- Somas uz ritenjiem esmu redzeejusi tikai lidostaa, te uz veikalu brauc ar mashiinu, nu jaa, ar kaadu kuljkjeni jau ar kaads pastaigaa, es arii. Varbuut neesmu ieveerojusi, bet nezinu, kas ir somas uz ritenjiem, tie lidostas chemodaani, vai?
- Nevienu beernu neredzu ar aizsargiem, vismaz manaa apkaartnee. Katru vasaru redzu dazhus ar apsaiteetaam rokaam vai kaajaam, laikam lauzti kauli.
- Manam beernam vieniigajam ir kjivere, vismaz muusu apkaartnee, viens noskatiijies no maneejaa, arii prasiija nopirkt, paaris reizes uzvilka, tagad nav redzeets valkaajam.
- Ar skrejriteni te neesmu ieveerojusi piesugushu cilveeku braucam, Riigaa gan.
-Toties daudzi iet aatraas pastaigaas vai leenaa skreejienaa, bet Latvijaa jau arii skrien, mees veel studiju gados ar draudzeni pa Imantas mezhinju skreejaam, vinja veel tagad to dara, bet tagad jau laikam tur biistami.
- Visu muuzhu uz darbu esmu gaajusi arii slima, praktiski darbu nekaveeju. Agraak tas bija naudas jautaajums, tagad ieradums, un kaut kaa visi darbi taadi, ka nevar neiet, nu kaa neiesi uz darbu, tur uzreiz probleemas, visi iignjojas. Tiesa, nav jau mirstamaa kaite, bet nu saauksteeshanaas deelj jau nu nekaveeshu.
Laikam cilveeki ir dazhaadi - gan Latvijaa, gan citur.