Autors Tēma: Kas ir tavā somiņā?  (Lasīts 21115 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Kas ir tavā somiņā?
« Atbilde #105 : 2015. gada 06. marts, 08:47:25 »
Tiesības nederēs, ja uz darbu jādodas ar sabiedrisko transportu, t.i. lidmašīnu.
ir, ir e-id, pase kkur mājās iekasīta, būtu baigi jāpiedomā, lai tā uzreiz izdomātu, kur tieši...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #106 : 2015. gada 06. marts, 09:00:26 »
Man maciņā ir gan tiesības, gan ID karte.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #107 : 2015. gada 06. marts, 09:37:25 »
Soma LIELA - 2xA4 vismaz. Iekšā braukšanas karte, lūpu balzāms, maks, telefons, pāris rakstāmie, kārbiņa ar pirmās nepieciešamības tabletēm, 2 blociņi, tukša kapsula paraugam, kabatlakats (batista), 2 drošības adatas, drēbju atpūkotājs, zīmuļdrāžamais :wtf: , šoko monēta ar sirdi virsū, aizsardzības lellītes, čotkas, rūnu kārtis, zīlējamās kārtis un svārsts. :blushing:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #108 : 2015. gada 06. marts, 09:45:39 »
Soma LIELA - 2xA4 vismaz. Iekšā braukšanas karte, lūpu balzāms, maks, telefons, pāris rakstāmie, kārbiņa ar pirmās nepieciešamības tabletēm, 2 blociņi, tukša kapsula paraugam, kabatlakats (batista), 2 drošības adatas, drēbju atpūkotājs, zīmuļdrāžamais :wtf: , šoko monēta ar sirdi virsū, aizsardzības lellītes, čotkas, rūnu kārtis, zīlējamās kārtis un svārsts. :blushing:

Tev tā soma ir smagāka par saturu :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #109 : 2015. gada 06. marts, 09:46:14 »
Kas ir čotkas un cik daudz brīvas vietas Tev somā paliek? Jo pēc visa uzskaitītā izklausās, ka staigā ar "dibenā kaut kas bišk mētājas" piepildījumu :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #110 : 2015. gada 06. marts, 09:50:35 »
Nu, šī soma man ir no vakardienas, bija slinkums pārkrāmēt. Vakar tur bija arī friziera pričendāļi, tādēļ izvēlējos lielo izmēru. Vēl man patīk ikdienas pirkumus salikt somā, lai nav ar kuļķeni riņķī jāvazājas.
Čotkas ir kreļļu virkne ar noteiktu bumbuļu skaitu. Ap kaklu neliek. :) Izmanto skaitāmu darbību piefiksēšanai (skat manu niku)

Atslēdzies alex

« Atbilde #111 : 2015. gada 06. marts, 09:54:27 »

Pietrūkst tikai slotas aizdedzes atslēgas :D :D :D

Atslēdzies ragana

« Atbilde #112 : 2015. gada 06. marts, 09:55:59 »
Tās man glabājas citur. :coffee:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #113 : 2015. gada 06. marts, 09:58:49 »
visu es saprastu, bet :wtf:  2 drošības adatas???? aizsardzības lellītes??? ČOTKAS ?  :wtf:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #114 : 2015. gada 06. marts, 10:02:57 »
Par 2 adatu klātesamības pamatojumu man skaidrojuma nav.
Pārējais ir tikai loģiski. :smile:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #115 : 2015. gada 06. marts, 10:05:59 »
Nē, nu adatas arī var noderēt. Pēkšņi :D

« Atbilde #116 : 2015. gada 06. marts, 10:07:28 »
Mani vairāk mulsina batista kabatlakats - mūsdienās, kad ir papīra salvetes un var izšņaukt un izmest  :wtf:  Vai arī tādiem kabatlakatiem piemīt arī kaut kādas maģiskas spējas vai rituāla nozīme?
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #117 : 2015. gada 06. marts, 10:09:41 »
Nu smalkums, izsmalcinātība, skaistums un laba pašsajūta.
Kā uzvelkot seksīgāko vešu uz darbu. Neviens neredz, pat nav ieplānots, ka redzēs, bet apziņa, ka ir uzvilkta nevis ikdienas, bet special, liek justies citādāk :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #118 : 2015. gada 06. marts, 10:09:45 »
tur var maģiskos puņķus iešņaukt

Atslēdzies Mango

« Atbilde #119 : 2015. gada 06. marts, 10:30:15 »
Fū. Piešņaukts kabalakats.

Id karte kā rīdzinieka karte. Nesaskatu jēgu. Ir pase ceļošanai un tiesības šeitan. Vēl naudu maksāt par to.
Plānojās, ka tai būs citas fīčas, bet, kamēr nav, nevaig man lieku štruntu.