manā mītnes zemē, manuprāt cilvēki ēd diezgan veselīgi, nu vismaz, kad skatos ko kolēģi, paziņas, draugi bāž mutēs. tiek ēsts daudz piena produktu, sevišķi biezpiens (dažādas variācijas), kas tiek pievienots klāt jebkam, tas ir salātiem, biezzeņu zupām, jogurtam, putrām utt. nekas tāds baiss netiek ēsts, ja nu vienīgais man, kā cilvēkam, kas neēd gaļu, izraisa šausmas sardeles, kas tiek pieskaitītas bezmaz nacionālam ēdienam. ēd maizi daudz, dzer daudz kafiju, arī dārzeņus daudz ēd.
ps. maize, biezpiens garšo protams savādāk, biezpienu un Laimas zefīru šokolādē pērku spec.veikalā. man ēdiens ir piesaistīts vietai, un kaut kā škiet, ka pat tas pats zefīrs, esot LV garšo labāk.
mani izbesī, ka šeit parasto kafiju kafejnīcās utt, pasniedz no parastā kafijas automāta ( tipa mājas automāts), man negaršo tāda kafija, jo nav pietiekami stipra un pietiekami karsta, īpaši, ja sastāvējusi. vai mazliet atlikušo veco kafiju no automāta krūzes samiksē ar svaigo kafiju, lai neliet ārā. pērku tēju vai espresso. esot LV, parastā kafija kafūžos garšo pēc espresso, jo te ir susla.
kas tiešām pietrūkst ir LV kūkas, te nav tik garšīgas.