Autors Tēma: spoku tēma  (Lasīts 16698 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: spoku tēma
« Atbilde #75 : 2015. gada 22. jūlijs, 10:41:42 »
Kāpēc mamma-kaķis tramīga?

Gan jau Tu ļoti pēc viņas ilgojies un dzirdi viņas balsi

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #76 : 2015. gada 22. jūlijs, 10:53:05 »
Nezinu… Kaķene tāda ir jau kopš dzimšanas, pietam mammai kaķene nebija īpaši mīļa. Vienkārši kaut kā cenšos „sagremot” faktu, ka dzirdēju, ka kaķis ar mani runā cilvēku valodā! Un nevis vienu, bet veselas divas reizes… Lai nu ko, bet to, ka kaķis man atbildētu, nebiju gatava sagaidīt! Būs vien jāpieņem tas kā sveiciens no māmiņas!

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #77 : 2015. gada 22. jūlijs, 16:03:47 »
Bērni redz labāk caur šī matriksa ilūziju plīvurim. Tie nav saindēti un to maņas orgāni jūtīgāki. Tie redz daudz vairāk kā pueaugušie, kas jau noformēti kā skrūvītes un katru dienu programmē paši saviem bērniem ka nav tā ko tie redzēja, jo viņi - skrūvīted matrixa- taču to neredz - tātad tā nav. Tikai tas uz ko ieprogrammēti redzēt - ir realitāte kurai visiem jāpakļaujas. Tiesa ir kas arī pieauguši esam - redz vairāk - redz to ko daudzi bērni redz.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #78 : 2015. gada 31. jūlijs, 20:25:24 »
Atradu vainīgo spoku (vainīgs nepareizais pieņēmumus, ka kaimiņi ir projām)... Bet iracionālie izskaidrojumi bija tik jauki:  ar mani runā kaķis vai sveicieni no māmiņas!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #79 : 2015. gada 14. decembris, 11:55:00 »
Šovasar biju ciemos Vācijā. Naktij man tika ierādīta liela gulta tādā kā mājas pusstāvā, no kurienes ved trepes uz telpām augšā.
Biju iemigusi laikam jau tādā tramīgā pusmiegā, kad pamodos no šausminošas sajūtas, ka kāds nāk no augšstāva lejā pa kāpnēm, skaidri dzirdēju soļus. Bet kā jau pusmiegā, īsti neaptvēru, kas notiek. Tad sajutu šausmīgu smagumu uz krūtīm, pie kakla, nespēju paelpot, nespēju pakustēties. Turklāt tajā baismīgajā situācijā vēl atcerējos savu diskusiju ar muhu (Narcisi) šajā pašā tēmā :D. Tā kā esmu "racionāliķu" pusē, sapratu, ka man jāpamostas, ka tā taču nevar būt patiesība (kaut gan skaidri dzirdēju soļus, kaut skaidri jutu smagumu, nespēju pakustēties). Par spīti šai apziņai, ka esmu kkādā starpstāvoklī, biju pārbijusies, mēģināju kliegt, mēģināju izkustināt ķermeni, bet nekas neizdevās. Devu sev pavēli mosties un atgriezties realitātē. Burtiski ar pārcilvēciskiem spēkiem pēc kāda laika jau atjēdzos un sapratu, ka neviena nav, ka neviens man virsū nesēž un nežņaudz, bet sajūta bija tik reāla, ka visu nakti jutos ļoti neomulīgi.

Pēc tam uzzināju, ka šajā gultā bija miris kāds no ģimenes locekļiem, runā, ka ne īsti dabīgā nāvē.

Laikam esmu riktīgs neticīgais Toms, vienalga domāju, ka pie vainas bija manas sakāpinātās emocijas :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #80 : 2015. gada 14. decembris, 12:16:09 »
Ja interesē, tad "sapņi" ar žņaugšanu var būt saistīti ar elpceļu saslimšanām, plaušas piem.
Es ticu vairāk kam tādam nekā spokiem.

Atslēdzies reno

« Atbilde #81 : 2015. gada 14. decembris, 12:30:55 »
man liekas, ka sapnis bieži piespēlē kaut kādai sajūtai -sāpošam kaklam izveido apkārt veselu spoku stāstu, notirpušai rokai līdzīgi

Atslēdzies Minne

« Atbilde #82 : 2015. gada 14. decembris, 12:48:12 »
Ja interesē, tad "sapņi" ar žņaugšanu var būt saistīti ar elpceļu saslimšanām, plaušas piem.
Es ticu vairāk kam tādam nekā spokiem.

Tfu, tfu, tfu, nekad par ko tādu nesūdzos, pat iesnas man reti, jo reti

Atslēdzies Betons

« Atbilde #83 : 2015. gada 14. decembris, 12:56:07 »
kapeņu stāstiņi, uuuu  :thinking:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #84 : 2015. gada 14. decembris, 13:03:48 »
Ir pāris lietas sapnī, pēc kurām puslīdz zinu, kas būs.

Ja ņemos pa lieliem, netīriem, tumšiem ūdeņiem, parasti jūru, tad saslimstu.

Ja sapnī kas saistīts ar fekālijām, tieku pie naudas :D

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #85 : 2015. gada 14. decembris, 13:34:08 »
Minne, brrrr! Es saprotu, ka istabu nevar izmest, bet gultu, kurā kāds dabūjis nelabu galu! Lai vai kā man patiktu vintage lietas , tādu prom un viss, kaut ar dimantiem inkrustēta!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #86 : 2015. gada 14. decembris, 13:36:13 »
Minne, brrrr! Es saprotu, ka istabu nevar izmest, bet gultu, kurā kāds dabūjis nelabu galu! Lai vai kā man patiktu vintage lietas , tādu prom un viss, kaut ar dimantiem inkrustēta!

Ta ir viesu gulta. Un var gadīties, ka viesi nezin, kur guļ. Guļ un pārguļ, un nekāda vaina :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #87 : 2015. gada 14. decembris, 13:44:11 »
Tad sajutu šausmīgu smagumu uz krūtīm, pie kakla, nespēju paelpot, nespēju pakustēties. ... biju pārbijusies, mēģināju kliegt, mēģināju izkustināt ķermeni, bet nekas neizdevās.
Sliecos domāt, ka tur tiešām ir spokojies - stāsts par smagumu uz krūtīm un nespēju pakustēties ir ļoti raksturīgs "spoku stāsts".  Esmu tādu dzirdējusi arī no visādā ziņā adekvātiem ļaužiem ar normālu veselību un psihi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #88 : 2015. gada 14. decembris, 13:50:21 »
Sliecos domāt, ka tur tiešām ir spokojies - stāsts par smagumu uz krūtīm un nespēju pakustēties ir ļoti raksturīgs "spoku stāsts".  Esmu tādu dzirdējusi arī no visādā ziņā adekvātiem ļaužiem ar normālu veselību un psihi.

Tādas sajūtas man vairākkārt dzīvē bijušas, jau kkad tēmas sākumā par to rakstīju. Bet es to izskaidroju ar šausmīgi totāli atslābušiem muskuļiem, pozu, vēl kkādu psiholoģisko fonu.... Kaut kā nespēju iedomāties vai pieļaut, ka kāds gars bez fiziskas masas pētu mani tā žmiegt

Atslēdzies Mango

« Atbilde #89 : 2015. gada 14. decembris, 14:12:22 »
Spiešana esot nospiestiem asinsvadiem, jā.
Man ir sapņi, kuros krītu, tie ar sirdi, jā, pārsitieni, zinu.

Esmu gulējusi i istabā, i gultā, nekas, viss ir galvā..