Autors Tēma: Viņi to nezināja..  (Lasīts 24812 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Re: Viņi to nezināja..
« Atbilde #45 : 2015. gada 09. marts, 12:19:40 »
Modernās "izglītības" lāsts. :D
Es principā pat dziļākajos pjaņos nespēju uzrakstīt tolete, aizskari, ginekalogs, orģināls, atvilkne, zin, televīzors un citas pērles, ar ko pilns internets. Un tā ir ne jau pārrakstīšanās... :(
Kādas nu modernās, šādi raksta arī trīsdesmitgadnieki un pat četrdesmitgadnieki, vienkārši līdz šim viņiem nav bijis iespējas publiski izpaust savu gramatisko impotenci, bet, kopš ir internets... :) Un pat ne internets; šodien gāju pa pilsētu, picērijas logā liels plakāts "Uzzvani un paņem līdz!" Nu kā var četros vārdos ielaist divas kļūdas?

Es arī reizēm uzrakstu "tēja" un pats brīnos- kā man ir izdevies ielaist četras kļūdas vārdā "alus" :D

Atslēdzies alex

« Atbilde #46 : 2015. gada 09. marts, 12:28:42 »
A es tikai nesen uzzināju, ka pareizi ir "jurispRudence" ar r.. :blushing:

A kā bija pirms tam? ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #47 : 2015. gada 09. marts, 12:41:40 »

A kā bija pirms tam? ;)

Pirm tam bija kkāda uiņa par tiesībām un pienākumiem :)

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #48 : 2015. gada 10. marts, 00:15:29 »
Mani tikai pirms gada apgaismoja, ka ir nevis atvilkne, bet atvilkTne...  :blushing:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #49 : 2015. gada 10. marts, 10:31:03 »
Pēc tezaurs.lv atvilkne arī nav pilnīgi aplam - apvidvārds
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #50 : 2015. gada 11. marts, 13:38:03 »
Kad man jau bija vismaz gadi 14... tikai tad es uzzināju, ka zvirbuļi NAV baložu bērni... :)

Kad pirms daudziem gadiem savai pirmajai automašīnai nosvilināju katalizatoru (kas sū...tāds izpūtējā izrādījās iemontēts) un sad...u līdz ar to arī visu pārējo, ka rezultātā mašīna nevis brauca, bet vislaik raustījās un spļaudījās, tikai tad es uzzināju, ka manā mašīnā pienākas liet kādu tur zaļo benzīnu.

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #51 : 2015. gada 11. marts, 14:29:02 »
Es vienu ziemu kašķīgi lamājos uz aizsalušajām garāžas bleķa durvīm - ziema bija riebīgi slapja un ledaina, aizsala viss, kas varēja un nevarēja, pat suņi raustījās čurāt, kur pagadās. Mīļotais vīrietis visu ziemu rezignēti  klausījās, kā es šķendējos, ka autiņš pūst garāžā, bet nekur aizbraukt nevar, jo f***ing durvis aizsalušas kramā...

Pavasarī, kad sniegs bija pazudis pat ziemeļpusē aiz miskastēm, bet garāža ciet kā ciet, pār mani nāca neganti drūmas aizdomas.
Atklājās, ka dārgums tās durvis ir aizslēdzis nevis ar piekaramo atslēgu, bet ar iekšējo (kas ziemā parasti netika darīts, jo tad durvis jāiespiež niknāk un tās mēdza iesprūst)...
Partizānis, maķ.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #52 : 2015. gada 11. marts, 15:08:41 »
Trix, toties cik degvielas ietaupījās! :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #53 : 2015. gada 11. marts, 15:11:16 »
Grūta dzīve sievietei, kas nevar aizdomāties tālāk par piekaramo atslēgu :(

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #54 : 2015. gada 11. marts, 15:43:56 »
Grūta dzīve sievietei, kas nevar aizdomāties tālāk par piekaramo atslēgu :(

He, he, izcili loģisks secinājums. :D

Ja tev 4x pakaļā ielips tualetes papīrs, ko tu nodomāsi, sajūtot tur kaut ko nelāgu piekto reizi? Diez vai secināsi, ka rožu ziedlapiņas iemetušās.

Morāle ir cita - vīrietim uzticēties nevar.
Apakšmorāle. Ja vīrietis neuzskata par vajadzīgu pateikt būtiskas lietas, turklāt, ja sieviete par to runā, tad sievietei ir vērts uzskatīt par vajadzīgu sameklēt labāku vīrieti.
Dabiskā izlase saucas.

Trix, toties cik degvielas ietaupījās! :)
Pirra uzvara.
Mašīna sāka rūsēt. Pirmā nopietnā rūsa viņas tolaik krietni cienījamajā vecumā, ko viņa bija pamanījusies sagaidīt diezgan košā un nerūsainā paskatā.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #55 : 2015. gada 11. marts, 16:35:44 »
ideju par rožu ziedlapiņām neiebraucu, bet vienalga smieklīgi :D

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #56 : 2015. gada 11. marts, 16:45:51 »
Par sievietēm un automašīnām vispār atsevišķu tēmu varētu atvērt, - gan jau būtu ko stāstīt pigorus, man arī.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #57 : 2015. gada 11. marts, 17:04:37 »
Kad man jau bija vismaz gadi 14... tikai tad es uzzināju, ka zvirbuļi NAV baložu bērni... :)

O, šitāda teorija man arī bērnībā bija! :rofl: Un vēl man patika izgudrot puķēm nosaukumus...laikam sanāca ļoti pārliecinoši, jo vecmāmiņa man noticēja...un tikai pēc gadiem 10 nejauši uzzināja, kā patiesībā tās puķes saucās.

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #58 : 2015. gada 11. marts, 17:42:59 »
ideju par rožu ziedlapiņām neiebraucu, bet vienalga smieklīgi :D

:D
Atvaino par literatūru...
Kad tās durvis 3x ir ar lauzni lauztas vaļā un ledus kapāts, tad kārtējā reize, kad nav atdabūjamas, tiek automātiski pieskaitīta iepriekšējam iemeslam.

Uzreiz atsauce, ka garāža bija īrēta, lai nesākas kārtējās spekulācijas par īpašuma neuzturēšanu kārtībā. :D

_______

Ā, vēl es, augstskolā iestājusies, līdz pirmajai sesijai nezināju, ka kojās drīkst palikt sestdienās un svētdienās... Pajautāt kādam bija bail...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #59 : 2015. gada 11. marts, 18:27:07 »
Bet es kā bērns, kamēr nesāku mācīties angļu valodu, domāju, ka sex tas ir 6  :rofl:

Un vēl mēs ar brālēnu bērnībā lāpījām caurumu saplīsušai piepūšamajai pīlei (peldriņķim) ar lielu vectēva tīklu lāpāmo adatu, kurā bija ievērta aukliņa un nevarējām saprast, kāpēc nekas labs no tā nesanāk un vienalga nevar piepūst.