Autors Tēma: da pat ne trijstuuris  (Lasīts 13816 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: da pat ne trijstuuris
« Atbilde #75 : 2015. gada 08. marts, 23:27:55 »
Piemēram kādu lietu?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #76 : 2015. gada 08. marts, 23:34:34 »
Paarfraazeeshe preciizaak- nedomaa par taadaam lietaam, jo dziivo savaa kcik izoleetaa sakariigu cilveeku mikrokosmaa...

A man visai daudz ar ne to labaako tautas slaani straadaat sanaak... tad nu nesanaak man viedokli par teemu "beernu teevi" tikai uz saviem tuvaak zinaamajiem balstiit...

Taa kaut kaa...

Un piekauties beerni un sievishkji... jaa, man ir cita realitaate :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #77 : 2015. gada 09. marts, 13:45:34 »
Par ko te ir runa??????

p.s. ja kas ir TIKAI divas puses, trīs puses nemēdz būt :P

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #78 : 2015. gada 09. marts, 13:46:42 »
Ja uzmanīgi lasa, tad jau jābūt skaidrībai kāds kišmiš te ir iztirzāts.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #79 : 2015. gada 09. marts, 15:30:54 »
Nu, man liekas, ir tikai taisnīgi, ja sievietei ir šī iespēja- palikt stāvoklī no dievinātā vīrieša un audzināt viņa bērnu, pat ja tēvs ne visai pieslēdzas. Tikai tad patiešām tā ir viņas izvēle un atbildība. Tam pašam nelaiķa Ņemcovam jau bija līdzīgi- 4 bērni no trīs sievietēm, no kurām tikai viena bija sieva. Un kaut ka neviena nesūdzas- labi gēni, smuki bērni :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #80 : 2015. gada 09. marts, 15:47:31 »
Jaa, tik beernam, maigi sakot, ne vnm, tas ir labi...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #81 : 2015. gada 09. marts, 16:49:33 »
Gadsimtiem ilgi vīrieši nav noņēmušies ar bērnu audzināšanu, un bija normāli. Tas, ka vīrietim ir jāpiedalās, ir Eiropas un pēdējo 50 gadu izgudrojums. Psihologi saka, ka bērnu ietekmē ne tik daudz tēva klātesamība/neesamība, kā tas tēva tēls, kuru izveido māte. Un te nu sanāk paradokss- vīrietim, kurš klausa sievu, čakli palīdz mājas darbos un vienmēr ir gatavs izklaidēt bērnus, ir daudz grūtāk saglabāt tēva-varoņa tēlu, nekā tam, kurs vispār klāt ir bijis tikai ieņemšanas brīdī.

Atslēdzies tex

« Atbilde #82 : 2015. gada 09. marts, 16:50:47 »
Nu, man liekas, ir tikai taisnīgi, ja sievietei ir šī iespēja- palikt stāvoklī no dievinātā vīrieša un audzināt viņa bērnu, pat ja tēvs ne visai pieslēdzas. Tikai tad patiešām tā ir viņas izvēle un atbildība. Tam pašam nelaiķa Ņemcovam jau bija līdzīgi- 4 bērni no trīs sievietēm, no kurām tikai viena bija sieva. Un kaut ka neviena nesūdzas- labi gēni, smuki bērni :)
Smuki gan jau ka ir, bet ko viņi par saviem vecākiem domā, to mēs te nezinam

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #83 : 2015. gada 09. marts, 16:55:53 »
Man vajaga īsu konspektu par visu kas te sarakstīts!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #84 : 2015. gada 09. marts, 16:57:55 »
Jaa, tikai shodienas beerni aug shodien... kad apkaart beerniem ir teevi... kaads nu kuram... un cik gan biezhi vientuljaa maate speej ikdienas ruupju tik nenomaakta, lai tas neatstaatu papildus negatiivu iespaidu uz beernu...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #85 : 2015. gada 09. marts, 16:58:33 »
īss konspekts? Katrs dara tā kā viņam šķiet pareizi un pieņemami. Cilvēki ir ļoti atšķirīgi, un katram ir savs pieņemami/nepieņemami dalījums.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #86 : 2015. gada 09. marts, 16:58:48 »
Labveeli

Konspekts- dzemdes trakums komplektaa ar briivo laiku ir grimuchaja smesj...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #87 : 2015. gada 09. marts, 23:44:23 »
Gadsimtiem ilgi vīrieši nav noņēmušies ar bērnu audzināšanu, un bija normāli. Tas, ka vīrietim ir jāpiedalās, ir Eiropas un pēdējo 50 gadu izgudrojums. Psihologi saka, ka bērnu ietekmē ne tik daudz tēva klātesamība/neesamība, kā tas tēva tēls, kuru izveido māte. Un te nu sanāk paradokss- vīrietim, kurš klausa sievu, čakli palīdz mājas darbos un vienmēr ir gatavs izklaidēt bērnus, ir daudz grūtāk saglabāt tēva-varoņa tēlu, nekā tam, kurs vispār klāt ir bijis tikai ieņemšanas brīdī.
Nu, ja tas tēvs ir mūždien piedzēries, pie televizora dirnošs un ģimeni tiranizējošs tēviņš, tad, protams, labāk "bojā gājis lidotājs izmēģinātājs" - vismaz ir varoņa tēls ar ko lepoties. Bet citādi es tomēr par reālu tēvu - klātesošu un gādīgu. Tādu, kurš bērniem visādas noderīgas lietas iemācīs un ar savu piemēru uzskatāmi parādīs, kā mīļoto sievieti lolot un siltas attiecības ģimenē veidot.

Atslēdzies tex

« Atbilde #88 : 2015. gada 10. marts, 01:06:52 »
īss konspekts? Katrs dara tā kā viņam šķiet pareizi un pieņemami. Cilvēki ir ļoti atšķirīgi, un katram ir savs pieņemami/nepieņemami dalījums.
Kamēr tas skar tikai pašu, protams. Kad kādu citu, diskutabli...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #89 : 2015. gada 10. marts, 06:31:56 »
Nu un skarot citus arī katrs riikosies kaa vinjam pienjemams. Cits domaas un ruupeesies, ka tik citiem labi, bet cits sevi un savas intereses noliks augstaak par visu. Un kuram buus taisniiba? Kursh buus laimiigaaks?