomēr tiec atmests atpakaļ savā ķermenī jo nemāki kontrolēt notiekošo un ceļošanu astrāli.
Man ir bijusi šāda pieredze, kur apzināti pats ceļoju ārā. Un bijušas kā es teiktu - dāvanas - kur man tiek kaut kas parādīts lai vai nu dabūtu kādu ziņu, vai kādu apciemotu - vai kāds apciemotu mani.