Autors Tēma: ikmēneša labās cenas izrāde  (Lasīts 7074 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: ikmēneša labās cenas izrāde
« Atbilde #30 : 2015. gada 07. aprīlis, 11:10:20 »
Patiesi bija pilna? Tas priecē! Jo bija 50% atlaide un beigās vēl ļaudis uz vakara kasi droši vien nopirka. Bet tas patiesi ir labi, ka pārpildīta bija! Jo tv ierakstu nepiepildītā zālē būtu muļķīgi pēc tam skatīties...

Nē, bet vienalga - galīgi garām (ne)reklāmkampaņa - brīdī, kad Grāvelis ir viens no labākajiem Dejo ar zvaigsni un visas pDZ pilnas ar viņu un - nemācēt pārdot zāli par pilnu cenu .....

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #31 : 2015. gada 07. aprīlis, 12:19:32 »
Nē, ne vakara kasē izpirka ! Es no rīta apskatījos BP -tikai dažas vietas vēl bija brīvas.
Domāju, ka laicīgi neizpirka tāpēc, ka bija daudzās brīvās dienas un cilvēki iepriekš nezin -dosies viņi kaut kur vai nē -nevar precīzi izplānot savas svētku aktivitātes iepriekš, jo tas arī no laika apstākļiem ir atkarīgs. Esmu ievērojusi, ka tad, kad daudzas brīvās dienas -arī uz citu teātru izrādēm tā gadās, ka biļetes iepriekš ir dabūjamas. Bet Žurka jau neskaitās -uz to vnm ir ažiotāža.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #32 : 2015. gada 07. aprīlis, 13:07:18 »
Man šķiet, ka Daile guva pamatīgu pieredzi ar Leonu un šaubos, ka iesaistīsies publiskās reklamēšanās ar aktieriem, šajā gadījumā Grāveli un dejošovu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #33 : 2015. gada 07. aprīlis, 13:12:01 »
Tajā koncertā Grāvelis vienreiz kā dejotājs tika ja ne reklamēts, tad pieminēts gan.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #34 : 2015. gada 07. aprīlis, 13:38:13 »
Nedomāju izrādi, bet reklāmas kampaņas ārpusē. Ka ar to mēģinās piesaistīt teātrim.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #35 : 2015. gada 07. aprīlis, 14:03:33 »
Labi, atmetots dejošanu ( kas koncertā tika pieminēta, visticamāk, improvizācijas ietvaros, kā arī lai aizstātujokus par Zsv un eglītēm)., tas Dzimtās valodas dziedājums bija tas, kas bija visvairāk cilvēkiem palicis prātā o vecgada konc un kas tika visvairāk pieminēts komentāros. Reklāmas plakātā , starp[ citu, GG parādījās diezgan drīz pēc pirmā koncerta - tad Pīārs saprata, kurš ir koncerta vilcējspēks. Bet tad pīārs ņēma un visu aizmirsa... bet ķa`pec bija `jaizdzēš komentāri - to es nesaprotu....  drīzāk būtu bijis `jaiekopē no twitera vēl jauni!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #36 : 2015. gada 07. aprīlis, 14:29:15 »
Nedomāju izrādi, bet reklāmas kampaņas ārpusē. Ka ar to mēģinās piesaistīt teātrim.
Es sapratu, ka Tu nedomāji izrādi.
Nu bet šo koncertu diez vai ir jēga turpināt apspriest, jo bija pēdējais. Zāle pilna, tv arī ierakstīts -tā ka ko vairāk var vēlēties? Tikai kādu citu -līdzīgu vai nelīdzīgu, -ne zemāka līmeņa. Protams, kad tv rādīs -noskatīšos vismaz vēl 1 reizi, jāvaktē tikai, lai nepalaistu garām.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #37 : 2015. gada 07. aprīlis, 14:57:37 »
Gribu apspriest un pasūdzēties, ka DT vnm bijušas problēmas ar komunikāciju. Man patīk, kā NT komunicē. DT uz viņu fona nulle. Tikai retvītot iemācījušies. :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #38 : 2015. gada 07. aprīlis, 15:15:29 »
par NT vienu brīdi tika kaut kur rakstīts, kā direktors ap sevi sapulcinājis jaundomājošus un advancētus cilvēkus, nebaidījies jaunās komunikācijas ieviest. Un tas tiešām nesa augļus - tas ir mans viedoklis, vismaz mani viņi piesaistīja. Es varētu pat konkrētus uzvārdus meitenēm nosaukt, kas tolaik - twiterēras sākumā turēja kontu savā uzraudzībā. Torei zbija tik aspātīgas sarunas un komentāri! Un viņu jaunā maiņa arī nav sliktāka :)   
Ja Dt sāktu komunicēt tādā , cilvēkus mīlošā stilā, viņu izrādes būtu daudz izpirk`tākas, jo aktieri - zvaigznes viņiem ir vairāk. Vismaz - bija... 

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #39 : 2015. gada 07. aprīlis, 17:34:30 »
Sū...ar komunikāciju.. :clap: (joks, protams), toties DT ir vakara kase ! Kāpēc NT neseko viņu piemēram??? Nevarētu teikt, ka es bieži būtu VK izmantojusi, bet daudziem tā ir laba iespēja iegādāties biļetes par ļoti labu cenu -protams uz izrādēm, kas nav izpārdotas.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #40 : 2015. gada 07. aprīlis, 18:19:29 »
Man šķiet, ne reizi pati neesmu izmantojusi vakara kasi.
Pa miglu atceros, vrb ar hm@ vienu reizi, ja viņa apstiprinās. :)

NT esmu redzējusi, ka pērk par pilnu cenu vakaros. Un 2. balkons viena liela vakara kase. :D

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #41 : 2015. gada 07. aprīlis, 18:38:36 »
Reizes trīs vai četras esmu izmantojusi VK, bet salīdzinot ar izrāžu skaitu, kas apmeklētas, tas ir ļoti maz. Bet kā jau teicu, es nerunāju tikai par sevi, un pats VK princips man patīk.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #42 : 2015. gada 08. aprīlis, 09:03:28 »
es VK pēdējā laikā neesmu izmantojusi, jo uz kamerzāles labajām izrādēm - ažiotāža un izpirkts, un Mazo zāli - man nepatīk sēdēt aizmugurē, tāpēc jāpērk "normālas" vietas, lielajā zālē - nu tur kaut kā nekas nebija tāāāds. (jā, Snoforkim un Dzeguze tagad:) ) Bet vis`par VK ir ļoti laba lieta.
Bet par NT - viņiem nav VK, bet viņiem ļoti bieži tās izrādes, kam sliktāk gājis ar pārdošanu, tiek pārdotas kādas 2 dienas pirms izrādes par akcijas cenu, paziņojums gan redzams tikai pie kases lodziņa- ka izrāde ir par speccenu.

p.s. atcerējos par VK, kāpēc tagad neizmantoju!  Jo viņi šosezon mainīja VK darba laiku, sāka pārdot jau no pl.17, bet es uz to laiku nevaru būit pie lodziņa. Kad sākās pl.18, tad varēju , pie vajadzības, ierasties un saņemt iekāroto biļeti:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #43 : 2015. gada 08. aprīlis, 10:19:16 »

Bet par NT - viņiem nav VK, bet viņiem ļoti bieži tās izrādes, kam sliktāk gājis ar pārdošanu, tiek pārdotas kādas 2 dienas pirms izrādes par akcijas cenu, paziņojums gan redzams tikai pie kases lodziņa- ka izrāde ir par speccenu.

Un vēl sakāt, ka NT ar komunikāciju viss o.k.... :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #44 : 2015. gada 08. aprīlis, 10:32:49 »
Nezinu, vai paziņošana "o, mums arī vakara kase" būtu labs stils. Ir taču nerakstītie  likumi. Ētika blablabla.

Piemēram, Krievu drāmai pirmdienās ir atlaižu dienas. Domāju, ka NT tātad nav ieintetesēti baigi iztirgoties pa lēto.