Autors Tēma: mēs par Moniku nerunāsim?  (Lasīts 9135 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: mēs par Moniku nerunāsim?
« Atbilde #30 : 2015. gada 10. aprīlis, 19:45:02 »
Vēdera satura nonākšana plaušās nenozīmē vecāku speciāli barotu ēdienu. Kur plaušas, kur kuņģis... Neprofesionāls ārsts, pieļauju, ka plaušās i resnās zarnas saturu iedabūtu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2015. gada 10. aprīlis, 19:46:59 »
Nomade

Tas vien liecina par Tavu neizpratni par procesiem... ja uz sho balsta savus "instinktus"- par savu naudu- kaut Kjiinu...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #32 : 2015. gada 10. aprīlis, 19:53:10 »
Ines, bet es taču patiesi neesmu ārsts un negribu būt! Bet, ja runājam par uzticēšanos - vecāki vairāk uzticas āvalstu ārstiem, kur bija uzlabojums, nekā LV ārstiem, kur veselības stāvoklis ir acīmredzami pasliktinājies. Kāda man izvēle kā vecākam? Loģiski - ārvalsts ārsts.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #33 : 2015. gada 10. aprīlis, 19:58:43 »
Kaads konkreeti uzlabojums?

Kaadu uzlabojumu var gribeet, var panaakt nefrotiskaa sindroma gadiijumaa, kad galvenaa probleema ir albumiina zudums? Vinji tur bija dazhas dienas... ok, labi, ka beerns nedekompenseejaas... bet bez albumiina ievadiishanas vinjam ir kranti iisaa laikaa...

Vecaaki hrustalju bumbaa raadiitaajus redz?

Kaa jau teicu- par savu naudu- lai brauc, kur patiikamaak...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #34 : 2015. gada 10. aprīlis, 20:01:01 »
Ja man piemestos onko, tfu tfu tfu, es ar gribeetu ameriku... tiiri taapeec, ka zinu, ko muusu valsts biezhi vien var atljauties...

Bet te- var atljauties visu vajadziigo... vaig lai plecinju paglauda- tam ir psihodienesti, jaa, maksas gan, bet leetaak, kaa pilinaat albumiinu Izraeelaa...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #35 : 2015. gada 10. aprīlis, 20:04:17 »
Es vareetu mazu sbornjiku uzcept par vecaaku"ticamajiem instinktiem"...

Nee, es nesaku, ka pie mums viss ir baigi ok... bet beernu slca ir viens no relatiivi pozitiiviem piemeeriem... un tie muuzhiigie kjiivinji ar pusdebiliem vecaakiem... da piemineklji tam personaalam jaacelj...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #36 : 2015. gada 10. aprīlis, 20:05:03 »
pediatrijaa kaa veterinaarija- beerni un dziivnieki ir ok... vot tie vecaaki un saimnieki...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #37 : 2015. gada 10. aprīlis, 20:52:48 »
es nezinu kā tiem vecākiem, bet man pirms OP bija saruna ar anestezistu un ķirurgu.
viens izstāsta visu par anestēziju ... arī to līdz kuram brīdim var ēst un līdz kuram brīdim var dzert. vecākam ir jāparakstās, ka viņam šī info ir iedota un saprotama.
ķirurga sarunā smalki tiek pastāstīta procedūra. nu vismaz vecākiem saprotamā veidā. atkal ir papīrs ar parakstu.
gatavojot cilvēku OP māsiņa parasti pajautā ... ko ēdi brokastīs? vēl arī OP māsas jautā.
tā ir vecāku nolaidība, ja šo visu nebija ievērojuši un tieši viņi ir pakļāvuši bērna dzīvību briesmām!!!
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #38 : 2015. gada 11. aprīlis, 21:00:06 »
Man stāstīja tieši par bērnu slimnīcu viena meitene, kura tur rezidentūrā: rezidenti dežurē pa naktīm bez atlīdzības un...bez sertificēta ārsta (kurš gan saņem par to naudu) uzraudzības. Ārsts guļ mājās, un, ja rezidents galīgi netiek galā, tad var riskēt to dakteri uztrobelēt augšā un prasīt padomu. Viņa konkrēti stāstīja par situāciju, kur atveda akūtu bērnu un bija jālemj, operēt vai nē un kā tieši. Un tikai ar lielu traci izdevās ārstu pierunāt atbraukt un paskatīties uz to bērnu.

Es viņai ieteicu pajautāt galvenajam ārstam, kurš, viņaprāt, būs atbildētājs krimināllietā, ja tā rezidenta dežūras laikā kādam bērnam kas neatgriezenisks atagdīsies...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #39 : 2015. gada 11. aprīlis, 21:10:23 »
Bitīt ar ārā! Un ko tad? Tas rezidents operēs? A izlemt doku sauc?  Slimi esat visi? Nu nevar tak šitā ticēt visam bulšitam!
Visus sakost!

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #40 : 2015. gada 11. aprīlis, 21:12:50 »
Nu, beigās tieši rezidents arī operēja, vnk doks deva vērtīgus padomus...nē, kaut kā jau šiem jātrenējas. Bet to meiteni es labi pazīstu, un pilnīgi viņai ticu. Viņa tāpēc arī to stāstīja, ka bija pati baigajā stresā un prasīja padomu, ko iesākt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #41 : 2015. gada 11. aprīlis, 21:35:36 »
Paika plaušās op laikā un vainīgi vecāki? Ko tik mediķu kliķe ineteiks lai viens otru piesegtu.
Pat ja vecāki idioti  sabarojuši (interesantī kā clv, kam nav bijusi neviena op varētu zināt, kaēst nedrīkst, ja neviens nepasaka? Cik reizes ārsti kko viņiem pašiem pašsaprotamu, bet clv parastajam absolūti nezināmu aizmirsuši pateikt...)
Attieksme daudzkur LV ir pilnīgā %£%£&&(.
saprotu vecākus un arī droši vien vestu uz ārzemēm ārstēt, ja tāda iespēja ir. Kvai, lai neklausītos padomju babuļu piļīšanā.
Un nē, nav jāpacieš no ārsta dajebkas, jo tā jau svētā govs. Šajos laikos ir iespēja par savu (kvai nodokļos samaksāto) $, izvēlēties citu.

Atslēdzies Tille

« Atbilde #42 : 2015. gada 11. aprīlis, 21:57:27 »
Jēziņ, kā tad ... nepateica ... Kaķu saimniekiem pirms op.saka, bet vecākiem nepateica.

Ja vecāki sabarojuši, tas ir vienlīdzīgi ar slepkavību ar iepriekšēju nodomu. Cilvēks, tāpat kā dajebkurš cits lops nevar izvemties narkozes laikā, jo muskuļi ir atslābuši, bet ja paika ir kuņģī (ir zināms h skaits, kurā paika evakuējas no kuņģa un nē - no zarnām atpakaļ nenāk), tad tā arī ir, ka no kuņģa atpakaļ nāk, bet pa muti ārā nenāk (jo refleksa ta nav), tālākais ceļš - pa elpvadu uz plaušām.

Kas, jums nekad ne pašiem, ne tuvajiem operācijas nav bijušas? To ne tikai saka, bet arī papīru liek parakstīt. Ir jābūt galīgam idiotam, lai parakstītu ko tādu par savu bērnu, nelasot ...

Liriska atkāpe - teikts kaķi 12h pirms op.nebarot.
Kaķis pēc narkozes iedošanas vemj, PD, pirms atslēgšanās. Atkačājam. Prasam saimniekiem - wtf, bija taču tekts nebarot? Nu jā, bija, BET, variants
a) mēs taču noņēmām viņam ēdienu, laikam būs ēdis no suņa trauka;
b) ēdienu noņēmām, izlaidām ārā, laikam no bomžu bļodām ēdis;
c) ā, nu mums tur kotletes uz pannas bija palikušas.
Nedodu ne pieci, ka dažs labs vecāks atbildīgāks par zvēra saimnieku ...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #43 : 2015. gada 11. aprīlis, 22:10:17 »
Paika plaušās op laikā un vainīgi vecāki? Ko tik mediķu kliķe ineteiks lai viens otru piesegtu.
Pat ja vecāki idioti  sabarojuši (interesantī kā clv, kam nav bijusi neviena op varētu zināt, kaēst nedrīkst, ja neviens nepasaka?
nu bet pirms OP tak ir sarunas kur to saka!!! vecākam nav jāzin, tev pasaka, pirms OP pēdējā ēdienreize ir teiksim 18 vakarā un punkc. tas ka tu pats bērnam no rīta vēl bulku iedod, jo viņš prasa  ir tava atbildība!!
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #44 : 2015. gada 11. aprīlis, 22:13:51 »
Paklau, (es sīkumaina pēc dabas un pievēršu uzmanību detaļām) - kur ir izrauts tas, ka vecāki bērnu pirms op ir barojuši? Kuņģa saturs taču ir arī viekārši kuņģa sula. Kāpēc gribat vecākus pataisīt par slepkavniekiem???