Autors Tēma: da pat ne trijstuuris  (Lasīts 13899 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

da pat ne trijstuuris
« : 2015. gada 03. marts, 23:46:00 »
Nav iisti sirdslietas, jo nav tik nopietni... bet taa nu sanaak, ka dziive noliek zituaacijwa, par kuru domaaji "nekad"... es naf no kraapeeju cilts (no savas puses- nekad, no otras- kaa nu gadiijies)...
Jautaajums- kameer treshaa "puse" ir virtuaala, man, godiigi, pofig... ...a kad zinu, ka feins babsis, nu bljin... (daljshe njeperovidjimij foljkjor)

viesmiiliigs

• Viesi
Re: da pat ne trijstuuris
« Atbilde #1 : 2015. gada 04. marts, 07:12:20 »
Jautājums ta kāds - KMTG?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #2 : 2015. gada 04. marts, 08:41:48 »
Izskatās , ka būs varen jautra un viedokļu pārpilna diskusija ! :rofl:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 04. marts, 08:44:28 »
Nebūs, jo trūkst informācija, lai saprastu, kādu pozīciju ieņemt. Nav šobrīd skaidrs, kurš stūris ir ineshukam un kas aizņem pārējos divus ;) Tāpēc tauta piesardzīgi lūr :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2015. gada 04. marts, 08:51:06 »
nesapratu - Tev patīk viens feins babsis?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 04. marts, 09:06:18 »
Labi, lai tēma info trūkuma dēļ nenogrimst, lūk iespējamie apzelēšanas varianti:
  • ineshuka potenciālā love virtuāli koķetē ar citu feinu babsi. Problēma - varbūt viņam ar viņu būs labāk?]
  • ineshuks virtuāli koķetē ar potenciālo lovi, kurai ir pastāvīgs feins babsis. Problēma - nu varbūt man to nevajag, jo babsis tik feins? (sieviešu solidaritāte)
  • ineshuks ir uzsācis virtuālu koķetēriju ar feinu babsi, bet jūt sirdsapziņas pārmetumus pret savu pastāvīgo lovi. Problēma - vai tā ir vai nav krāpšana?
  • .....

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2015. gada 04. marts, 09:27:56 »
Labi, lai tēma info trūkuma dēļ nenogrimst, lūk iespējamie apzelēšanas varianti:
  • ineshuka potenciālā love virtuāli koķetē ar citu feinu babsi. Problēma - varbūt viņam ar viņu būs labāk?]
  • ineshuks virtuāli koķetē ar potenciālo lovi, kurai ir pastāvīgs feins babsis. Problēma - nu varbūt man to nevajag, jo babsis tik feins? (sieviešu solidaritāte)
  • ineshuks ir uzsācis virtuālu koķetēriju ar feinu babsi, bet jūt sirdsapziņas pārmetumus pret savu pastāvīgo lovi. Problēma - vai tā ir vai nav krāpšana?
  • .....

Balsoju par 3. variantu. Tas šķiet interesantākais

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2015. gada 04. marts, 09:30:46 »
Manu tā kā draudzeni gadiem krāpa vīrs - tipiski, visi zināja, viņa nē. Neko neteicu, pati uzzināja pēc daudziem gadiem. Neteicu, jo neesmu taču sveci turējusi, tikai aizdomas, bet aizdomas nav pierādījums.
Saprotu, ka ineshukam vienkārši žēl, ka krāpj foršu sievieti. Ko darīt, tikai neiejaucies, bet gan jau pati to zini :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2015. gada 04. marts, 09:33:30 »
Pēc manas saprašanas inešukam bīdās love ar kadru, kas jau ir aizņemts, pie tam IRLā izrādījies, ka loves otra puse ir feins babsis.
Ja par morālo aspektu, tad kamēr nezini, ka tāda otra puse pastāv, viss ir daudzmaz kārtībā - sirdsapziņa tīra. Tālāk jau slidenas taciņas. Ja mokasīni ar radzēm, tad uz priekšu līdz punktam, kur sākas sfēru dalīšana. :smoker:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2015. gada 04. marts, 11:13:00 »
Jā, ar to " nekad" var tā ieberzties...Man arī pašlaik ir situācija, par kuru būtu droši galvu likt ķīlā, ka šitā jau nu man nekad nebūs...un stulbākais ir tas, ka "ко всему-то подлец-человек привыкает"
/c/ Dostojevskis :(

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 04. marts, 11:32:15 »
Nekad ir vārds, ar kuru var mēģināt sevi pārliecināt par paša atbilstību vispārpieņemtajām normām uc figņām.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2015. gada 04. marts, 12:12:55 »
Vnk flirts un patiikama laika pavadiishana shad tad (sarunaas za kokteiljem)... pat neintereseejos par vinja staavokli, jo nekas nopietns man shobriid neincee... a ieraugot ar to feino babsi padomaaju- nu jomajo, es negribeetu, ka mans vecis taa... I mean- ar kaadu citu kaa shitas ar mani...
a atteiktos ar taa kaa negribas...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2015. gada 04. marts, 12:20:53 »
vļip očkarik. (par ineshuku). No šāda stāvokļa parasti nav viegla izeja.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #13 : 2015. gada 04. marts, 12:22:24 »
Ahā , tad nu vismaz skaidra bilde ! Bet Tu jau nezini , kas bija blakus - māsa , meita , krustmeita vai veca klasesbiedrene ? un situācija bija jaunībā tāda man , nu un forša sieva un nebāzos un pagāja 10 gadi un viņš bija brīvs un tā nu 18. gadu viens otram nervus bendējam.  Viņam savas virtuālās draudzenes , man savs paziņu loks , bet atš'ķirība ir pašā cilvēkā - mani tas neuztrauc , bet viņam gan liekas , ka mani jākontrolē ! :rofl:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2015. gada 04. marts, 12:25:17 »
To tak var redzeet, ka ne maasa, ne maasiica ;)