Autors Tēma: strupceļš  (Lasīts 12677 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: strupceļš
« Atbilde #30 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:06:01 »
Mēs katrs gribētu savām meitām jaunu, skaistu, bagātu Persijas princi par vīru. Bet vai tas ir tas, ko viņas pašas grib?
Realitāte, protams, nav iepriecinoša, bet kādi tad ir varianti? Terorizēt? Pierunāt? Killēt? Nedarbosies nekas no tā, iepūt divdesmitgadīgam skuķim. Laiks parādīs. Reizām laiks pavelk līdzi neatgriezeniskas lietas, bet arī ar to neko nevar darīt..

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #31 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:09:24 »
"vai tāpēc es meitu apģērbu, skoloju, audzināju, lai izdotu pie kretīna manā vecumā!"
Piedod. Citāts, manuprāt, atbilst.
Pati ne vienreiz vien to citēju draugiem..

daddy

• Viesi
« Atbilde #32 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:11:00 »
uzsvars uz vārdu "kretīns"? :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #33 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:12:17 »
Ā, spēļu automāti arī pie viena. :D
Un smēķēšana.
Laba ietekme.

Es arī nepriecātos par šādu znotu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #34 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:12:31 »
Saki, parasts, nekā īpaša, bet kas tad tur tāds ir meitu piesaistījis? Es atceros, kā meitai skolas gados patika viens skolotājs, gandrīz pat tur bija kas vairāk(bet man viņš arī ļoti patika, tā ka pat sapratu). Iespējams, ja vīrieties būtu gudrs vai skaists vai talantīgs vai, galu galā, bagāts, Tu arī saprastu un pieņemtu. Laikam grūti pieņemt tādu misteru Neko un vēl 20 gadus vecāku.

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #35 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:14:17 »
nevis, kā saprotu, tikai jāizdomā, ko ēdīs vakarā un paspēlēt spēlītes internetā
Šito es par kretīnu manā vecumā, ne meitu teicu. Nekādu būtisku interešu, nekā. Sarunas mums nekādas tā arī nav bijušas. Par laikapstākļiem varbūt..

Atslēdzies Trix

« Atbilde #36 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:16:45 »
"Izvairās acīs skatīties."

Klau, neaiztiec to veci, lai meita izbauda pietrūkušā tēva lomu, bet jāmēģina meitai iestāstīt 2 lietas - neprecēties (a la studijas jāpabeidz bla bla bla), lai neiestājas problēmas ar meitas mantu (mantojumu) - skat. punktu "azartspēles" -, un netaisīt bērnus.

No manas pieredzes - ja vīrietim 40 gadu vecumā nav bijušo sievu un bērnu, nu nav tas nekāds zelta gabaliņš, nav. Nu NAV!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #37 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:16:48 »
Saki, parasts, nekā īpaša, bet kas tad tur tāds ir meitu piesaistījis? Es atceros, kā meitai skolas gados patika viens skolotājs, gandrīz pat tur bija kas vairāk(bet man viņš arī ļoti patika, tā ka pat sapratu). Iespējams, ja vīrieties būtu gudrs vai skaists vai talantīgs vai, galu galā, bagāts, Tu arī saprastu un pieņemtu. Laikam grūti pieņemt tādu misteru Neko un vēl 20 gadus vecāku.
Jā, precīzi.
Nezinu, kas viņu piesaista. Mīlot un viss.
 Zinu, ka bērnībā laikam par maz saņēma mīlestību, tagad viņš to sniedz.

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #38 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:20:20 »
"Izvairās acīs skatīties."

Klau, neaiztiec to veci, lai meita izbauda pietrūkušā tēva lomu, bet jāmēģina meitai iestāstīt 2 lietas - neprecēties (a la studijas jāpabeidz bla bla bla), lai neiestājas problēmas ar meitas mantu (mantojumu) - skat. punktu "azartspēles" -, un netaisīt bērnus.

No manas pieredzes - ja vīrietim 40 gadu vecumā nav bijušo sievu un bērnu, nu nav tas nekāds zelta gabaliņš, nav. Nu NAV!
Esmu taustoties jautājusi par dzīves plāniem kādus trīs gadus uz priekšu, stāstu, ka vislabāk būtu aizbraukt uz ārzemēm sapelnīt naudu savam dzīvoklītim (pa to laiku cerams, viss būtu izbeidzies).
Nē, pabeigšot studijas un divu gadu laikā gribot bērnu. Teicu, tikai ne no viņa..

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #39 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:22:43 »
Tas, ko varētu darīt, visdrīzāk, jau ir par vēlu. Es laikam nejauktos, noteikti necenstos aprunāt to vīrieti vai kaut kādus skandālus taisīt, bet saglabātu ar meitu labas attiecības, lai vismaz viņai nav jāciešas " mammai par spīti" . Gan jau ar laiku viņa pati salīdzinās, kā ir draudzenēm, kā ir citiem apkārt, un izdarīs secinājumus.

Man ir bijis znota kandidāts, kurš man likās galīgi garām. Bija grūti. Bet saņēmos pateikt, ka, lai ko es par viņu domātu, ja tāda ir viņas izvēle, tad ar to būs arī jādzīvo. Un ka es  nepazemošu to puisi tik ļoti, lai uzņemtos vīrieša lomu meitas ģimenē.

Pēc apraksta spriežot, vaina jau nav vecumā. Bet vai daudziem pirmā attiecību pieredze ir uzreiz veiksmīga un uz mūžu?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #40 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:23:12 »
nja laikam ja būtu bagāts tad būtu akceptējams
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

daddy

• Viesi
« Atbilde #41 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:24:43 »
ja vīrietim 40 gadu vecumā nav bijušo sievu un bērnu, nu nav tas nekāds zelta gabaliņš, nav

piekrītu, šitas ir diezgan aizdomīgi...bet vienlaikus, vieš cerības, ka arī Tavējā viņam nebūs femme fatale... tā, kārtējā piestātne tikai, kamēr pieaugs...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #42 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:36:56 »
Esi parakājusies viņa pagātnē tīri intereses pēc?
Kāda viņam izglītība, izklausās, ka viņš ir citā plauktiņā nekā Tava meita. Tad ar ko viņš meitu piesaistījis, Tev kā mātei taču tas noteikti ir redzams? Vai nav ne jausmas? Kur viņa izraka to vīrieti?

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #43 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:43:15 »
Esi parakājusies viņa pagātnē tīri intereses pēc?
Kāda viņam izglītība, izklausās, ka viņš ir citā plauktiņā nekā Tava meita. Tad ar ko viņš meitu piesaistījis, Tev kā mātei taču tas noteikti ir redzams? Vai nav ne jausmas? Kur viņa izraka to vīrieti?
Viņš ir tik nekāds, ka neko pat atrast nevar, jo nekā nav..
Meitai bija/ir sava kompānija, viņš ir viena džeka no tā bariņa, brālis. Un tā nu tusē līdzi uz pusi jaunākiem.

daddy

• Viesi
« Atbilde #44 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:44:49 »
Riskēju atvērt blakus tēmu, bet pateikt vajag.

mēs savulaik, audzinot savējos bērnus, viņu draugus nešķirojām pēc ...nu teiksim dažādām pazīmēm..., domājām, ka tas būtu snobiski, ka bērni paši sapratīs, kas ir labs un slikts un izvēlēsies labo (diezgan loģiski likās). DIEMŽĒL, īstenība izrādījās pilnīgi pretēja - bērni izvēlējās sliktāko - sliktākos no iespējamajiem draugiem, pīpmaņus, dzērājus, atkarīgos...tas notika tajā visa noliegšanas vecumā 13-19, kad viss ko vecāki saka dara ir slikts... un tā bija milzīga Dieva gādība, ka viņi tikai mazlietiņ apdedzinājās (katrs savādāk) un šobrīd viss ir kārtībā. 

Un tāpēc ar sievu reizēm pārdomājam, ka, ja tomēr būtu jau agrā bērnībā, kamēr vēl bērns uzticās un klausa, "šķirojuši" draugus - ar šito draudzējies, bet ar šito nē, varbūt daudz kas būtu bijis savādāk... vismaz sirmo matu man noteikti būtu mazāk... :)