Autors Tēma: Pārdaugavas Meža iela  (Lasīts 6566 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Pārdaugavas Meža iela
« : 2015. gada 14. marts, 19:53:50 »
Šodien sanāca tāda pastaiga pa Āgenskalnu- kulināri estētiska.

Nu, tas, ka Nometņu iela un tas rajons ir smuks, tas skaidrs. Bet biju skatījusies Ielas garumā , kur Zinošais Vīriņs stāstīja raidījuma veidotājai dažādus faktus un tai skaitā - Rīgā čurājošais puisēns ir jau sen, vienas mājas fasādē, tas tika arī parādīts, loģiski, adresi es aizmirsu, bet varu palielīties - es viņu šodien atradu!  Nu labi, nav jau viņam tāda strūkla kā Briseles zēnam, bet poziņa gan ir gluži kā īstam - sevišķi, ja nav binokļa līdzi :) mums nebija, nākamreiz jāņem un jāpārliecinās , kā tur ar tām lietām ir:)

Par ēsambaudām  - Meža ielas rajons nu gan ir izcila vieta! Tur katrai gaumei kaut kas atrodams, sākot ar visvienkāršāķo Beķēreju, kuras kārdinošās smaržas izdevās pievārēt un nepalikt, jo mērķis bija Minku kafē. Tajā savukārt vietas brivas nebija, tikai aplūkojām darbiniekus un interjēēru. Tur pat blakus Streetburgers, kurš pārvācies uz RIDEBAs apkārtni no Brīvībenes, bet mūš neuzrunāja. Tālāk sīvā cīņā starp Meža ielas Mieriņu, kura gardās kūkas zaudēja tikai un vienīgi tāpēc, ka Miera ielas Mieriņš man ir mīļš un bieži apmeklēts, un kafejnīcu ar nosaukumu Telle , uzvarēja šī Telle, jo 1) firma, kam viņā pieder ir Cepiens - izcili bulciņu cepēji un man darba pusdienu piedāvāuma vedēji un 2) logā bija daudzsološs uzraksts par šefpavāra specpiedāvāumu - Mīdijas un frī kartupeļi par 5 eiro.

Te seko galvenais - nenormāli iesaku! Mīdijas baltvīna/siera mērcē, svaigi karsti frī kartupeļi un bonusā ledusauksts Jaunzēlandes baltvīns un saule aiz loga - pavasaris ir iesākts!

Arī mīdiju pazinēji šīš atzina par ļoti labi pasniegtām, bet mans sevišķais prieks par to, ka nekad nebiju pati savu porciju ēdusi, bet sen jau biju gribējusi tā izsmalcināti krogā sēdēt, vienā rokā tukšais gliemežvāks, un knibināt gliemenes un piekost frī :)

Atslēdzies lumbergs

Re: Pārdaugavas Meža iela
« Atbilde #1 : 2015. gada 14. marts, 20:03:30 »
Nu kaučkas aristokrātiski deģenerātisks tai visā !

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2015. gada 14. marts, 20:22:50 »
tev laba diena bijusi. Tas viss Meža ielā?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #3 : 2015. gada 15. marts, 00:22:53 »
Briseles puisēna brālis - Nometņu ielā, bet pārējais viss Meža ielā:)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2015. gada 15. marts, 08:04:15 »
pēc tik talantīga stāstījuma vienkārš nekas cits neatliek, kā doties ekspotīcijāuz to Meža ielu... :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2015. gada 15. marts, 08:58:52 »
Tikai mulsina mīfidiju komplekts ar frī.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2015. gada 15. marts, 11:21:30 »
Šorīt TV rādīja kaut kāda kaķu kafejnīca Meža ielā. 5 minkas tur dzīvojas

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #7 : 2015. gada 15. marts, 11:43:05 »
Paldies, hm@ , par iedvesmu! Nometņu iela man arī mīļa. Ap  kuru vietu puisītis? Vai kāds var ieteikt kājāmgājēju ekskursijas ar gidu? Kādreiz Pēteris Blūms vadīja, par arhitektūru šķiet, neaizgāju.  Gribētu izstaigāt Pārdaugavu.

Mīdijas ar frī, ļoti ok. Beļģijā , šķiet , klasika.  Iešu pētīt karti, kur Meža iela!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #8 : 2015. gada 15. marts, 19:57:26 »
Tur ir arī Fazenda.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #9 : 2015. gada 15. marts, 22:39:40 »
Nāra!!  Mīdijas ar frī kartupeļeim (atsevišķos traukos, ne kopā ) ir klasisks komplekts Beļģijā un es teiktu, ka arī citās piekrastes vietās, kur lēt;akais, kas viņiem bija no ;edam;a , bija kartupeļi uz lauka un kāds sainītis dīņainu mīdiju piemājas krastmalā!!

Pūka - paskatījos kartē, ja neesmu sajaukusi, tad puisēni ( pie tam divi) ir uz Nometņu ielas 5.nama , zem jumta, augšā! Paņem binokli vai arī nofočē un ieliec te bildi! Nu, jo īsti riktīgi čurājoši viņi nav, bet bez binokļa - soiģot:)

MAngo, jā, arī Fazendu redzēju , tur tas rajons ir īsta gardēžu paradīze!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #10 : 2015. gada 16. marts, 00:39:33 »
Arī Francijā vietām pasniedz ar frī.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #11 : 2015. gada 16. marts, 09:16:41 »
Es jau teiktu, ka "visur" tas ir klasisks komplekts mīdiju pasniegšanai, bet nezudrīkstos tik kategoriski apgalvot:)  Un - manuprāt ļoti līdzsvarota ir šī kombinācija, jo tikai mīdijas - ar to šķiet par maz, lai būtu sāta sajūta :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2015. gada 16. marts, 09:59:14 »
Kā kurā piekrastē. Man neprasās un vispār visu maļinu sabojā. :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #13 : 2015. gada 16. marts, 10:26:26 »
Nu labi, es piekrīu, var jau būt, ka citreiz es domāšu, ka neprasās kopā. Bet šoreiz man tas bija tāds sens sapnis, filmās, ekskursijās, krogos redzēts, bet līdz šim kaut kā nepiepildīts:)

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #14 : 2015. gada 16. marts, 11:01:02 »
Mīdijas tak vienmēr labas - lai vai ar ko :) Un svaigs un smaržīgs kartupelis to nevar sabojāt :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь