Autors Tēma: Kas ir tavā somiņā?  (Lasīts 21178 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: Kas ir tavā somiņā?
« Atbilde #75 : 2015. gada 05. marts, 16:05:22 »
Luīz, es nekad neesmu apgrūtinājis sevi ar lielu somu staipīšanu, kur nu vēl tik lielu, lai varētu globusu iebāzt :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #76 : 2015. gada 05. marts, 16:06:48 »
Atcerējos vēl vienu stāstu -- tas gan nav par sievietēm, bet reāli smieklīgs. Kad es mācījos vidusskolā, modē bija uz skolu iet ar tādām apjomīgām sporta somām, kurās tad tās grāmatas un klades sameta. Un pāris jokdari tādā nepieskatītā somā iebāza globusu (tādu apm basketbola bumbas lielumā vai pat lielāku), ko somas īpašnieks laimīgā neziņā arī aiznesa mājās, jo stundas jau bija beigušās un viņš tajā somā vairs neieskatījās. Nākamajā dienā baigi nikns atnesa atpakaļ  :rofl:   

Mēs mācījāmies vienā skolā? :)

Varbūt  :blushing:  vai arī jociņi ar globusiem somā vienk bija izplatīti tā laika skolās  :rofl: 

Skaista Vidzemes mazpilsēta :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #77 : 2015. gada 05. marts, 16:11:46 »
Luīz, es nekad neesmu apgrūtinājis sevi ar lielu somu staipīšanu, kur nu vēl tik lielu, lai varētu globusu iebāzt :)

Ok, Brom, pastāsti par SAVU somu. :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #78 : 2015. gada 05. marts, 16:36:24 »

Somas saturs?
Planšete.
:)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #79 : 2015. gada 05. marts, 16:40:21 »

Somas saturs?
Planšete.

Par pārējo uzminēšu pati - naudas maks bikšu aizmugurējā kabatā, atslēgas bikšu kabatā, telefons jakas iekškabatā... prezervatīvs naudas maciņā. Cik reizes kļūdījos? :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #80 : 2015. gada 05. marts, 16:44:42 »
Puisim palielā somā pie visādiem sadzīves tehnikas remonta hlamiem tika iemānīts pusķieģelis

Mēs jaunība džekam uz kalniem līdzi mugursomā ielikām spilvenu. Šis diezgan priecīgs galu galā izskatījās :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #81 : 2015. gada 05. marts, 16:48:59 »

Somas saturs?
Planšete.

Par pārējo uzminēšu pati - naudas maks bikšu aizmugurējā kabatā, atslēgas bikšu kabatā, telefons jakas iekškabatā... prezervatīvs naudas maciņā. Cik reizes kļūdījos? :)
Nauda kartē, karte kabatā. Kkāda skaidrā pa kabatām. Maku lietoju reti. Aizņem lieku vietu. Atslēgas, telefons pareizi. Vēl iekškabatā tiesības un teh.pase.
Prezervatīvus nenēsāju. Man sievai būtu grūti paskaidrot, kāpēc man preži kabatās vajadzīgi :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #82 : 2015. gada 05. marts, 16:52:25 »
Prezervatīvus nenēsāju. Man sievai būtu grūti paskaidrot, kāpēc man preži kabatās vajadzīgi :)

Lai ir ko lietus laikā uz sērkociņu kastītes uzvilkt... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #83 : 2015. gada 05. marts, 16:53:52 »
Puisim palielā somā pie visādiem sadzīves tehnikas remonta hlamiem tika iemānīts pusķieģelis

Mēs jaunība džekam uz kalniem līdzi mugursomā ielikām spilvenu. Šis diezgan priecīgs galu galā izskatījās :D

Skaidrs, ka spilvens labāks nekā pusķieģelis. It īpaši, ja met tiem, kas ielika. :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #84 : 2015. gada 05. marts, 16:55:43 »

Lai ir ko lietus laikā uz sērkociņu kastītes uzvilkt... :D

Es negribētu tik naivu sievu. Baig garlaicīgi būtu. Tā tak cilēks iesūnot var :)

« Atbilde #85 : 2015. gada 05. marts, 17:06:08 »
Atcerējos vēl vienu stāstu -- tas gan nav par sievietēm, bet reāli smieklīgs. Kad es mācījos vidusskolā, modē bija uz skolu iet ar tādām apjomīgām sporta somām, kurās tad tās grāmatas un klades sameta. Un pāris jokdari tādā nepieskatītā somā iebāza globusu (tādu apm basketbola bumbas lielumā vai pat lielāku), ko somas īpašnieks laimīgā neziņā arī aiznesa mājās, jo stundas jau bija beigušās un viņš tajā somā vairs neieskatījās. Nākamajā dienā baigi nikns atnesa atpakaļ  :rofl:   

Mēs mācījāmies vienā skolā? :)

Varbūt  :blushing:  vai arī jociņi ar globusiem somā vienk bija izplatīti tā laika skolās  :rofl: 

Te es atviegloti nopūtos -- mēs tomēr neesam pazīstami, jo mans gadījums bija Rīgā.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies alex

« Atbilde #86 : 2015. gada 05. marts, 17:15:26 »

Vidzemē ir tikai viena skaista mazpilsēta un tā sākas ar C :D Pārējās ir vai nu pie jūras vai nav mazpilsētas vai nav skaistas :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #87 : 2015. gada 05. marts, 17:28:08 »

Vidzemē ir tikai viena skaista mazpilsēta un tā sākas ar C :D Pārējās ir vai nu pie jūras vai nav mazpilsētas vai nav skaistas :D

Ņehrenā! :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #88 : 2015. gada 05. marts, 17:30:30 »
Viena saakas ar S  :go_go:

Atslēdzies tex

« Atbilde #89 : 2015. gada 05. marts, 17:36:12 »
Ja par jocīgiem gadījumiem iz vēstures, tad man pašai skolas laikā bija negadījums. Bija man tāda tam vecumam paliela sporta soma. Ikdienā lietota netika, tikai ekskursijās vai kad kkas ļoti liels jānes.
Kkad savā istabā sāku saost kko nelāgu. Tjip kā kkur būtu iekakāts vai pele aiz skapja nosprāgusi... nu ož. Un arvien stiprāk un sliktāk... Pārmeklēju visas malas. Vismaz 2x. Nu nav ne beigta pele, ne kas tāds... Pēc kāda laika turpina ost, bet biku mazāk... Un te runa ir nedēļās.
Līdz beidzot atradu... aizvērtā sporta somā no ekskursijas, kas bijusi pirms pāris mēnešiem, maisiņš ar pāri laikam tak šķinķmaizēm, kas jau bija kļuvušas gandrīz par baltu masu ar tārpiem... Tas arī oda...
Meklējot visi kakti tika izostīti, bet aizvērtā, tukšā (jo pēc ekskursijas tā bija izkrāmēta, tikai maisiņš ar sviestmaizēm kkā aizmirsies/aizķēries) somā neviens neskatījās....