Autors Tēma: Viņi to nezināja..  (Lasīts 24844 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Danija

Re: Viņi to nezināja..
« Atbilde #60 : 2015. gada 11. marts, 18:44:05 »
Kad nopirku ledusskapi un lasīju instrukciju, uzzināju, ka uz produkta nedrīkst sēdēt.Kas to būtu domājis?
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

Atslēdzies Milka

« Atbilde #61 : 2015. gada 11. marts, 22:58:09 »
Kad biju vèl pirmsskolas vecumà, skaidrojumà par bèrnu raśanos, mamma paskaidroja, ka tad, kad ļoti  gribot bèrniņu, vèderà izaugot sėkliņa, no kuras arī rodas bèrniņš.

Atceros, ka  pēc tam baidījos ļoti gribēt mazu bērniņu un apēst kādu àbola sēkliņu - a ja nu man uzrodas bèrniņš?!  :rofl:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #62 : 2015. gada 12. marts, 08:30:37 »
Kādreiz sen atpakaļ uz alus bundžas dibena redzēju uzrakstu "Open opposite side"

Atslēdzies rutta

« Atbilde #63 : 2015. gada 12. marts, 20:24:49 »
Ap gadiem 7 uzzināju, ka baloži nelido uz siltajām zemēm  :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #64 : 2015. gada 12. marts, 22:29:31 »
Bērnība. Gadi 7. Gana informēts bērns, salasījies grāmatās, saklausījies no pieaugušajiem par vizbulīšu un sniegpulksteņu lasīšanu pavasarī upmalā.
Pavasaris, zilās vizbulītes ņemas ziedēt, sīkie - iet lasīt. Nubet gribas kādu sniegpulksteni atrast - tak esot! Nekā. Tikai "baltās vizbulītes"  un " dzeltenās vizbulītes".
Urā! Pa ceļam mājup atrodas arī sniegpulksteņi - blakusmājas dobē. Protams, tiek nolasīti.

Lieki teikt, ka es mājās dabūju kārtīgu kāvienu par zagšanu, lai gan liedzos un stāstīju, ka kopā ar vizbulītēm atradu.

Bet jopcik, paši iestāstījāt, ka upmalā šie aug! Vispirms melo bērnam, pēc tam bērns vainīgs, ka to atkārto!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #65 : 2015. gada 12. marts, 23:12:58 »
Kad pirmo reizi nonācu kolhoza ravējamo biešu vagā, labu gabalu biju izravēju visu augus no vagas. Kā es varēju zināt, ka šitajā laukā bietes ir zaļām lapiņām, ne smuki sarkanām kā mammas dārzā?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #66 : 2015. gada 02. jūlijs, 07:35:33 »
Šo tiešām nezināju:
"Agrāk nereti uzskatīja, ka filadelfi ir tie jasmīnkrūmi, kuri ziedot nesmaržo. Tas ir nepareizs pieņēmums, jo arī smaržīgie, Jāņu vainagos ievītie un vāzēs liktie... ir filadelfi. Tie pieder pie hortenziju dzimtas filadelfu ģints, sastopami Eiropā, Āzijā un Amerikā.
Savukārt īstie jasmīni ir krūmi vai liānas, kas sastopamas tropos vai subtropos Āfrikā, Āzijā, Dienvidamerikā, Austrālijā un Dienvideiropā. Tie pieder pie olīvu dzimtas."
Avots: Kasjauns.lv

Atslēdzies reno

« Atbilde #67 : 2015. gada 02. jūlijs, 13:08:02 »
us to uzzināju pasen, bet pirms tam arī nezināju, ka visi pie mums ir filadelfi -kas pašlaik zied kā traki un smaržo, īpaši sīkziedu, t.s. zemeņu
Man ir arī jasmīns puķpodā, kas uzzied martā, smaržo, bet jātur vēsumā. Manā patumšajā vējtverī viņam nepatīk. Jā, patiešām, lapas kā olīvai

Atslēdzies ragana

« Atbilde #68 : 2015. gada 02. jūlijs, 13:33:25 »
Man vienalga! Priekš manis tie ir jasmīni, nekādi tur filadelfi! :flowers:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #69 : 2015. gada 02. jūlijs, 19:06:21 »
To, ka auto riepām vairs nav kameras - uzzināju tikai šodien (te forumā) :rofl:
Bērnībā domāju, ja ir zamšāda, tad ir zvēriņš - zamsis.
Domāju, ka jūrnieki brauc zvejā un ar makšķerēm makšķerē...

Atslēdzies kvadra

Atb: Viņi to nezināja..
« Atbilde #70 : 2022. gada 01. jūnijs, 23:36:39 »
Atzīstos, es nezināju, ka degvielas līmeņa rādītājs norāda arī bākas novietojumu  :thinking:
Par piena paku gan, manuprāt, kurš tad to nezina...
https://spoki.lv/tribine/20-parsteidzosas-apsleptas-lietu/915663

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #71 : 2022. gada 02. jūnijs, 08:46:31 »
Skatos FB bildē - rāpojamā vecuma zīdainis līksmi košļā maijpuķītes  :f-palm:
Gribēju vecākiem uzrakstīt kaut ko, kas sāktos ar "stulbie stulbeņi", bet laikam jau ar sīko viss ir kārtībā.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #72 : 2022. gada 02. jūnijs, 12:42:13 »
Es reiz bremzēju, redzot, kā apmēram 2gadnieks ņurca gundegu, un nepateicu jaunajai māmiņai, ka nevajag ļaut bērnam plūkt visas puķes pēc kārtas...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #73 : 2024. gada 11. septembris, 22:25:52 »
Šodien nācās netīši noklausīties divu pensijas vecuma kundžu sarunu pie vietējā miesta afišu staba. Dāmas pārsprieda kurus kultūras pasākumus varētu rudens sezonā apmeklēt.
- O, būs Sipeniece, tā ir lustīga...
- Neredzi, rakstīts - stāvizrāde, varēsi visu izrādi kājās nostāvēt ar savu operēto gūžu?
Mja, tas stendap latviskojums laikam nav tomēr īsti izdevies...  :?:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #74 : 2024. gada 12. septembris, 07:31:43 »
Atzīstos. Es arī nesapratu terminu stāvizrāde. Stand up zināju. Bet nesasaistīju kopā. Muktupāvelam ir stāvizrāde Dailē. Yad nu prātoju, kāpēc gan bez sēdvietām? Nav taču rokenrola karalis :faint: