Autors Tēma: Spītība, stulbums vai kas?  (Lasīts 14929 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: Spītība, stulbums vai kas?
« Atbilde #75 : 2015. gada 20. marts, 10:00:23 »
Pieljaujamais svars nenoziimee to, ka realitaatee muusu skolniecinji nestiepj vismaz 2x smagaakas kravas uz muguraam. Un kaa veel stiepj
Droši vien, bet tieši tāpēc soma, ko velk, nebojā tik ļoti stāju kā smaga mugurene, ko bērna mugurkauls nespēj turēt.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #76 : 2015. gada 20. marts, 10:01:20 »
re kur pāris var apskatīt: sākot no eleganti neitrāla līdz diezgan kičīgam eksemplāram.

http://www.alicedelice.com/chariot-pliable-moka-pois-1012224.html?utm_source=achetezfacile&utm_medium=comparateur

http://www.fnac.com/Reisenthel-Carrycruiser-Rubis-et-pois/a4201882/w-4?ectrans=1&Origin=CMP_CLUBIC_MP_PEM#/Reisenthel-Carrycruiser-Rubis-et-pois/a4201882/w-4?ectrans=1&Origin=CMP_CLUBIC_MP_PEM

http://www.amazon.fr/Reisenthel-CU-0013-Chariot-shopping/dp/B000NN1WEM/ref=pd_sim_k_2?ie=UTF8&refRID=16RWCX5G5PQ9FWNP9GKZ

Tas viss ir skaisti, ja vien šīm riteņsomām nenāktu līdzi principiāli nepieņemama aura - tie kādreiz bija pārvecojušies mazdārznieki vai bomzīga paskata centrāltirgus babuļi, kas čāpstinādami vazājās pa gaļas paviljonu. Vot i mammuks negrib ierakstīties viņu kategorijā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #77 : 2015. gada 20. marts, 10:12:44 »
tur jau tā nelaime. Kad es ko tamlīdzīgu ierosināju vienai vecai dāmai, uz mani paskatījās kā uz posmkāji. It kā ieteiktu bērnu ratiņu rāmī ielikt bleķa vannīti

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #78 : 2015. gada 20. marts, 10:15:18 »
Man nav aizpriedumu pret ritenjsomaam, kaadas Nomade te paraadiija. Tieshaam kaadreiz nodereetu. Bet neesmu redzeejusi taas lietojam ne te, ne Latvijaa, varbuut vienkaarshi neesmu ieveerojusi.
Kjiveres un aizsargi pilseetaa noteikti ir vajadziigi, jo asfalts. Tak nenormaali saap, ja kriit, plus lauzti kauli. Manaa beerniibaa pa lauku celjiem un tacinjaam taa nebija probleema, mieriigi vareeja krist graavi, nu sasitaas jau ar kaadreiz, bet ne tik traki.

Atslēdzies tex

« Atbilde #79 : 2015. gada 20. marts, 10:31:20 »
Man arī galīgi nav aizspriedumi pret riteņsomām, pat apsveru domu ikdienas datormugursomas vietā iegādāt ikdienas datormugursomkoferi uz riteņiem. Šobrīd attur tas ka gana augsts stāvs bez lifta aber jāiet ta tika mājas-kāpnes-10m-auto - 50m-ofisēka-lifts... un šur tur pa veikaliem ... un tas ka tādas, ka'man patīk, maksā 100-200EUR, šobrīd vnk ir citi nepieciešamāki izdevumi.

Būtu man pa kāpām drusku velokrosojot (krosā tomēr parasti nelieto, jo ķeras) ceļa sargs bijis, 1,5 krutāko datorkoferi jau būtu ietaupījusi uz ārstēšanas izmaksām... un gan jau tās būs vēl...

Atslēdzies danu

« Atbilde #80 : 2015. gada 20. marts, 10:50:09 »
Gan jau arī ratiņsomas "ieiesies " lietošanas apritē! :) Kad tauta sapratīs,ka tas ir ērtāk un parocīgāk, ka stiept lērumu maisiņu, vai stilīgu ,pītu grozu.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #81 : 2015. gada 20. marts, 11:00:27 »
Protams, ka ieiesies, kur liksies. Man vienīgi gribējās, lai tas process ātrāk notiek :))

Atslēdzies alex

« Atbilde #82 : 2015. gada 20. marts, 11:00:48 »
http://www.furrykids.net/ticktwist.php

Šis sāk palikt aktuāli. Kur meklēt- vetaptiekās vai cilvēk-aptiekās?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #83 : 2015. gada 20. marts, 11:09:42 »
Ir pieejami vetaptiekās (manā pusē). Komplektā 2 dakšiņas - 1 resnajām, otra tievajām ērcēm. Maksā 4 eur. Vēl vajag prasīt tādu šķidrumu, ko pirms izņemšanas uzpilina ērcei, lai tā apreibs, jo tad vieglāk izgriezt to ērci laukā.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #84 : 2015. gada 20. marts, 11:14:37 »
Man pret tēmu ir tāda divējāda attieksme. No vienas puses, manuprāt, jācenšas sevi uzturēt tādā formā, lai nav problēmu noiet to gabalu kājām vai panest to nesamo, kas nu nesams. No otras- ir, ir cilvēki nevērīgi pret sevi.
Mana sāpe, ar kuru ir nācis saskarties: ir liels daudzums cilvēku, kuri lepni uzēd lieko svaru un nopīpē veselību ar devīzi: mana veselība, ko gribu, to daru! Tad, kad sekas ir iestājušās, un lepnais indivīds pēc otrā insulta vāļājas pa gultu savos sūdos- tad viņa veselība jau ir kļuvusi par citu cilvēku problēmu. Tādu cilvēku, kuri, iespējams, nebūt nebija plānojuši pavadīt 5-10 dzīves gadus, piesieti pie slimnieka gultas un mainot pamperus tam 100+ kilogramīgajam vājniekam. Un no tās situācijas izejas vairāk nav, nu, vismaz, nesāpīgas izejas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #85 : 2015. gada 20. marts, 11:22:54 »
Piekriitot Nomadei un papildinot flyingcat, no savas puses teikshu, ka aarzemees cilveeks vulgaris tiek audzinaats, zinot, ka vinjhs un tikai vinjhs pats atbildiigs par savu veseliibu, kas noziimee pilnveertiigu dziivi, darbu, labklaajiibu. Mums, sociaalismaa dziivojoshajiem, tas nav bijis taadaa veertee - indiviids nenoziimeeja tik daudz kaa kolektiivs. Cilveekiem nebija taa jaadomaa par vecumdienaam.

Protams, atkal nevar vienaadot, jo kultuuras un mentalitaates atshkjiras, bet tradicionaali labklaajiigajaas valstis vecie cilveeki ir daudz neatkariigaaki vecumdienaas, taapat beerniem nav jaavelk briizham patieshaam smagaa vecaaku apruupe.

Atslēdzies imho

« Atbilde #86 : 2015. gada 20. marts, 11:31:31 »
Ir pieejami vetaptiekās (manā pusē). Komplektā 2 dakšiņas - 1 resnajām, otra tievajām ērcēm. Maksā 4 eur. Vēl vajag prasīt tādu šķidrumu, ko pirms izņemšanas uzpilina ērcei, lai tā apreibs, jo tad vieglāk izgriezt to ērci laukā.

shausmas, nekaadus shkjidrumus nevajag! aizkabinaat un viegli pagriezt, izvilks bez pretestiibas!

mehaanisms aprakstiits linkaa, ko ieprieksh jau pievienoju

Atslēdzies reno

« Atbilde #87 : 2015. gada 20. marts, 11:39:49 »
minne -tu jau kā īsts Belevičs! Pilnībā piekrītu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #88 : 2015. gada 20. marts, 11:50:32 »
minne -tu jau kā īsts Belevičs! Pilnībā piekrītu.

Nu, ir jau varbuut mazliet par pragmatisku un taa, bet dziive jau vispaar "pa lielam" taada ir.

Laba veseliiba noziimee, ka ir augstaaka procentuaalaa iespeeja dziivot kvalitatiivaak.

Atslēdzies tex

« Atbilde #89 : 2015. gada 20. marts, 12:21:53 »
Man pret tēmu ir tāda divējāda attieksme. No vienas puses, manuprāt, jācenšas sevi uzturēt tādā formā, lai nav problēmu noiet to gabalu kājām vai panest to nesamo, kas nu nesams. No otras- ir, ir cilvēki nevērīgi pret sevi.
Mana sāpe, ar kuru ir nācis saskarties: ir liels daudzums cilvēku, kuri lepni uzēd lieko svaru un nopīpē veselību ar devīzi: mana veselība, ko gribu, to daru! Tad, kad sekas ir iestājušās, un lepnais indivīds pēc otrā insulta vāļājas pa gultu savos sūdos- tad viņa veselība jau ir kļuvusi par citu cilvēku problēmu. Tādu cilvēku, kuri, iespējams, nebūt nebija plānojuši pavadīt 5-10 dzīves gadus, piesieti pie slimnieka gultas un mainot pamperus tam 100+ kilogramīgajam vājniekam. Un no tās situācijas izejas vairāk nav, nu, vismaz, nesāpīgas izejas.
nekļūst par citu problēmu, ja viņam no mazotnes nav iepotēts, ka viņa vecāki/radi/vēl kkas ir viņa problēma/pienākums. Paši dzēra, smēķēja un uzēda 200kg, lai tagad algo, kas tos nēsās... ak, nav arī nopelnīts par ko algot, jo viss aprīts, OK, tad i sēdi s**os, nafiK kādam citam savu dzīvi čakarēt...Bet tam citam no mazotnes iepiļīts, ka tā vajag, kā tad tas izskatīsies :D turklāt, ēšanas paradumi mantoti, t.i. upuris pats saprot, ka pēc gadiem būs tādā pat pozīcijā, jo arī noēdies...