Autors Tēma: bailes lidot  (Lasīts 8279 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: bailes lidot
« Atbilde #15 : 2015. gada 05. marts, 16:52:28 »
kas ir VD??
Veģetatīvā distonija.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #16 : 2015. gada 05. marts, 16:52:59 »
Brom, novopasit tu vari pakaljaa iesmeereet. Neliidz nekaadi siirupinji panikai un VD leekmeem.

Es lietoju iekšķīgi, bet ja Tu saki, ka tā arī var... Pret empīriski gūtām zināšanām man argumentu nav :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 05. marts, 16:54:36 »
Vegjetatiivaa distonija, kas gandriiz katram treshajam. Tev laikam visvairaak tieshi uz lidoshanu paraava. Man bija jebkur, kur aizveras durvis, nodziest gaismas, aaraa netiec, vsjo, sajuuta, ka skaabeklja nav, slaapsti nost, sirds sitaas taa, ka galvaa var dzirdeet utt

ēvele

• Viesi
« Atbilde #18 : 2015. gada 05. marts, 16:59:45 »
VD, skaidrs.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #19 : 2015. gada 05. marts, 17:02:00 »
un kā to ārstē?
pie kāda ārsta?
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2015. gada 05. marts, 17:03:45 »
Nu, man arī ir gadījies, ka eju uz ļoteni ar domu - fsjo. pirms tam meitai pat visas kodu kartes un internetbankas paroles atstāju...

iesēdies lidmašīnā, ierauj vīniņu, un - "hmm, kādas tik muļķības neienāk prātā..."

:spicglaze:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #21 : 2015. gada 05. marts, 17:04:17 »
Nezinu, te Ineshuks vienreiz muus visus pie psihoterapeitiem un psihiatriem suutiija, esot labas zaales tagad. Paskaties teemas pie veseliibas laikam, tur bija diskusijas par to ieprieksh.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #22 : 2015. gada 05. marts, 17:06:32 »
nav baile nokrist. ja kritīs ta kritīs.
vai arī savu "grad" drošvien nedzirdēsi
bailes ir bezgaiss, noslēgtā telpa, paniska klausīšanās motoros, skatīšanās uz stjuartiem.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 05. marts, 17:09:14 »
Man tieshi taapat, par krishanu pofig.. Bet, ka netiek aaraa no taa samoljota, autinjaa vismaz taa doma mierina, ka, ja galiigi vairs nevarees, tad prasiishos, lai apstaadina, un kaapshu aaraa.

Atslēdzies imho

« Atbilde #24 : 2015. gada 05. marts, 17:09:49 »

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #25 : 2015. gada 05. marts, 17:11:20 »
Kas ir CBT?

Atslēdzies imho

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #27 : 2015. gada 05. marts, 19:44:52 »
man tā pati mendele , arī liftos , bet tur nepaspēj tā kārtīgi atvēzēties. nu parasti vienu diazepāmu 2 h pirms un otru , kad iekāpj . ā un zeļēņinu mājās iedzeru.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #28 : 2015. gada 05. marts, 19:47:31 »
tas bija par lidošanu. vsp domāju , varbūt ar busiņu uz Uk nākamreiz ? jo pirms lidošanas parasti arī neguļu un labi , ja lidmašīna ir no rīta. un tad vēl visu atvaļinājumu sabojā tā doma - atpakaļ tak arī jātiek ! :evil:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2015. gada 05. marts, 20:03:27 »
imho- eij nu beidz, uz vecumu, ļõtenē un klaustrofobija  :confused:

man jau ar gribas uz VD noradiit, ja tas ir parādījies nesen un nav saistiits ar reālam bailēm teiksim no tās pašas nogāšanās, tad baigi tuvu VD.
man ir uznaakusi mašīnā 3x... uz garajiem gabaliem.... kad nākas sēdēt vairākas h..tad vienā brīdī ir fsjo... kājas saaktirpt, elpa pazūd, melns gar acīm,mugura slapja un galva tikai viena doma- šas ģībšu(un ģībstu jau ar)... uz Vacijas autobānja likās, vēl kilometru un gals būs klāt... vīriec rāva vien malā ,ko darīt  :banhead:
un, nekad iepriekš, 40 gadus nekas tāds nebija bijis  :faint: :banhead:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega