Autors Tēma: Pasūtām netā (atsauksmes, kvalitāte utt.)  (Lasīts 7658 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Pasūtām netā (atsauksmes, kvalitāte utt.)
« Atbilde #15 : 2015. gada 08. marts, 16:34:26 »
Klau, kādi vēl ir labi saiti, kur ir kas sūtīts, bez jau aukstāk minētajiem, jo patiešām ir vajadzības, bet nav ne laika ne iespēju valkāties pa visime LV veikaliem plus vēl maksāt milzīgas naudas, par to prieku, ka var uzlaikot...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #16 : 2015. gada 08. marts, 16:54:36 »
Atlaižu laikā var pasūtīt apģērbu no www.yoox.com par diezgan labām cenām, viņiem ir iespēja sūtīt atpakaļ. Jārēķinās, ka var nākties maksāt muitu (neatceros, kā toreiz bija ar piegādi, šķiet, ka kurjers atveda).

Esmu sūtījusi kurpes no www.modcloth.com, viņiem ir burvīgi modeļi un daudz lietotāju atsauksmju, kur ir bildes (tas gan vairāk aktuāli apģērbu sadaļā) un aprakstīts, vai izmēri atbilst realitātei un kā nēsājas. Sūta ar USPS, kas nozīmē piegādi ar Latvijas Pastu - PVN var samaksāt preci saņemot, nav ņemtne ar braukšanu uz lidostu.

No www.aliexpress.com sūtīju visādus dekorus, lampiņas, audumus un citus niekus uz kāzām. Kvalitāte kā jau lētucim, bet uz dotajam gadījumam tas nebija tik svarīgi. Viņi uz paciņām raksta mazāku cenu, nekā ir patiesībā, tāpēc nav jāmaksā PVN (bet var, protams, ieberzties uz izlases veida pārbaudēm muitā). Saņemšana notika pastā.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #17 : 2015. gada 08. marts, 17:04:30 »
aliexpress esmu pasūtījusi pārsvarā bērnu apģērbus- 90 % gadījumu bija ok, smuki un kvalitatīvi, bet viena kleitiņa nederēja pēc izmēra. Mana draudzene sūtīja somas no turienes- man nepatika kvalitāte, un arī nemaz nebija tik lēti. Bet vienu somu nopirku tur vīrietim dāvanā- bija ideāli, viss kā bildē un 3 x lētāk nekā lv.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #18 : 2015. gada 08. marts, 19:02:32 »
Mana pieredze gan Latvijai iisti nederees un visaam valkaataajaam arii ne. Man pashlaik ir taads dziives periods, ka nav iipashi liela pieprasiijuma peec klasiskaam lietaam - kostiimiem un taa. Tad nu briivaaka stila apgjeerbus diezgan regulaari suutu no www.bonprix.it  Latvieshu bonprix lapaa paluukoju - izveele stipri mazaaka un cenas augstaakas. Itaalju man patiik. Izmeerus esmu daudz maz atkodusi. Gan apgjeerbiem gan apaviem. Cenas sameeriigas. Pamatpasuutiijums atnaak nedeeljas laikaa. Ja kas neder - samaina bez probleemaam - tad otra nedeelja laika zinjaa klaat.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #19 : 2015. gada 08. marts, 19:41:05 »
Bija jau tāda tēma kādu laiku atpakaļ.
boohoo.com
forever21.com
zalando.fr vai .de
balsamik.fr
3suisses.fr

Atslēdzies itta

« Atbilde #20 : 2015. gada 08. marts, 19:44:23 »
Šitam pasākumam derētu atsevišķa sadaļa, lai var padalīties regulāri ar jaunumiem un nebūtu jātaisa katreiz jauna tēma, ja nevar atrast veco...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2015. gada 09. marts, 08:43:53 »
Šitam pasākumam derētu atsevišķa sadaļa, lai var padalīties regulāri ar jaunumiem un nebūtu jātaisa katreiz jauna tēma, ja nevar atrast veco...

Kāpēc lai nevarētu veco tēmu atrast? Tēmas nosaukums ir izsmeļošs, un katrs ieraksts tēmu paceļ uz augšu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 09. marts, 08:56:34 »
Pie atbildēšanas (nevis ātrā atbilde, bet tā, kur atveras teksta logs ar visiem smaiļikiem) ir "attachments and other options". Tur var ielikt ķeksi pie "notify me of replies". Plus Profila iestatījumos jānorāda laikam kur un kā tos notifajus sūtīt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2015. gada 09. marts, 17:03:52 »

Man tagad šitas iepatikās: http://www.sportsdirect.com/adidas-3-stripes-swimsuit-ladies--359099?colcode=35909954
un doma pamēģināt kādu no šiem: http://www.sportsdirect.com/dolfin-uglie-swimsuit-ladies-354276?colcode=35427698
http://www.sportsdirect.com/kiefer-team-panel-swim-suit-ladies--354622?colcode=35462244
http://www.sportsdirect.com/speedo-swimming-costume-354491?colcode=35449190
par pārējiem nav viedokļa, bet par pēdējo no speedo, tāds tikai citā krāsā arī bija tas,kas atnāca ar lielāku izmēru uz birkas, bet DAUDZ par mazu. Materiāls arī djošaks. Tos 19EUR aiz matiem tai vērtībai var pievilkt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2015. gada 09. marts, 17:15:10 »
Ar sportsdirect attiecības beigšu. Sagaidīšu nesen pasūtītās un neatnākušās lietas un viss. Viņi man šī matrača http://www.sportsdirect.com/gelert-double-flocked-airbed-789124?colcode=78912422 Gelert ABD076 ar 3 slāņiem un 2 kamerām un "119EUR vērtību" vietā atsūtījuši viltotu ABD075 (kas viņu lapā un citās ar tādu NR nemaz nav) ar 2 slāņiem, 1 kameru, pumpi ala jysk līdzi, nevis ar iebūvēto un shitty ventili. Nu sorry, tā jau ir krāpšana.
Sūtīšana atpakaļ maksātu vairāk kā matracis...
Izlamāju viņus pašus. Vēl neko nav atbildējuši.
Tā kā maksāju ar paypaly un ar karti, kas sola atgriezt $, ja interneta tirgonis apkrāpj jeb pirkumu apdrošināšanu, tad prasu vispirms pašiem, ko lietas labā darīs, ja neatbildēs, tad pie paypala un tālāk uz banku ar argumentu, lai atņem šiem $. Redzēs, aks no tā sanāks.

Bet nu atsūtīt citu modeli, kas pilnīgi nelīdzinās ne attēlam, ne aprakstam un nekas vairāk kā krāsa un uzdrukātais ražotājs, nav kopīgi ar it kā pārdoto - tas nu ir par traku.
Austrumeiropiešiem jau jebkāds sū** derēs, tāpat par dārgu atpakaļ sūtīt. So, nepērciet tut ne dārgas, ne smagas lietas.
Ja paši neko, tad paskatīsimies, ko par to teiks paypal un mastercard apdrošināšana...

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2015. gada 09. marts, 17:58:18 »
Un jā, sd reviews nevajag ticēt. Pie šī paša matrača rakstīts, ka review ir 2, bet publicēta 1 - pozitīva. Viņi tās publicējot tikai pēc redaktora akcepta. Droši vien manējā līdz publicēšanai netiks... :D

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #26 : 2015. gada 09. marts, 18:12:30 »
Vajaga preces no Amazones sūtīt :P

Atslēdzies Milka

« Atbilde #27 : 2015. gada 12. marts, 12:35:05 »
Šeit http://www.woolovers.com/ sūtītajām precēm kvalitāte un krāsa atbilst lapā norādītajam, tikai izmēru gan vajag skatīties individuāli KATRAI precei, jo ir nelielas nianses.

Šūtījums atnāca pēc 4 vai 5 dienām, saņēmu pastā. Rekomendēju!  :coffee: