Autors Tēma: Dilemma  (Lasīts 7469 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Dilemma
« Atbilde #60 : 2015. gada 29. marts, 12:45:40 »
tex- ewww nee, tev nav jaataisnojas  :faint: ,vienk aizmirsti  :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #61 : 2015. gada 29. marts, 12:51:39 »
es tak netaisnojos, bet mēģinu uzmodelēt, kā būtu PAREIZI jārīkojas, redzot līdzīgu situāciju citreiz...
bet nu ne galīgi uz sava rēķina arī - nav man tie kaimiņi pat ne personīgi pazīstami, lai viņu dēļ pusstundu nakts vidū policiju gaidītu, kad nav garantēta redzama apdraudējuma dzīvība ivai veselībai,  pašai ar pāris, iespējams, bruņotiem zagļiem plikām rokām kauties ne tik... bet tad naktī neaizdomājos līdz tam, ka zagļi varētu būt jau iekšā...

Pluto

• Viesi
« Atbilde #62 : 2015. gada 29. marts, 13:21:28 »
vispār man tā nemaz nebūtu dilemma
man arī nē, ja plkst. nebūtu ap 2 naktī...

Hmm, kad ir patīkamāk būt apzagtiem, pa dienu, vai pa nakti?

Zvanītu un atdotu rokās, nevirinātu nekādas durvis. Ja uz zvanu neatsauktos, atstātu zīmīti kurā dzīvoklī var dabūt atslēgas. Bet lieciet mieru svešām durvīm un tās neviriniet.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #63 : 2015. gada 29. marts, 13:22:05 »
Es ne vienaldzīga, bet bailīga. Priekš kam nepatikšanās pašai līst. Var vēl tālāk aizdomāties, ja nu tur nav dzīvo iekšā, a uz durvīm un atslēgām vēl nospiedumus atstāt labprātīgi, nu, nē.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #64 : 2015. gada 29. marts, 14:12:39 »
Man tā vienreiz ir bijis un salīdzinoši nesen ! Tikai tas bija dienas laikā. Gar atslēgām negrābstījos, piezvanīju pie durvīm un pateicu, ka atslēgas atstātas durvīs. Man liekas, ka kaimiņiene pat paldies nepateica, iespējams tāpēc, ka izskatījās apjukusi. Bet nu tāpēc jau man diena nesabojājās -bez viņas paldies. ;)

Atslēdzies harisa

« Atbilde #65 : 2015. gada 30. marts, 23:55:35 »
zagļi jau nav tik dumi, lai atslēgu no ārpuses durvīs atstātu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #66 : 2015. gada 31. marts, 00:11:00 »
Man praataa Mango variants - ja nu tur iekshaa liikji?

Piezvaniitu, bet, ja neviens nenaaktu atveert, bailiigi tiitos prom

p.s.baigi daudzaam te pieredzeeta situaacija. Esmu diezgan neveeriiga, iespeejams, atsleegas aarpusee vnk neieveeroju :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #67 : 2015. gada 31. marts, 12:06:49 »
šodien eju uz darbu un redzu, ka vienai mašīnai numurzīme novēlusies. priekšējā.
es kā bijušais braucējs tik daudz izdomāju, ka nu neievēros šoferīts, ka nav tās zīmes, jo mašīna tā pieparkota
pacēlu, aizliku aiz stikla, pie šotkām.
tagad domāju moš nevajadzēja ... vētra, saskrāpēs vēl stiklu.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/