Autors Tēma: Likvidēt vecu akmens vati -?  (Lasīts 3354 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Likvidēt vecu akmens vati -?
« : 2015. gada 13. aprīlis, 14:33:14 »
Ir kādas 6-8 atplēstas pakas vecas, slapjas, peļu piedir... akmens vates - mantojums, tā teikt. Lietojama nav, norakt dārzā/mežā negribas.
Kur šitos mēslus daudzmaz zolīdi, bet pa lēto var nogrūst? Konteineru par 100 eirām dēļ tēs čupas es neņemšu, nav un nebūs tādas naudas (ja kādam gribas apelēt pie manas zaļās sirdsapziņas - drīkst sponsorēt  :evil:

Varu sabāzt miskastes maisos, varu pa ceļam kaut kur aizvest. Kādam ir info, kā tas notiek?
[Šoreiz ātrāk ir starp darbiem un 2 malkiem kafijas palūgt daidžestu, nekā meklēties visādu atkritumu apsaimniekotāju lapās starp nevajadzīgas info blāķiem...  :phone: 
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 13. aprīlis, 14:41:06 no Piafa »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies alex

Re: Likvidēt vecu akmens vati -?
« Atbilde #1 : 2015. gada 13. aprīlis, 14:38:44 »
Nekas diži indīgs tai vatē nav. Noroc kaut kur dārza stūrī. Pareizi utilizēt būs pa dārgo :(

Var mēģināt šo, bet nav ne jausmas, cik maksās.

http://vide.ecobaltia.lv/rigasregions/lv/pakalpojumi/buvgruzu-lielgabarita-atkritumu-apsaimniekosana/big-bag-maiss-lielizmera-atkritumiem/

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 13. aprīlis, 14:39:55 »
Sadedzinaat nevar?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 13. aprīlis, 14:42:44 »
Man liekas, ka mēs vienu maisu, kas bija kaķu sadīrāts pa ziemu un slapjš, sadalījām maisos, kas tika ilgākā periodā iemesti privātajā konteinerā un aiztransportēti utilizēšanai Getliņu rajonā regulārā pakalpojuma ietvaros..

Atslēdzies alex

« Atbilde #4 : 2015. gada 13. aprīlis, 14:42:45 »
Sadedzinaat nevar?

Akmens diez ko nedeg, tāpat kā stikls. Tāpēc jau to sauc par akmens- vati un stikla- vati ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2015. gada 13. aprīlis, 14:52:06 »
Nedeg. Paliek tas pats apjoms, tikai pelēks. Zemē nerakšu - man tur jau mēslu pietiek no iepriekšējiem gadsimtiem, lai cūkotu vēl kādu stūri tīšām. Sliktākajā gadījumā nāksies rakt bedri mežā, bet negribas.
Pa mazam maisiņam es to čupu utilizēšu līdz aiznākamajam gadam... :D Kamēr zīlītes izvazās, pienāks nākamais gadsimts. :D

Varētu piemest mašīnu un pa ceļam aizvest (3x), bet piemaksāt 1/4 no mēneša ienākumiem es par to netaisos.

Vieniem citiem miskastniekiem bija savādāki kubikmetru maisi, bet kopsummā sanāca baigi dārgi, kaut kad agrāk skatījos. Turklāt to apjomu iekš 1 m3 nesaspiedīšu [bet par atgādināšanu - paldiess.].

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2015. gada 13. aprīlis, 15:14:02 »
Nevar iedot lieku eiro atkritumu vedējiem, lai savāc?
Es ar saviem sarunāju, lai paķer ko ekstra.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2015. gada 13. aprīlis, 15:30:04 »
Nevar. :D
Kamēr es tur oficiāli nedzīvoju un maksāju tur, kur esmu deklarējusies, tikmēr pa ceļam vedu savu maišeli uz deklarēto miskasti.
Kamēr nebrauc krāgā, tikmēr dubultā nemaksāšu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2015. gada 13. aprīlis, 16:06:55 »
nu tad sabāz lielajos maisos un pa nakts mellumu noliec pie svešām miskastēm Akmens vate nav tas sliktākaisko tur noliek. Mums ir tie apaļie bunduļi, šausmas, ko tur sasviež apkārt.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2015. gada 13. aprīlis, 16:19:03 »
Vot atradīšu pie savas misenes vati, pzd :D

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 13. aprīlis, 16:22:02 »
Tak vismaz zinaasi, no kaa pacinja.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2015. gada 13. aprīlis, 16:22:22 »
Vot atradīšu pie savas misenes vati, pzd :D

Nu tad ved man atpakaļ! :D

Atslēdzies Tille

« Atbilde #12 : 2015. gada 13. aprīlis, 16:39:40 »
Vo, un pie reizes var pieteikties tas, kurš manā darba miskastē savu veco kopētāju ietūcījis ...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2015. gada 13. aprīlis, 19:40:16 »
nu tad sabāz lielajos maisos un pa nakts mellumu noliec pie svešām miskastēm Akmens vate nav tas sliktākaisko tur noliek. Mums ir tie apaļie bunduļi, šausmas, ko tur sasviež apkārt.

Nopietni? Tas ir normāls ieteikums?! Vai joks?

Atslēdzies alex

« Atbilde #14 : 2015. gada 14. aprīlis, 02:21:05 »

Nopietni? Tas ir normāls ieteikums?! Vai joks?

Tas ir klasisks "senlatvieša" ieteikums- no acīm prom, nav mana problēma.  :sarcasm: