Autors Tēma: strupceļš  (Lasīts 12700 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kniepadata

strupceļš
« : 2015. gada 14. aprīlis, 14:40:22 »
Palīdziet ar padomiem!
No domāšanas drīz galva uzsprāgs, netieku galā un nezinu, kā būtu pareizi.
Meitai ir attiecības ar 20 (!) gadus vecāku vīrieti (viņai 20 viņam 40), viņš ir manā vecumā. Tas turpinās jau pāris gadus.
Faktiski viņi dzīvo kopā, meita īrē dzīvokli.
Esmu pateikusi, ka mēs (ģimene, tuvākie cilvēki) nekad nesamierināsimies ar šīm attiecībām, ka tas nav normāli, ka nedzīvo jau izolācijā - sabiedrība apkārt to redz un žēlo viņu. Jā, man ir svarīgi, ko domā citi, jā, es kaunos no fakta kā tāda, šķiet, ka viņa arī nav īsti riktīga, ja viņas izvēle ir tāda.. Raudiens nāk iedomājoties par iespējamajiem mazbērniem, par viņas dzīvi pēc gadiem 10,20.
Pateica, ka viņai vienalga, ko mēs/es domājam.
Ko darīt?
Vienīgais, ko neesmu izmēģinājusi, nav runāts divatā aci pret aci ar ''znotu''. No tādas domas vien jau metas nelabi.

Anete Goba

• Viesi
Re: strupceļš
« Atbilde #1 : 2015. gada 14. aprīlis, 14:43:03 »
Vai tam viirietim veel ir kaadi truukumi, iznjemot to, ka 20 gadu vecaaks?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 14. aprīlis, 14:51:59 »
Meitai 20? Nu var gadīties, ka izaugšanas procesā arī pagrozīs domas, bet iespējams arī ka nē. Starp citu, par ko meita, esot tik jauna, strādā, ja var atļauties pati īrēt dzīvokli?

Bet tā, ja viņš ir visādi citādi bez uzskatāmiem trūkumiem (neskaitot neatbilstību mātes priekšstatam par pareizu vecuma atšķirību), tad neko traku neredzu izklāstītajos faktos.

daddy

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 14. aprīlis, 14:56:00 »
Kniepadata, Tev ir dīvaina attieksme. :(  Laid taču bērnu ārā no klēpja!! Superīgas šitās mamma, kuras "visu" zin, visu spēj paredzēt :D :D
Vai tik Tu nemēģini dzīvot savas meitas dzīvi?? kas Tavuprāt tieši nav normāli - ka viņa dzīvo kopā ar 20 gadus vecāku vīrieti, kur ir āķis - ja būtu 10 gadus vecāks, tad būtu OK? 12-15 gadus vecāks? 
Manuprāt dzīvot kopā sievietei ar vīrieti IR normāli. Nenormāli būtu, ja viņa dzīvotu ar sievieti... bet arī tas Tev nedotu iemeslu viņai ko īpašu pārmest.

ko darīt - liec viņus mierā un risini savas problēmas.

Saki - par ko tieši tu kaunies??

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #4 : 2015. gada 14. aprīlis, 14:57:59 »
Esmu pateikusi, ka mēs (ģimene, tuvākie cilvēki) nekad nesamierināsimies ar šīm attiecībām, ka tas nav normāli, ka nedzīvo jau izolācijā - sabiedrība apkārt to redz un žēlo viņu. Jā, man ir svarīgi, ko domā citi, jā, es kaunos no fakta kā tāda, šķiet, ka viņa arī nav īsti riktīga, ja viņas izvēle ir tāda..
īsti normāli varbūt nebūtu, ka meita dzīvotu kopā ar 20gadus vecāku SIEVIETI.
kaut gan visādi var būt, ja maitai labi, lai tak dzīvojas :)
a par ko tieši sabiedrība viņu žēlo??
un cik agrā jaunībā parādījās viņa arī nav īsti riktīga, kā tu, kā mamma viņai palīdzēji??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #5 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:06:10 »
Nu lūdzu, kaut uz brīdi iedomājieties, ka jūsu bērns ir tādā situācijā. Patiešām viss liktos ok?
Jā, sabruka visi mani iedomātie izsapņotie scenāriji - ka viņai būs puisis (nevis vecis), kura vecāki būs mūsu vecumā, ka mēs visi draudzīgi palīdzēsim viņiem uzsākt dzīvi utt. Fantazējot vēl tālāk var sanākt, ka tad, kad mums vecuma dēļ būs nepieciešama palīdzība, tas nebūs iespējams, jo viņai jau būs pašai savs večuks. Ai, sviests..
Viņa nākamgad pabeigs studijas, piestrādā.
Un ne jau naudas vai smukuma dēļ ir kopā, tur no tā visa nav ne smakas, viņš ir absolūti vienkāršs un parasts vīrietis, kura vecums redzams ar neapbruņotu aci.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:11:35 »
Jo vairaak trakosi un protesteesi, jo vairaak vinja tev dariis tieshi preteeji.
Vieniigais, ko var dariit, virziit domas uz to, lai nesasteidz attieciibas, nu tur kaazas, beerni utt. Bet tas jau neatkariigi no vecha vecuma, vinjai tikai 20, pirmaa pieredze nopietnaas attieciibaas, gan viss aizies savu gaitu. Bet nebaaz visu laiku aciis, ka vinjsh tachu vecs vecis.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:17:36 »
Neapskaužu tevi, es būtu šokā, bet diez vai ko daudz meitai teiktu. Vienreiz izklāstītu savas domas un tad teiktu, lai dara, kā grib. Trakāk būtu, ja būtu krievs vai čigāns vai afroamerikānis manuprāt. Kā tev pašai liekas, ko meita viņā saskatījusi? Piemēram, Tev pašai viņš patiktu? ja netaisās precēties, lai jau dzīvo, gan kait kad pa;ries, ja velk uz preci, tad būtu nopietnāk.

daddy

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:21:03 »
tā iet, kad par daudz sadomājas... :)  OK, sabrukušas ilūzijas, protams, ir sāpīgi, bet zāģēdama Tu nodari sāpes meitai un lauz viņas dzīvi.

Vispār jau bērns nav banka, kurā sākumā ieliec un vēlāk iekasē %...

Es tur tiešām neko traku nesaskatu.

Vairākiem paziņām ir 20 un vairāk gadu jaunākas sievietes, bet viss notiek, auklē bebjus, bauda dzīvi, viss kārtībā.

Mēs NEKAD nezinām kas un kā notiks mūsu dzīvēs, kuram kuru nāksies kopt... nefantazē tik tālu, bet baudi šodienu. Rītdiena nāks ar savām rūpēm...     

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:22:17 »
Es arī nepriecātos par tādu variantu, ka saiet kopā cilvēki ar lielu gadu starpību, bet visam jau ir savs iemesls, un mātes viedoklis paliek pēdējā vietā.

Mani arī interesē tas, vai vīrietim ir vēl kādi trūkumi, izņemot vecumu?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #10 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:26:23 »
varbūt viņš  ir baigi labs kniebējs.
nu bioloģiskās šķēres vai kāviņtursauc.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Tille

« Atbilde #11 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:27:23 »
Kniepadata, esi nu vismaz pati pret sevi atklāta - tu žēlo pati sevi, savus sapņus, nevis meitu. Pati kaunies no tā, ko tev kaimiņu babulis varētu pateikt (sabiedrība, phe)
Ja tu mīlētu meitu un tev būtu svarīgi, kā viņa jūtas, tēmas nebūtu ....

P.S Aha, kretīns tavā vecumā, kak že ...  :rat:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:28:37 »
Izlasīju vēlreiz Kniepadatas rakstīto sākumā. Izskatās, ka problēmas un kompleksi ir pašai Kniepadatai nevis meitai.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:31:43 »
Tille taisnību stāsta. Kniepadata egoisms lien ārā pa visiem galiem.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:32:11 »
Varat tiešām roku liekot uz sirds pateikt, ka būtu priecīgas par šādu meitas izvēli? Diez vai, tā ka nav ko autorei pārmest.