Autors Tēma: Pigmenta plankums  (Lasīts 3426 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Pigmenta plankums
« Atbilde #15 : 2015. gada 27. marts, 11:47:05 »
Nu i nafiK! Lai šie stāv. Izlikšos, ka man ir vasaras raibumi. ;)

Nu ja, es savus pilnīgi noteikti pieskaitu pie vasarasraibumiem.  :D
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #16 : 2015. gada 27. marts, 19:40:46 »
Nāra- tev vispār grūti pieņemt savu organismu un pārmaiņas/ izmaiņas tajā??? (tas tikai jautājums)
mans ieteikums..nogaidi un pierodi :) jaunāks jau neviens nepaliekam :)
mans 1ais pigmentplankums paraadījās 33 gados, toč atceros viņu un atceros notikumus tovasar, tadēļ zinu :)
aiznesos pie draudzenes kosmetoloģes- kastas tāds? komantagad darīt ?? :alkofest:
Viņa tā ar teica- HA!  neko nedariit harmoņčiki, gadiņi ,saulīte. :angel: .. vareetu jau es tev viskko iesmerēt un viskko sasoliit, bet man negribas naudu plēst no tevis un biznesu taisīt...

pagājuši gadi, esmu saradusi..pirmais plankums aizvacās, vietā nāca citi...bet, man ir izpētītas savas likumsakarības..MAN pigmentplankumi metas no pirmās pavasara saules...dikti jāuzmana tas brīdis, kad izlien pēc ziemas uz ilgaku laiku saulē...pa ziemu man viņi nozūd...kāds musturs iecepsies 1jā saulē, tāda ar staigāšu liidz nakamajam  gadam.
vel,1jā saulē nevar smaržas puust uz ādas...toč plankums piecepsies , ar garantiju... kad jau āda apradusi un pamazām pieradināta, tad veidojas iedegums un nekādi plankumi...
tie kas veidojoties gaišaki  tiem cits princips..bet par tiem es nezinu, man tādu naf...
 tie kas stāv vislaik nemainīgi ,tie i no hormoniem/ vecuma..tiem nestradās āreejie lidzeklji... naf ko ākstiities...
un, ja uzsmerē kreemu rokām vai citai kjermeņvietai..tas nu gan ir janciigi..tak no malas redzams..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #17 : 2015. gada 28. marts, 10:57:23 »
Apzinos savas problēmas, bet labāk no tā nepaliek

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #18 : 2015. gada 28. marts, 12:17:08 »
Varbūt pamēģini tomēr lietot aizsargkrēmu saulē. Es sāku lietot pirms 9 gadiem- par plankumiem neko nezinu, Dievs ir sargājis, bet ādai pilnīgi noteikti patīk, kad ir aizsardzība. Tas nejaukais sausums vasarā ir izzudis pilnībā, lai gan man arī stāstīja, ka tas esot vecums :)

Atslēdzies true detective

« Atbilde #19 : 2015. gada 28. marts, 15:19:20 »
Nāra- tev vispār grūti pieņemt savu organismu un pārmaiņas/ izmaiņas tajā??? (tas tikai jautājums)

taa nav novecoshanas paziime, hiperpigmentaacijai nav sakara ar novecoshanu. galvenais iemesls ir paarsauljoshanaas, solaariijs, saule diemzheel bojaa adu.  daudzaam rodas gruutnieciibas laikaa, izzud, kad hormoni normalizeejas. var rasties peec dazhu zalju lietoshanas, ja aarsts nav briidiinaajis, ka aada kljuust superjuutiiga pret sauli un cilveeks nav zinaajis.  ja pigmenti rodas pavasarii peec pirmaas saules, tad taas ir paarsauljoshanaas sekas. uz sejas, rokaam ieteicams lietot aizsargkreemu jau no agras jauniibas, tas mazina arii grumbu rashanos.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies true detective

« Atbilde #20 : 2015. gada 28. marts, 15:28:29 »
ja plankumus meegjinam maskeet ar iedegumu, tad tas tikai pasliktina aadas probleemu, pie esoshiem plankumiem es neieteiktu tos  sauljot.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2015. gada 17. aprīlis, 10:38:09 »
Sejai Lancome Visionaire makjeniit liidzeeja... peec tam finanses vairs nepavilka...