Autors Tēma: Viņi to nezināja..  (Lasīts 24836 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies faraons

Re: Viņi to nezināja..
« Atbilde #30 : 2015. gada 08. marts, 11:43:22 »
visu mūžu domāju, ka mērkaziņa ir tāds lamuvārds.   izrādās - putns !

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #31 : 2015. gada 08. marts, 11:53:25 »
Modernās "izglītības" lāsts. :D
Es principā pat dziļākajos pjaņos nespēju uzrakstīt tolete, aizskari, ginekalogs, orģināls, atvilkne, zin, televīzors un citas pērles, ar ko pilns internets. Un tā ir ne jau pārrakstīšanās... :(
Kādas nu modernās, šādi raksta arī trīsdesmitgadnieki un pat četrdesmitgadnieki, vienkārši līdz šim viņiem nav bijis iespējas publiski izpaust savu gramatisko impotenci, bet, kopš ir internets... :) Un pat ne internets; šodien gāju pa pilsētu, picērijas logā liels plakāts "Uzzvani un paņem līdz!" Nu kā var četros vārdos ielaist divas kļūdas?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #32 : 2015. gada 08. marts, 12:29:40 »
Ha! a man bērnībā bija svešvārdu vārdnīca :)

Bet ir viena lieta, kas mani nenormāli kretinē: kad sabiedriskajā tualetē laužas iekšā cilvēki, lai gan sarkanā svītriņa uz durvīm skaidri rāda, ka tualete ir aizņemta un durvis ciet!!! :wtf: :wtf: :wtf:
Man šito joku iemācīja vecmāmiņa gados četros, ar vilcienu braucot, un manā izpratnē tā ir lieta, kuru grūti aizmirst :) Bet tik daudzām dāmām nav bijis, kas iemāca :o

Atslēdzies tex

« Atbilde #33 : 2015. gada 08. marts, 12:55:02 »
Ja jau pie sabiedriskajām tualetēm un laušanos iekšā...
Kkādi aizpagājušie dziesmusvētki. Mežaparka estrādē salikti rindās tie zaļie plastmasas izstrādājumi. Diemžēl neesmu vecis, kas var vnk nostāties pie sētas un pačurāt svaigā gaisā. Tā nu iestājos rindā 1 pie vairākiem zaļajiem izstrādājumiem... Vairāki no tiem regulāri atveras un cilvēki priekša iznāk un ieiet, bet 1 baigi ilgi nekust. Man, protams, rodas interese tieši par to. Ja nu kādam iekšā slikti palicis vai kā... Sāku bakstīt un uzrunāt to izstrādājumu. Neviens neprotestē. tad raustīt durvis un pa šķirbu redzams, ka iekšā neviena nav, bet durvīm tā griežamā plastmasas bulta ir priekšā. Liekot lietā lietussargu izdevās atvērt :)
Tā tiku vistīrākajā un mazlietotākajā būdā ar gandrīz pavisam tukšu rezervuāru jau pasākuma 2. pusē... :)
Laikam kādam ārā ejot, tā bulta bija aizkritusi...

Tā ka reizēm raustīšanās gar slēgtām durvīm atmaksājas.
Daži rausta arī tāpēc, ka visādas švakas, tizlas  bultas mēdz aizkrist nejauši. Rinda stāv, bet kabīne tukša...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #34 : 2015. gada 08. marts, 13:12:50 »
Padomju laiki , skolas ekskursija uz Ļeņingradu. Gāzētā ūdens automāti , nu kādi 10 paralēli , viens perpendikulāri novietots. klasesbiedrene , protams , pieiet pie tā ,kas savādāk - iemet vienu trīskapeiku - kkur ūdens tek , bet glāze tukša , iemet otru - tas pats . Kamēr meklē trešo , no automāta aizmugures izlien slapjš , krievu mātes vārdus izvirsdams, meistars ! jo perpendikulāri bija novietots tapēc , ka tika remontēts...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #35 : 2015. gada 08. marts, 16:14:19 »
Mans miseeklis ar itaalju meeli saistiits. Issu laicinju peec manas atbraukshanas. Bijaam ar draugiem uz Materu aizbraukushi, shii pilseeta slavena ar savu vecpilseetu, kas daljeeji klintiis cirsta. Un saucas Sasso - akmens. Savukaart sekss - sesso. Tad nu es radiem pie pusdienu galda lepni pazinjoju, ka vakar redzeeju Materas sesso. Smiekli bija lieli...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #36 : 2015. gada 08. marts, 17:02:07 »
Pirms gadiem 7 tikai uzzināju, ka auto riepām vairs nav ... kameras ....  :blushing:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #37 : 2015. gada 08. marts, 20:42:27 »
Sloka esot putns... Un ar krītiņu ne tikai klasītes uz asfalta zīmē, bet arī vēžus ķer....Viens latviešu puisis visai interesantā veidā uzzināja, ka priekšnieka uzvārds nav Gandons, bet Skvorcovs...
Visus sakost!

Atslēdzies itta

« Atbilde #38 : 2015. gada 08. marts, 20:52:54 »
priekšnieka uzvārds nav Gandons, bet Skvorcovs...

tas ir labais :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #39 : 2015. gada 08. marts, 21:37:12 »
Padlaiki.
Aptiekās parādījušās sieviešu higiēniskās paketes - ar līmes svītru apakšā, kurai uzlīmēta noplēšama papīra strēmelīte, nu toč kā tagad, tikai papīrs šaurs. Tā kā es ar māmiņu tad jau biju vienā sievietības kategorijā, tad, protams, tika arī man. Nu, es, cilvēks zinātkārs, ātri vien atklāju zem papīrīša paslēpto foršo fīču. Lietoju un priecājos, ka nav pie apenēm jāsprauž ar saspraužamadatu iepriekšējie veidojumi.

Ieradusies pie mums ciemos radu dāma. Protms, jaunumi tiek apspriesti. Māmuķis žēlojas, ka baigie mēsli esot - slīd no biksēm ārā, saspraužamadata izplīst, nu vispār sūds. Man acis kā apakštases: kā??? Tur tak papīrītis jānoplēš un jāpielīmē pie bikšelēm!!!!!

Tā arī nesapratu, par ko māmuķis sadusmojās un mani izlamāja...

Nevaru apgalvot, ka tā nav anikdote, bet savlaik paziņa stāstīja, ka kāds tantuks ieejot veikalā taujājis pēc tampeksiem un, kad tie esot iedoti bijusi neapmierināta, ka komplektā nav tā zilā škidruma, kuru pa TV reklamē...

Citai paziņai mazais puika gadiņi 2 laikam bija, pēc reklāmu saskatīšanās cītīgi uzstāja, ka arī viņam katru rītu bikšelēs tāda ir jāielīmē un viss ...

Pavisam tā - mēs reāli sametāmies naudiņu devītajā klasē un šokējāmies, ka apkrāptas! Kam tie puļķīši reāli domāti, apgaisme nāca vēlāk...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #40 : 2015. gada 08. marts, 22:01:42 »
Pavisam tā - mēs reāli sametāmies naudiņu devītajā klasē un šokējāmies, ka apkrāptas! Kam tie puļķīši reāli domāti, apgaisme nāca vēlāk...
A ko tad jūs ar tiem puļķīšiem bijāt nodomājušas darīt, ja reiz pirkāt?

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #41 : 2015. gada 08. marts, 22:11:11 »

Reklāma bija tik noslēpumaina un solīja vai visus pasaules brīnumus- prieku un mieru ikvienā mēneša dienā vai kā tā - mēs tak gribēj saprast, kas tur tik priecīgs notiek, kad paslēp puļķīti plaukstā un uzlej zilu želeju :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #42 : 2015. gada 09. marts, 00:40:06 »
Jeezinj, tas jau sasaucas ar staastiem, kur pusaudzes skolaa sabiedee ar gruutnieciibu un pus klase, kas buchojusies nu panikaa "gaida beernu"...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #43 : 2015. gada 09. marts, 07:54:04 »

Reklāma bija tik noslēpumaina un solīja vai visus pasaules brīnumus- prieku un mieru ikvienā mēneša dienā vai kā tā - mēs tak gribēj saprast, kas tur tik priecīgs notiek, kad paslēp puļķīti plaukstā un uzlej zilu želeju :D
Reklāmas autori priecātos, šo dzirdēdami - vareni nostrādājuši :D

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #44 : 2015. gada 09. marts, 10:31:14 »

Reklāmas autori priecātos, šo dzirdēdami - vareni nostrādājuši :D

Tieši to pārdomāju vakarā, cik reklāmisti bijuši tupi - taču izglītot vajadzēja...