Autors Tēma: Teātra diena :)  (Lasīts 2917 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Teātra diena :)
« Atbilde #15 : 2015. gada 27. marts, 18:01:03 »
Sveicieni.
Man ļoti neteatrāli, darbos līdz ausīm.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #16 : 2015. gada 27. marts, 19:21:22 »
NĒ, ES sev negribu bojāt garstāvokli, par Milleru domājot. Un par to, cik forši tas varētu būt, cik labas izrādes viņi plāno taisīt, ja vien tas nenotiktu ar Millera un okartes akadēmijas talantu iesaistīšanu. Ja tas būtu normālu, nedzeltenu poducentu un aktieru darbs.
Labi, citreiz. Tiesa, es nesapatu kāfds Milleram dižais sakars ar koncertzāli, jo tur jau notiek daudz un dažādi pasākumi, kuriem koncertzāle tiek īrēta. Man gan nekāda TD noskaņojuma nav šodien, jo kāds gan noskaņojums bez izrādes vai tamlīdzīga pasākuma??  Visman nedaudz nopriecājos, ka Teātra darbinieku savienības rīlkotajā pasākumā H.Liepiņa ikgadējo balvu šodien dabūja E.Dombrovskis, bet L.Bērziņas - Sandra Kļaviņa, savukārt režijas balvu -Roga. Man gan nav saprotams, kāpēc šī pati savienība nevarētu uzrīkot tamlīdzīgus pasākumus kā kādreiz, kas nemaksā gndr neko -aktieriem uzvilkt veco izrāžu tērpus un kādā laukumā kaut ko uzspēlēt dienas laikā, kad nav izrāžu, vai iziet cauri pilsētas centram gājienā kā kādreiz. Vnk neviens negrib papūlēties tādu tradīciju atjaunot, tipa priekš kam reklamēt teātrus, ja izrādes tāpat tiek izpārdotas.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #17 : 2015. gada 27. marts, 19:57:54 »
Man arī pilnīgi tās pašas sajūtas kā hm@ par  KZ RĪGA un Milleru...
liekas, kāds gan sakars Milleram ar Liepājas teātra viesizrādi, bet nu, pastaigājās viņš tur saimnieka cienīgā gaitā, norādes gaitenī pielabodams, tad jau laikam ir kāds sakars...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #18 : 2015. gada 27. marts, 20:04:23 »
Par ko neesmu lietas kursā, to nevaru komentēt. Jebk.gad.ne jau viņa dēļ, man domāt, skatītāji nepērk biļetes uz kādu pasākumu. Kā personība man viņš neatstāj pārāk labu iespaidu, bet objektīvi domājot, tas, ko pateicu nupat.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #19 : 2015. gada 27. marts, 20:16:07 »
Droši vien, ka ne jau Millera dēļ nepērk, varbūt nav pietiekamas reklāmas, vai varbūt nav tik kvalitatīvs piedāvājums, ko daudzi, jo daudzi noteikti gribētu redzēt...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #20 : 2015. gada 27. marts, 20:33:55 »
Tas daudz tuvāk patiesībai izklausās!

Atslēdzies samtene

« Atbilde #21 : 2015. gada 27. marts, 20:42:12 »
Ak jā, gribēju vēl piebilst, ka arī ļoti priecātos par tādām teātra dienas svinībām, kur teātra darbinieki izietu ielās un kopā ar skatītājiem kaut kādu "ambrāžu" sarīkotu... kādu teatralizētu gājienu visi teātri uzrīkotu, vai ko tamlīdzīgu... un vakarā pa TV rādītu  :) .
Tagad katrs teātris pa savam kaut ko dara...
nu labi, atlaides teātramīļiem, tas ir forši, Žurkas arī, bet tiešām gribētos reizi gadā tādu pasākumu visiem skatītājiem, arī tādiem, kuri nepārzin turpat visas Spēlmaņu nakts nominācijas, un varbūt aiziet uz teātri labi ja reizi vairākos gados. Bet tur tiešām vajag kādu, kas to visu organizētu un sāktu gatavoties jau laicīgi... gluži bezmaksas jau tas tomēr nebūtu, scenāriji, režisori, transports utt.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #22 : 2015. gada 27. marts, 20:49:22 »
Diemžēl Iļģu Zsv konceta beigās arī Millers iznāca un reklamēja nākamos koncertus - vē, nebija labi. Saksofonu festivāla koncertā viņš, par laimi, nerēgojās.

Bet vispār sveiciens Teātra dienā! Es tā arī neaizgāju uz DT tango (laicīgi atteicu!), nevarēju atļauties pēc slimošanas arī šodien prasīt īsāku dienu, un darbu daudz....

Atslēdzies hm@

« Atbilde #23 : 2015. gada 27. marts, 20:51:02 »
atcerējos ( vai iedomājos atceramies?), ka vēl pārskatāmā pagātnē Doma laukumā bija kaut kāds TD pasākums ar dažādu teātru piedalīšanos. Vai arī es jaucu? Bet prātā ir tāds rudenīgi/pavasarīgi drēgns laiks ar silti saģērbtiem aktieriem un Doma laukuma skatuves, pie tam dažādu teātru aktieriem.
Vai tā varētu būt bijis kādus 10 gadus "atpakaļ"?

Atslēdzies samtene

« Atbilde #24 : 2015. gada 27. marts, 21:04:48 »
 :) man nez kāpēc arī Doma laukums atmiņā uzpeld, un dažādi teātri tur bija, kā pa miglu atceros, bet šķiet, tas bija krietni vairāk kā 10 gadi atpakaļ... pa TV rādīja, manuprāt .

Atslēdzies hm@

« Atbilde #25 : 2015. gada 27. marts, 21:43:55 »
vēl pie TD ainiņām atcerējos šādu - saistībā ar pulksteņa griešanu - kā mēs , mazs bariņš aizmāršīgo stāvējām jaukā svētdienas rītā pie Jaunatnes teātra Lāčpl 37 pirms dienas izrādes, ieradušies par stundu agrāk uz dienas izrādi:)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #26 : 2015. gada 27. marts, 21:50:26 »
tā, domāju , kurā tēmā likt - šajā par TD vai pie Dzeguzes ligzdas. Šorīt swh radio pl.10 bija viesos Lauris Dz, un tur bija tiiik teicama saruna:) un "nenormāli rēcīgs" moments, kur Rīta svītas meitene saka par virsaiti, kuru tēlojis Vaivars. Neatstāstīšu, klausieties paši. Bet pēc šī kāzusa vēl pāris minūtes var Freda un LDz balsīs just slāpētus smieklus:)

Tātad - radioswh.lv, atrodam Arhīvs, atrodam 27.marts, Ritasvita, 4.daļa , saruna sākas apmēram 10.11

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #27 : 2015. gada 28. marts, 09:51:27 »
Par Doma laukumu Tu nekļūdies, jo TD pasākumi ir bijuši arī tur. Bet spilgtākie manā atmiņā ir no Filharmonijas skvēra.