Tur jau tā lieta - vienmēr esmu zinājusi viņas draugus jau no bērnības, bet ka šitāds vecākais brālis tur uzradīsies pat iedomāties nevarēju. un nu jau ir par vēlu. Vai tiešām jūs, kam ap 40, tusētu un dzīvotos ar pusaudžiem, divreiz jaunākiem par sevi?? Tas jau norāda uz kaut ko slimīgu, nepareizu.
Sāls nav gados. 40 gadīgs vīrietis var tusēt 20gadnieku bariņā, ja tur ir kaut kādas intereses apakšā. Piemēram, bridžs, tūrisms, kalni.
Man ir pastabila draugu kompānija, kas dažādos jubilejas tusos savācas, kur vecumu līmenis max/min apmēram 15 gadi. Nav ne problēmu, ne interešu šķēru - tur es varu gan ar padsmit gadus jaunāku džeku pļerst par datoriem, dzīvi un kosmosu, gan ar bik vecākiem par to pašu.
Tas, ka 20 gadus jauna būtne pavelkas uz vecāka vīrieša dzīves briedumu un makaroniem, ir normāli. Nu dod viņi to, ko tam skuķim vajag, dod. Pat ja 20+ džekam nav astrofiziķa erudīcijas, pieredzes starpība ir. Un ja skuķim ar tēvu nav paveicies, ir 100% skaidrs, uz ko viņš pavilksies. Dabiski.
Man ir tik ļoti skumji, ka viņa savus foršākos gadus, kad vēl nav ne bērnu, ne kredītu, tikai jaunība un sajūta, ka viss ir iespējams, atdod tādam cilvēkam. Nu nevaru es ar to samierināties.
Nepareizi. Lai izdzīvo nebijušo tēvu savā dzīvē. To viņai vajag vairāk nekā iluzoro brīvību.
Bet Tu saki, ka TEV pat nav par ko runāt ar TAVU VIENAUDZI. IMHO vairāk kā dīvaini.
Vairāk piesardzīgu padara šis un pārējie it kā starp citu minētie fakti, ko jau atzīmēju.
Rokas nav tetovētas? ;D Ar tumši zilu...