Autors Tēma: spoku tēma  (Lasīts 16645 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: spoku tēma
« Atbilde #15 : 2015. gada 30. marts, 10:26:43 »
Vēl - manā mājā dzīvo arī spoku kaķis. Samērā regulāri redzu viņu notinamis ap ledusskapi.  :) Paskatos - mani runčuki otrā istabā. Redzējusi esmu ne tikai es.

Vnk Taviem kaķiem ir virtuālās projekcijas aparāts. Kači sliņķi negrib paši celties un Tev ziņo, lai aiznes šamiem kaut ko ēdamu :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #16 : 2015. gada 30. marts, 13:09:51 »
Ragana-
nu ar kakiem ir vienkārši, vinjiem nav jāspokojas..vinji vienkārši ,kur grib būt-tur ir.
Es kkādus gadus atpakaļ sadomāju pabēdāties, ka mani kašaki tik istabā un neko daudz neredz no brīnumainās āra dzīves.
Un tad atnāca pie manis raksts ,kurā skaidrojas -ka kakji to daudz nemaz neparzdiivo... vinji sapnjos/miegā pārvietojas pēc nepieciešamības,kur nu siem kuro reiz vajadzīgs nokljuut.
šim rakstam es 99% noticēju un tas daudzko izskaidroja...
tagad es vairs nesatraucos,kad mans kašaks guļ dīvainās pozās..ar jocīgos leņķos atkritušu galvu, nokarenam kajām utt..esmu gan viņu purinājusi un kratiijusi augšā jo tādos briižos pat izskatās, ka viņš neelpo....bet parasti izrādas, ka viņš atkal bijis kkur aizvazājies..un mostas ar neapmierinatu seju- NU ko tev vajag?? :faint:
ātrumā atradu tikai šo rakstu, bet sitas nav tas  .īstais bija kkur citur, bet man tagad slinkums meklēt.

http://www.tvnet.lv/tehnologijas/zinatnes/110229-kaki_staiga_kur_pasiem_patik_ari_cauri_sienam
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #17 : 2015. gada 30. marts, 16:24:00 »
Ko tad mūsu radu minka par katru cenu pie mums laužas pa virtuves logu iekšā skaļi vaimanādama - būtu gājusi caur sienu un miers.  :cool:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies ragana

« Atbilde #18 : 2015. gada 30. marts, 16:42:02 »
Mellenīt, tad mans runčuks tur teleportējas gar ledusskapi un vienkārši iemidzina manu modrību. :clap:

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #19 : 2015. gada 30. marts, 17:14:44 »
Mans notkums lika man pilnībā atmest šaubas, ka eksistē kkāda paralēlā pasaule un ka ar cilvēku nāvi nekas nebeidzas (es kā pietiekami racionāli domājoša būtne ar loģisku prāta konstrukciju diezgan rezervēti pirms tam skatījos uz šādām lietām...)
Tas notika 2012.g.vasarā. Mēs ar 1 manu LV draudzeni, ar kuru Lietuvā esam kopā aizvadījušas savas pēdējās studijas 4 g garumā, bieži mēdzam aizceļot uz lLietuvu (nostaļgisku, jauku atmiņu un arī atpūtas dēļ). Tajā vasarā mēs nolēmām apciemot 1 Lietuvas kūrortpilsētu netālu no Kauņas, jo no leišu kursabiedriem uzzinājām, ka tur it ļoti labas iespējas atpūsties  - visādi SPA centri blakus Nemunas upei, utt). Tā kā braucām uz 2 dienām, caur i-netu norezervējām 2-vietīgu numuru (ar atsevišķām gultām) viesnīcā  - lielā, senatnīgā  ēkā.
  Dienu pavadījām ļoti jauki, līdz vēlai naktij nopļāpājām, nodzēsām gaismu un devāmies pie miera. Pagāja labi ja kādas 5 min.un izdzirdējām (vienlaicīgi!) kkādas dīvainas skaņas no ventilācijas lūkas pie augstajiem griestiem. Artikulētas skaņas mijās ar neartikulētām, ir kā nesadzirdami vārdi ātrā tempā, kā kaukšana, brīžiem kliegšana, kāds rets vaids un tā viss juku jukām. Mēs ar draudzeni vienlīdz nobijāmies, bet mūsu satrauktās sarunas par to skaņas ventilācijas lūkā nepārtrauca. Tā tas turpinājās, līdz nolēmām, ka ieslēgsim gaismu un no tā brīža momentā mistiskās skaņas pārtrūka. Kādu brīdi no bailēm vēl nevarējām iemigt, bet pamazām tomēr aizmigām, jo bija iestājies klusums. Vēlāk, kad jau sāka aust gaisma, draudzene bija piecēlusies un gaismu tomēr izslēgusi, lai arī es miegā to nemanīju.
  Baisākais sākās pēc tam un notika tikai ar mani. Agrā rītā (guļot uz sāniem ar skatu pret sienu) es pamodos no šausminošas sajūtas, ka man kkas liels un smags ir nogūlies aiz muguras un spiež pie sienas tā, ka es vispār nevaru pakustēties. Tad es sajutu stindzinoši vēsas rokas uz kakla, kuras sāka mani žņaugt. "Labākais" ir tas, ka es vispār nespēju izkustēties, vnk nespēju to izdarīt, tāda kā paralītiska sajūta visā ķermenī. Rokas mani sāka žņaugt arvien stiprāk, man bija sajūta, ka rit manas dzīves pēdējās minūtes (vai sekundes?) un es saņemdama pašu lielāko piepūli izkliedzu savas draudzenes vārdu (viņa teica, ka vismaz tas izklausījās pēc izmusuma pilna sauciena palīgā,bet līdzinājās skaļam gārdzienam). Viņa pamodās, esaucās, izrunājot manu vārdu..un "kas tev??" No tā brīža stindzinošās rokas mani atlaida, žņaugšana mitējās, bet es vēl vismaz minūtes 2-3 nespēju izkustināt ķermemi. Tā bija briesmīga sajūta, tikai pamazām es atrgriezos kaut cik normālā fiziskā un psiholoģiskā stāvoklī. Protams, ka es draudzenei izstāstīju un ņemot vērā mūsu mistisko kopīgo pieredzi ar skaņām naktī, viņai nebija ne vismazāko šaubu, ka viss manis stāstītais atbilst patiesībai.
Tad mēs nolēmām un aizgājām pie reception darbinieces ar jautājumiem, kas šajā ēkā bija pirms viesnīcas un vai šeit ir notikušas kādas dīvainas lietas. Pašas brīnījāmies, ka viņa nevairījās atzīt, ka te vairākos numuros šad un tad spokojoties, arī dažās citās telpās. Jautājām vai par mūsu numuru ir teikts, ka spokojoties, viņa pamāja ar galvu. Prasījām, ko citi viesi KONKR.ir par to stāstījuši, bet to viņa nezināja (vai arī negribēja stāstīt). BET VIŅA PASTĀSTĪJA,ka tajā ēkā pirmās Lietuvas brīvvalsts laikā atradies paleatīvais centrs, uz kurieni neārstējami slimus cilvēkus (visādos vecumos) veda nomirt un esot bijuši gadījumi, kad cilvēki aiz lielām sāpēm esot izdarījuši pašnāvību  - kāds izlecis pa logu, bet vairāki pakārušies. Viņa teica, ka šī iemesla dēļ pati nekad neesot tajā viesnīcā nakšņojusi, jo baidoties no spokošanās.
Tāds reāls stāsts, pilnīgi nekas nav sadomāts.

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2015. gada 30. marts, 17:51:40 »
Baisi.

Atslēdzies rutta

« Atbilde #21 : 2015. gada 30. marts, 19:49:48 »
Aha, pat skudriņas pa muguru...   :faint:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 30. marts, 19:55:31 »
Shitos gabalus pirms guleetieshanas labaak nelasiit.
Man pashai spoki nav raadiijushies, bet visaadi diivaini, mistiski gadiijumi ir piedziivoti. Negribas tik staastiit.
Par kakjiem arii buutu, ko teikt.

« Atbilde #23 : 2015. gada 30. marts, 21:43:04 »
Ir gadījies pirmo nakti jaunajās mājās uzrauties uz mājas gariņu, kurš laikam tak līda pie manis gultā sildīties, bet nepatika man viņa aukstās roķeles. Tā īsti agresīvs jau laikam nebija, bet pārbijos nejēgā. Jau nākamajā dienā ar kadiķi izkvēpināju. Vai varbūt vienkārši pārliecināju no manis atšūties, jo košakam (ko ieviesu vēlāk) ir viens punkts griestos, uz kurieni viņš mēdz lūrēt, kaut tur nekā nav - ne plankumu, ne mušiņu, ne zirnekļu tīklu, kas varētu šūpoties un piesaistīt uzmanību.   
Par kaķu teleportāciju gan varētu piekrist -- ir gadījies, kad pamanu, ka šams ilgi nav redzēts un sāku meklēt, visa māja tiek apgriezta otrādi, izčamdītas visas tradicionālās slēptuves un izvirinātas pat tās skapja durvis, kuras pats atvērt nemāk, nu nav un viss! Bet pēc brīža dikti apmierināts uzrodas nez no kurienes un brīnās, ko es tur skapī vai pie dīvāna četrrāpus daru :)   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #24 : 2015. gada 31. marts, 00:20:34 »
Ja jau par kaķiem - vienu vakaru strādāju, pagriežu galvu, redzu, kā mūsu mincene no virtuves iesoļo atpūtas telpā. Burtiski pēc sekundes atkal paskatos un redzu, ka viņa atkal veic precīzi to pašu ceļu - iet no virtuves uz istabu. Sajūta bija kā Matrix filmā (tas moments ar melno minku, ja kāds atceras) :) Deja Vu man gadās bieži, bet šis bija kaut kā citādi. Pieļauju, ka man smadzenēs notika īssavienojums, lai gan ar kaķiem nekad neko nevar zināt :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #25 : 2015. gada 31. marts, 08:51:51 »
Viens "draudziņš" klaiņo pa manu guļamistabu. Vienu vakaru iekārtojos naktsguļai, bet vēl palasu žurnālu. Minks paliek tramīgs, sāk galvu grozīt  tā ātri,  ar acīm sekot kaut kam. Mēģinu viņu nomierināt, taču kaut kā nesanāk. Nu ko, nodzēšu gaismu, taisos aizmigt, kad pēkšņi viens iesēžas man blakus gultā. Pat atsperes nodzinkst, skaidri jūrtams smagums. Es šim saku: Gulēsim trijatā? Vīrs tūlīt nāks. Ej uz savu gultu." TAS piecēlās un pazuda.  :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #26 : 2015. gada 31. marts, 09:37:44 »
bet man svētdien, kad pārgriezu pulksteņus pa māju, viens sekundnieks vispirms pusminūti paskaitīja uz atpakaļu, tad pastāvēja, tā kā nopūtās un sāka slīdēt uz priekšu

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #27 : 2015. gada 31. marts, 12:18:12 »
es spokus neredzu un nekas tik šaušalīgs kā citos stāstos man nekad nav gadījies.
ij paldies dievam!
toties vienmēr 100% zinu, kad tēvs parādās (viņš man miris pirms gadiem 8ņiem) ... jūtu to "smaku/smaržu" ar kuru vinš nomira.
tad taisu logu vaļā un saku, ka, lai iet prom! viņam sava pasaule, man sava
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #28 : 2015. gada 31. marts, 12:37:08 »
Un tu veel saki, ka tev nekas neraadaas!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #29 : 2015. gada 31. marts, 12:52:32 »
ok, man rādās tikai savējie  :blushing:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/