Nepiekrītu, ka jāsvītro tieši pirmie 5.
Skatos to listi, kas tiks Rīgā, un es no 1. desmitnieka svītrotu tikai 3. (pseidojurists tik dēļ tētiņa LU eksistēja), 6. (useless ministrs, klusais kačātājs), 8., 9. Nu tālāk vēl niknāk švīkātu, bet daži, kam pieplusotu konkrētas nostājas dēļ.
Bet man citi kritēriji: skatos agrākus balsojumus (un ierosinājumus) konkrētā liberālā tematikā un dodu priekšroku dāmām.
Vēlētājam ar vispārliberālām nosliecēm nav variantu... No tiem deputātiem (un kandidātiem), kas vsp ir pozicionējušies, attāli liberāli ir daļa no viena saraksta un ...Ždanoka, ar kuru uzskati ir nesavietojami valstiski fundamentālos jautājumos.
Mazpartijas nav tikušas pie vārda - nav izdevies uzzināt viņu nostāju.
Šajā jautājumā Sudrabai, Šleseram, SC un NA ir vienota pozīcija

St.c. šis princips man ļoti labi derēja EP vēlēšanās. Daudzi citi piekrita, ka Šadurskis un Vaidere must go - laikam taču citu iemeslu pēc, bet es skatīju 1 konkrētu balsojumu, kurā Kalniete,Kariņš+ un Ždanoka+ balsoja par; Šadurskis, Vaidere, Zīle+ --pret. Un kkā arī pārējiem V. vēlētājiem tie iesīkstējušie pret balsotāji vairs nebija tīkami un man tieši tāpēc netīk NA... Ja neeiropizējās un necivilizējās, pat gadiem Briselē dzīvodami, tad vnk par vecu vai sakonservētu. Atā!