Autors Tēma: Kas ir tavā somiņā?  (Lasīts 21152 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Kas ir tavā somiņā?
« Atbilde #60 : 2015. gada 05. marts, 14:10:29 »
nofočē ar telefonu...

1) Ar Nokia 5110? ;)
2) Un tad vienreiz, kad esmu ieklīdusi veikalā, izrādās, ka smalkais telefons ir izdomājis ieslēgt sev kaut ko un bezspēkā izrubījies. Piemēram, LMT defoltā katra mēneša pirmajā datumā ieslēdz mobilo datu pieslēgumu, ko es defoltā turu atslēgtu.
3) Stāvēt pie plaukta un meklēt starp pēdējām bildēm no dažādiem pasākumiem to vienu, ko bildēju pirms gada? Baigi ērti... :D Daudzkārt ātrāk ir izvilkt pļecku no somas kabatas.

:D Vājš padoms.

Vajag vēl kaut ko statistikai?
Nolaizīts saldējuma kociņš, kas gaida otru tādu, lai nonāktu pie sīčiem.
Šķēres un tamboradata no zeķu adāmā perioda.
Dziju gali no tā paša perioda.
Atbaidoši gumijdzīvnieciņi no akcijas, kas bērniem nav iedoti estētisku apsvērumu dēļ.
Iepirkumu maisiņi nākamajam veikala apmeklējumam.
Skrūves, kas atrastas un pievāktas tālākai nolietošanai.
Košļenes, ilgspēlējošās, pusizēsta, apdriskāta paciņa.
Fleškas dažādās pilnuma pakāpēs.
Universāla šņorīte (matu savākšanai vai dajebkādiem universāliem remontiem).
Iepriekšējo iepirkumu saraksti.
Monētas.
Maks.
Salvešu paciņa.

Reizēm:
Mikrolietussargs viesizrādēs.
A4 mape ar papīriem.
Suka.
Adāmas/lāpāmas zeķes.
Pusdienu kārbiņa (ja ir bijis gatavs ēdiens, ko piesavināties),  (c) tex
Un vēl visādi brīnumi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #61 : 2015. gada 05. marts, 14:10:33 »
Tex - Līzbete Salandere no "Meitene ar pūķa tetovējumu".

Atslēdzies tex

« Atbilde #62 : 2015. gada 05. marts, 14:28:35 »
Tex - Līzbete Salandere no "Meitene ar pūķa tetovējumu".
aaaaa tā viņu sauca :D nu viņas stils man patīk :)

Es tiešām apsveru domu pāriet uz datormugursomu ar ritentiņiem, jo tiešām parasti sanāk smaga, tie 4,5 kg ir minimums, parasti krietni vairāk. Lai nav jāstiepj uz muguras visur izņemot to ma'ju, kurā lifta nav...

Ā, pirmdienu rītos un 5dienu vakaros vēl BT ausis un klaviatūra...

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #63 : 2015. gada 05. marts, 14:44:58 »
Tieši šobrīd somā (pēc izmēra kaut kas līdzīgs datorsomai) - pase, maks, ibumetīns, košļenes. Ejot no mājas ārā, tam visam pievienojas atslēgas un telefons. 

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #64 : 2015. gada 05. marts, 14:59:15 »
šķiltavas , cigaretes , telefons , maks , papīrs , pildspalva , ūdenspudele.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #65 : 2015. gada 05. marts, 15:12:02 »
Daudz vizītkartes, atlaižu kartes un mazas lapiņas ar dažāda veida pierakstiem, lielākas lapas ar pierakstiem, divas pildspalvas, iepirkumu maisiņš, vismaz viena avīze/žurnāls/ grāmata, divi telefoni, daudz atslēgas, salvetes, matu sprādze. Garlaicīgi, jāsaka :)

« Atbilde #66 : 2015. gada 05. marts, 15:20:43 »
Es atkāpšos no tieši "šobrīd", jo daudz kas no minētā manā lielajā somā ir atrodams, bet atklāšu, ko tur parasti var atrast vasarā, bet citas nav pieminējušas -- vieglas iešļūcenes, ko uzvilkt, ja smukās kurpes atkal ir noberzušas kājas, bet mājās ta jātiek. Preferēju lielās somas, jo tur viskautko var sabāzt, nevis stiept mini rokassomiņu un trīs maisiņus, plus vieglāk atrast - lielajā var rakties, kamēr atrod, bet lai kaut ko atrastu mazajās, to saturs ir jāizkrata, kas automātiski izslēdz rakāšanos uz ielas stūra  :)  Vēl man ir stāsts par lielajām somām -- savulaik kursa biedrene, kas arī staigāja ar lielu somu, kaut kur ap Ziemassvētkiem tajā atrada no vasaras aizķērušos peldkostīmu  :rofl:         
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

« Atbilde #67 : 2015. gada 05. marts, 15:22:56 »
ehh, nagi niez izteikties, tāpēc uzrakstīšu, kas man ir, tad lasīšu, kas citiem. :P
šā brīža somas izmēri 31x39x17.
iekšā lina maisiņš, pusdienu trauks (reizēm vairāki), maks (liels), atslēgas, kosmētikas maks (dekoratīvā kosmētika, metāla kārbiņa ar prezervatīviem, adata+diegs, nagu vīle, roku krēms, higienas fīčas), grāmata/žurnāls, mitrās salvetes, parastās salvetes, higēniskā lūpene, kožļenes, pretsāpju tabletes, kastanis, melni un balti akmentiņi (no mēlnās un baltijas jūras), darba caurlaides, blociņš, bildspalva, saulesbrilles, mazi plastikāta maisiņi pāris, tīrs zeķu pāris, šķiltavas. vasarā vienmēr pretodu līdzeklis. čeki un citi mazi papīrīši arī, protams. :)
ģēz. pārlasīju, ko esmu sarakstījusi, laikam būs jāpārskata savs somas saturs. :D
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #68 : 2015. gada 05. marts, 15:24:41 »
savulaik kursa biedrene, kas arī staigāja ar lielu somu, kaut kur ap Ziemassvētkiem tajā atrada no vasaras aizķērušos peldkostīmu  :rofl:         

Es ceru, slapju?... [Smaiļiks ar aizspiestu degunu. :D]
Es visu atceros, Ričard...

« Atbilde #69 : 2015. gada 05. marts, 15:26:46 »
Atcerējos vēl vienu stāstu -- tas gan nav par sievietēm, bet reāli smieklīgs. Kad es mācījos vidusskolā, modē bija uz skolu iet ar tādām apjomīgām sporta somām, kurās tad tās grāmatas un klades sameta. Un pāris jokdari tādā nepieskatītā somā iebāza globusu (tādu apm basketbola bumbas lielumā vai pat lielāku), ko somas īpašnieks laimīgā neziņā arī aiznesa mājās, jo stundas jau bija beigušās un viņš tajā somā vairs neieskatījās. Nākamajā dienā baigi nikns atnesa atpakaļ  :rofl:   

« Atbilde #70 : 2015. gada 05. marts, 15:28:12 »
savulaik kursa biedrene, kas arī staigāja ar lielu somu, kaut kur ap Ziemassvētkiem tajā atrada no vasaras aizķērušos peldkostīmu  :rofl:         

Es ceru, slapju?... [Smaiļiks ar aizspiestu degunu.]

Kad atrada, vairs nebija slapjš, bet joprojām smilšains :rofl: [/size][size=78%] [/size]
[/size]

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #71 : 2015. gada 05. marts, 15:29:54 »
Par sieviešu somiņu vēlamo ietilpību savulaik kodolīgi izteicās mana māmiņa (no jaunības pieredzes) - rokassomā jāvar ielikt deju kurpes, naktskrekls un polšs :)

Kādreiz staigāju ar mugursomu, tajās nu gan mūždien varēja aizķerties kaut kas no iepriekšējās sezonas, jo kurš tad kabatiņas tik regulāri pārbauda. Tagad man ir iedalījums - lielā plecu soma ikdienai, maza auduma somiņa gadījumiem, kad vairāk par telefonu un maciņu līdzi nav jānēsā, mugursoma vai izturīga plecu soma lauku darbiem (lūk, tajās gan viskautkas mēdz aizķerties... piemēram, maisiņā ielikts slapju sūnu kumšķis, kas bija domāts noteikšanai vēlāk, bet aizmirsās, un sācis apkārt veidot pelējuma kultūras :))

Atslēdzies Broms

« Atbilde #72 : 2015. gada 05. marts, 15:41:43 »
Atcerējos vēl vienu stāstu -- tas gan nav par sievietēm, bet reāli smieklīgs. Kad es mācījos vidusskolā, modē bija uz skolu iet ar tādām apjomīgām sporta somām, kurās tad tās grāmatas un klades sameta. Un pāris jokdari tādā nepieskatītā somā iebāza globusu (tādu apm basketbola bumbas lielumā vai pat lielāku), ko somas īpašnieks laimīgā neziņā arī aiznesa mājās, jo stundas jau bija beigušās un viņš tajā somā vairs neieskatījās. Nākamajā dienā baigi nikns atnesa atpakaļ  :rofl:   

Mēs mācījāmies vienā skolā? :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #73 : 2015. gada 05. marts, 15:52:46 »

Brom, tas biju Tu, kam globusu somā iebāza?! :D

Esmu dzirdējusi stāstu par pasenu gadījumu un pazīstu iesaistītās personas. Puisim palielā somā pie visādiem sadzīves tehnikas remonta hlamiem tika iemānīts pusķieģelis, ko viņš arī visur staipīja līdzi vismaz nedēļu, iekams pamanīja un izmeta no somas. Pusķieģeļa ielicēji  to nedēļu centās apspiest ķiķināšanu, lai neatklātu čomam, ka kaut kas nav tā. :)

« Atbilde #74 : 2015. gada 05. marts, 16:00:52 »

Varbūt  :blushing:  vai arī jociņi ar globusiem somā vienk bija izplatīti tā laika skolās  :rofl: