Autors Tēma: Pigmenta plankums  (Lasīts 3422 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Pigmenta plankums
« : 2015. gada 26. marts, 09:17:23 »
Vai ir kādai pieredze ar pigmenta plankumu balinā;sanu vai noņemšanu. esmu daudz dzīvojusi silt;as zemēs, arī solārējusies un viens paliels nesmuks pleķis īpaši traucē, jo ir dekolt;e zonā. baigos dekoltē nenēsāju, bet nesmuks un redzams. M';eģināju aizsm;erēt ar tonālu, bet tad izskatas kā uzsūkts. Skatros, silto zemju seriālos viņā viss dekolt;e un ;ada nosēta ar plankumiem, tur tas laikam norma, bet mani viens nesmuks tracina., ir ieteikumi?

Atslēdzies danu

Re: Pigmenta plankums
« Atbilde #1 : 2015. gada 26. marts, 09:43:45 »
Diemžēl, arī es šai problēmai neesmu atradusi risinājumu!  :o Kosmētiķe parasti kaut ko buras, smērē, bet nu bez izteikat rezultāta. Tagd, kad braucu uz siltām zemēm pērku  "stiprākus" aizsargkrēmus, un  pērku tos uz vietas.

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2015. gada 26. marts, 10:14:49 »
lāzeris?

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2015. gada 26. marts, 10:25:50 »
Dermatologs.
Tas pleķis ir gaišāks vai tumšāks ?

Ja gaišāks -tā ir kaut kāda sēne, ko ar dārgiem smēriem ārstē ar šaubīgu rezultātu

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2015. gada 26. marts, 22:30:36 »
laikam reta problēma, bet paldies par atbildēm!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2015. gada 27. marts, 08:51:53 »
Nav reta, bet uzmetās ne pārāk sen. Risinājumu pa īstam vēl neesmu meklējusi.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 27. marts, 08:54:40 »
Man ir šāds plankums no dzimšanas. Ikdienā neredzamā vietā, tāpēc laikam nekad neesmu iedomājusies, ka vajadzētu kaut kā balināt vai likvidēt.
Solārijpleķus (tie gan ir gaišie) likvidēju elementāri - neapmeklējot solāriju :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2015. gada 27. marts, 08:55:54 »
Iespējams, ka citām netraucē un ir mazi vai citās vietās, bet man tas palnkums paliels un tāds nesimetrisks. Kad nosauļojas, tas arī paliek tumšāks, ne pazūd.
Dermatologs.

Ja gaišāks -tā ir kaut kāda sēne, ko ar dārgiem smēriem ārstē ar šaubīgu rezultātu
Nē, tā nav sēne, ts diemžēl ir tas vecuma plankums. es jau ceru, ka saule vainīga, ne vecums :D

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2015. gada 27. marts, 09:02:05 »
Iespējams, ka citām netraucē un ir mazi vai citās vietās, bet man tas palnkums paliels un tāds nesimetrisks. Kad nosauļojas, tas arī paliek tumšāks, ne pazūd.
Dermatologs.

Nē, tā nav sēne, ts diemžēl ir tas vecuma plankums. es jau ceru, ka saule vainīga, ne vecums :D
Vai vecuma plankumi sāk uzmesties drusku pēc 30?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #9 : 2015. gada 27. marts, 09:03:50 »
Gan jau kā kuram, bet uz 30 man liekas par ātru. Uz delnu virspusēm man ir pasen, viesībās lieku tonālo uz rokām.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #10 : 2015. gada 27. marts, 09:05:26 »
Neiepriecināji.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2015. gada 27. marts, 09:07:15 »
Es tiešām nepiefiksēju, kad man parādījās uz rokām. toties manai draudzenei manā vecumā rokaa smukas un baltas un vismaz redzamās vietās nekādu plankumu.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2015. gada 27. marts, 09:13:10 »
Gan jau kā kuram, bet uz 30 man liekas par ātru. Uz delnu virspusēm man ir pasen, viesībās lieku tonālo uz rokām.
Aizkrāsot nav nācis ne prātā. Es tak ar rokām visur vicinos. :)

Atslēdzies true detective

« Atbilde #13 : 2015. gada 27. marts, 09:23:33 »
lai problēma nepasliktinātos, lietot saules aizsargkrēmu visu gadu, tas ir uz vietām, kas ir neaizsegtas, nekādu solāriju un saules. arī, kad ir tikts vaļā no plankuma.
ir dažādas procedūras, kas mazina plankumus, lāzeru neieteiktu, daudzām tas padara ādu hiperjūtīgu pret sauli un problēma ir atpakaļ ar uzviju. no krēmiem maz jēgas, lai arī kādus brīnumus tie nesolītu. neieteiktu tagad veikt nekādas procedūras tagad, tās jāveic rudens, ziemas laikā.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2015. gada 27. marts, 10:28:46 »
Nu i nafiK! Lai šie stāv. Izlikšos, ka man ir vasaras raibumi. ;)