Autors Tēma: Viņi to nezināja..  (Lasīts 24829 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Viņi to nezināja..
« Atbilde #105 : 2025. gada 28. marts, 11:32:35 »

Tad kāpēc ne Alēns Delons, piemēram – pēc ritma der lieliski, un lai palielītos ar ko satikusies, der vēl labāk? Vai kas tur no aktieriem tajā laikā bija slavas zenītā?

Marso bija viens no psrs akceptētajiem rietumu māksliniekiem, "draudziņš" kurš vairākkārt viesojās un uzstājās psrs-ā...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #106 : 2025. gada 28. marts, 12:19:39 »
Kādēļ mīms ar savām kustībām, tēlaini izsakoties, nevarētu runāt? Tāpat kā gleznas vai mūzika runā.

Ok, Lužina tātad. Bet viņa no PSRS taču nevarēja braukāt ne uz Parīzi, ne Oslo, ne Irānu...tātad Visockis izteicies tēlaini, līdz ar to nemaz nav jēgas ķidāt tikai to vienu frāzi par Marso  :?: Lužina vnk spraudusi batonus un viss  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #107 : 2025. gada 28. marts, 12:20:54 »
Par Fanfanu Tulpi un Zorro (Alens Delons) siekalojās visas padomju tīnes, skatoties 3 x pēc kārtas, neizejot no zāles...
Bet fīča ir, ka Marso ar "viņu" runāja Parīzē - nekāda sakara ar Marso ierašanos psrs.

Ā, un pie viena - Zorro ir vienkārši lapsa spāņu valodā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #108 : 2025. gada 28. marts, 12:21:36 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #109 : 2025. gada 28. marts, 12:24:49 »
Nē. Ja nav slinkums, var palasīt: http://www.subbota.com/2015/02/12/larisa-luzhina-aquotja-ne-otvechala-vysockomu-vzaimnostjuaquot/

Vēl neizlasīju. Ja neatbildēja jūtām, tad izvairījusies, visādi argumentējot  :?: Tātad tomēr mānoties

Ok, izlasīšu  :talking:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #110 : 2025. gada 28. marts, 12:29:19 »
Par Fanfanu Tulpi
Tas gan bija Žerārs Filips :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #111 : 2025. gada 28. marts, 12:32:01 »
Bet fīča ir, ka Marso ar "viņu" runāja Parīzē - nekāda sakara ar Marso ierašanos psrs.

Spriežot pēc Spārkas un tuk infas, Lužina iepazīstas ar Marso PSRS un esot Parīzē, protams, tiekas ar savu paziņu Marso

Atslēdzies tuk

« Atbilde #112 : 2025. gada 28. marts, 12:32:19 »
Par Fanfanu Tulpi un Zorro (Alens Delons) siekalojās visas padomju tīnes, skatoties 3 x pēc kārtas, neizejot no zāles...

Ā, un pie viena - Zorro ir vienkārši lapsa spāņu valodā.

Gadi.
Bet ironiju tekstā, protams, var nolasīt... L.Lužina varētu arī braukāt kā propoganda pa pasauli, kālab ne... Rītausmas šeit klusas un tml filmas kurās raškas varonība apzelēta, blokādi pārcietusi, ideāli piemērota propagandai...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #113 : 2025. gada 28. marts, 12:36:18 »
Tas gan bija Žerārs Filips :)

Ā, tiešām. Nepārbaudīju. Man acu priekšā Delona feiss :D , viņam jau tur vēl bariņš filmu bija.

OK. Padodos. Es patiešām Visockim nepajautāju šīs frāzes reālo nozīmi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #114 : 2025. gada 28. marts, 15:23:15 »
Spriežot pēc Spārkas un tuk infas, Lužina iepazīstas ar Marso PSRS un esot Parīzē, protams, tiekas ar savu paziņu Marso
Nav tādas info ne man, ne aptaujātajiem MI, ka viņi jebkad, jebkur būtu tikušies.
Piemēram, Grok: "Pārbaudīju Lužinas memuārus. Viņas grāmatā "Жизнь как жизнь" Parīzes periods ir aprakstīts, bet aplūkots caur vispārīgiem iespaidiem. Marso nav minēts.
Intervijas arhīvos : Krievu mediju arhīvos (piemēram, "Komsomoļskaja Pravda" vai "Argumenti i Fakti") Lužina stāsta par Parīzi, bet nav nekā par tikšanos ar Marso. Kultūras delegāciju dati : Padomju arhīvi par 1960. gadu braucieniem uz Franciju ir fragmentāri, un Marso vārds neparādās kā delegāciju viesis vai dalībnieks tajos pasākumos, kuros Lužina varēja būt."

Atslēdzies tuk

« Atbilde #115 : 2025. gada 28. marts, 15:48:42 »
Man sāk atgādināt to sāgu par zaļajām debesīm. Kādēļ debesis bildē zaļas, ko mākslinieks ar to domājis? Ta neko, zilā krāsa bija izbeigusies, bet zaļās pārpārēm...
Nu pirmais, :?: kas saistībā ar Parīzi ienāca prātā bija Marso, tas arī viss.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #116 : 2025. gada 28. marts, 16:55:43 »
Galu galā Visockis ne jau memuāru vai autobiogrāfiju uzrakstīja, bet tikai brīvi improvizējamu dziesmu ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #117 : 2025. gada 28. marts, 17:12:36 »
Galu galā Visockis ne jau memuāru vai autobiogrāfiju uzrakstīja, bet tikai brīvi improvizējamu dziesmu ;)
Tas ir teksts, dzeja. Par tādiem agrāk kādreiz mēdza šo to pārspriest :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #118 : 2025. gada 28. marts, 17:24:13 »
Tas ir teksts, dzeja. Par tādiem agrāk kādreiz mēdza šo to pārspriest :mrgr:

Spriest un analizēt jau var, bet ne kā uz faktiem balstīties

Atslēdzies tuk

« Atbilde #119 : 2025. gada 28. marts, 17:35:49 »
Nē, nu daži fakti jau sakrīt, tad jau var meklēt vai arī citi sakrīt... ja tāda vēlme un laiks. Mani vairāk ieinteresēja tā Strupuļa veidotā Visockim kā miera??? nesējam uzstādītā piemiņas plāksne Lokomatīves ielā, pat nezināju par tādas esamību tāpat kā viņa kā miera nesēja, khm, misiju...  :?: