Autors Tēma: strupceļš  (Lasīts 12662 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: strupceļš
« Atbilde #75 : 2015. gada 14. aprīlis, 20:19:42 »
Par visiem "zemūdens akmeņiem" un "tarakāniem" - vislielākie tarakāni ir kādam citam, ne meitai.
Ja paliktu tikai 1. posts, tad vienīgā šaize būtu vecuma starpība. Tā kā netika sagaidīts "vai man dieniņ, mīļā" atbalsts, sāka uzpeldēt viskaut kas cits.
Mana doma ir - meita taisās prom no mātes skavām un pofig, uz kādiem citiem sūdiem, ka tik no mamsīša prom.
Galu galā - lai dara kā grib. Tā ir meitas dzīve un viņai tā dzīvojama. Visi apkārtējie savu viedokli darījuši zināmu. Viss. Tālāk paši tiks vai netiks galā. Sāpīgi, bet fakts jāpieņem. Ja liks šamos mierā, drīz vien apjautīs, ka cīņas nav, ka neviens pretī nestāv, moš kļūs neinteresanti spēlēties ar paraugušu rotaļbiedru.
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #76 : 2015. gada 14. aprīlis, 22:42:41 »
Skaties, ka nesaak izmantot tavu meitu. Azartspeelmanjiem jau uz kaada reekjina ir jaadziivo.
... Meita īrē dzīvokli...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #77 : 2015. gada 14. aprīlis, 22:43:57 »
Skaties, ka nesaak izmantot tavu meitu. Azartspeelmanjiem jau uz kaada reekjina ir jaadziivo.
... Meita īrē dzīvokli...
Un džeks pie viņas piedzīvo... Jau izmanto.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies j

« Atbilde #78 : 2015. gada 14. aprīlis, 23:00:33 »
Kā es tevi saprotu...
Ne jau pat vecums tas galvenais, bet tā šausmīgā sajūta, ka acīmredzami bērns krīt bedrē un Tu nekā nespēj palīdzēt. Tā bezspēcības sajūta ir briesmīga. Un paies kādi 10 gadi, kad acis atvērsies un meita teiks, kāds ārprāts tas bijis. Taču gadi būs pagājuši.
Ko darīt- pieskatīti es par to izmantošanu un par to kaut kā runāt, kaut gan nedzird jau...
Skaidrs, ka skuķi izmanto. Vecis 40 gados bez savas dzīvesvietas, nu, vienkārši burvīgs eksemplārs!
Aicini ciemos, taisi nevis svētkus, bet talkas, organizē kopā strādāšanu, tad parādās īstie radziņi un arī apmātas jaunuves tos pamana.
Aicini meitu braukt ceļojumā, redzēs, vai teiks, ka visa nauda aiziet veča uzturēšanai.
3 gadi ir klasiskais rozā briļļu periods, bet pēc tam ilgi velk, jo nespēj atzīt, ka bijušas muļķes, tas tavai meitai trakākais priekšā.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #79 : 2015. gada 14. aprīlis, 23:17:30 »
Vai tad 40 - gadiigam vecim sava maajoklja nav, nu kaut vai istaba pie mammas?
Meitene ljoti jauna, vinjai viss veel priekshaa. Taapeec nevajag baigi spiest uz to, ka vecis slikts, tad ilgaak tureesies pretim un par spiiti ar vinju dziivos. Chuuskas laipniibu ietureet, kaa te jau reno mineeja. Bet no beerniem atrunaat, pajautaat, kaadu kontracepciju lieto utt., tad meitene varbuut paaris gadu laikaa pati attapsies.

Atslēdzies tex

« Atbilde #80 : 2015. gada 15. aprīlis, 00:16:54 »
Par visiem "zemūdens akmeņiem" un "tarakāniem" - vislielākie tarakāni ir kādam citam, ne meitai.
Ja paliktu tikai 1. posts, tad vienīgā šaize būtu vecuma starpība. Tā kā netika sagaidīts "vai man dieniņ, mīļā" atbalsts, sāka uzpeldēt viskaut kas cits.
Mana doma ir - meita taisās prom no mātes skavām un pofig, uz kādiem citiem sūdiem, ka tik no mamsīša prom.
Galu galā - lai dara kā grib. Tā ir meitas dzīve un viņai tā dzīvojama. Visi apkārtējie savu viedokli darījuši zināmu. Viss. Tālāk paši tiks vai netiks galā. Sāpīgi, bet fakts jāpieņem. Ja liks šamos mierā, drīz vien apjautīs, ka cīņas nav, ka neviens pretī nestāv, moš kļūs neinteresanti spēlēties ar paraugušu rotaļbiedru.
+1 par šo mamsi gandrīz jebkādi citi sū** būs labāki...
mamsim neērti, redziet, ko teiks kaimiņi (kuriem dziļi pajāt, vai maksimums vnk mēles aiz gara laika patrīt) un tāpēc koriģēt meitu? ... a par savu eksistenci nav neērti? Tur nevienam "kaimiņam" nebūtu, ko pateikt?

Ko darīt? - Likt mierā. Tad vrb pavisam tomēr vaļā netiks un kādreiz atgriezīsies. ... jo piedzemdēta tak, lai vecumdienās ar % atgrieztu štruntīgo ieguldījumu un "ūdens krūzi pienestu" pa smuko?

Nu un ,ak tusē ar jaunākiem - atradušās te normu noteicējas!
Lūk, azartspēles, ja tiešām spēlē, jau ir sliktāk. Ja ir azartspēles, ir parādi, turpinot spēlēt - krimināls... Ja līdz 40 nodzīvojis spēlēdams azartspēles un ne reizi nav noslīcis parādos, iesēdies par kko vai tml., tad nu patiešām īsti atkarīgs vrb tomēr nav.
Ja tiešām ir parādos, t.sk. kriminālos u.t.t., tād viņu jau meklē visu veidu parādpiedzinēji - vari riskēt parādīt šiem ceļu, tikai pašas meita ir blakus ;)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #81 : 2015. gada 15. aprīlis, 05:39:09 »
Man ir diezgan bieži nācies jaunām dāmām teikt: iztēlojies situāciju, kad tu esi pilnībā atkarīga no šī vīrieša...stāvoklī, ar mazu bērnu uz rokām. Kā, tavuprāt, viņš izturēsies, vai varēsi uz viņu paļauties? Reizēm tas līdz. Patiesībā es pati arī tieši tā vērtēju vīriešus- vai riskētu būt no viņa atkarīga? Ja atbilde ir "nedod Dievs, tikai ne to!"- nu, viss skaidrs.

Ja jau meita nestrādā, tātad par dzīvokli maksā vecāki? Nu, te ir tēma, par ko parunāt: "meitiņ, mēs tev apmaksājam dzīvokli, kamēr tu nestrādā, bet, ja jau tev ir ģimenes attiecības, tad mūsu pienākumi ir beigušies, tagad tavam vīrietim par tevi jārūpējas!" Citādi sanāk, ka jūs paši sponsorējat šādu dzīves modeli.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #82 : 2015. gada 15. aprīlis, 07:39:41 »
Viiriec, iespeejams, nesauc meiteni par negudru vai kaadu nu te epitetu maate bija izveeleejusies...

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #83 : 2015. gada 15. aprīlis, 08:37:38 »
Kā es tevi saprotu...
Ne jau pat vecums tas galvenais, bet tā šausmīgā sajūta, ka acīmredzami bērns krīt bedrē un Tu nekā nespēj palīdzēt. Tā bezspēcības sajūta ir briesmīga. Un paies kādi 10 gadi, kad acis atvērsies un meita teiks, kāds ārprāts tas bijis. Taču gadi būs pagājuši.
Ko darīt- pieskatīti es par to izmantošanu un par to kaut kā runāt, kaut gan nedzird jau...
Skaidrs, ka skuķi izmanto. Vecis 40 gados bez savas dzīvesvietas, nu, vienkārši burvīgs eksemplārs!
Aicini ciemos, taisi nevis svētkus, bet talkas, organizē kopā strādāšanu, tad parādās īstie radziņi un arī apmātas jaunuves tos pamana.
Aicini meitu braukt ceļojumā, redzēs, vai teiks, ka visa nauda aiziet veča uzturēšanai.
3 gadi ir klasiskais rozā briļļu periods, bet pēc tam ilgi velk, jo nespēj atzīt, ka bijušas muļķes, tas tavai meitai trakākais priekšā.
Jūtu, ka tu mani saproti.
Bet paldies arī pārējiem par viedokļiem. Nekāds psihoterapijas seanss gan nesanāca, tarakāni galvā ir man (pēc vairuma viedokļiem).
Jādzīvo vien tālāk, laiks rādīs, kā būs. Turēšos pie savas nostājas, ka tā ir kļūda, meitai pateikšu, ka viņa vienmēr var rēķināties ar mani/mums (vecākiem), bet viņas kavalieris gan mūsu mājās nav gaidīts.

Atslēdzies tex

« Atbilde #84 : 2015. gada 15. aprīlis, 09:02:59 »
Es mājā, kur man pateiktu, ka mans dzīvesbiedrs nav gaidīts, savu kāju vairs nespertu...

Atslēdzies tex

« Atbilde #85 : 2015. gada 15. aprīlis, 09:10:34 »
"bērns krīt bedrē"? Redzami varbūt tagad, bet pēc būtības droši vien visu laiku tur jau ir bijis, tikai tagad tas redzams arī visiem pārējiem un māmuķis "slikti izskatās", citādi jau būtu vienalga, ka tik ūdens krūzi smuki pienes :)
Te izdabāt nav iespējams - nekad nebūs gana pareiza: VISIEM māmuķa iedomātajiem stereotipiem 1 clv nevar atbilst. Turklāt ja atbildīs jau uzskaitītajiem, tiks piedomāti vēl un vēl klāt :) Vecāku mīlestību nevar nopelnīt, lai kā censtos - tā vai nu ir un pilnīgi bez nosacījumiem, vai nekad arī nebūs :(
Parezi dara, ka dzīvo ar ko grib un jūtas labāk.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #86 : 2015. gada 15. aprīlis, 09:28:48 »
Kniepadata, vai esi pasēdējusi un ar to vīrišķi nopietni parunājusi? Ne jau par laiku vai to ko ēdīs. Par dzīves plāniem, par to, ko viņš vēlas, par to, kā to visu nodrošināt? Kā viņš redz Tavu meitu ģimenē, kāda loma viņai iedalīta, kā plāno turpmāko nākotni. Uzprasīt pa tiešo, ja jau plāno bērnus, kā viņš grasās šo pasākumu finansēt, kādas garīgas un materiālas vērtības viņš savam bērnam spēs dot. Un par to pašu arī ar meitu. Un to visu ne jau ar prokurora toni, bet ar PATIESU ieinteresētību par viņu dzīvi.
Taču, ja Tu esi satriekta jau par faktu, ka kaimiņi šokā un sabiedrība žēlo, tad sarežģītāk.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #87 : 2015. gada 15. aprīlis, 13:06:20 »
Nu jā nekas iepriecinošs jau nava.Bet kamēr meitai lielās rožainās brilles-ko gan padarīt?Vīrišķim ap 40 jau sen brilles nav rozā krāsā,tam ir praktiskāka pieeja lietām.
Nevajag meitai pārmest-ko gan viņa šobrīd savai sirdij var pavēlēt?Prāts stāv zemāk par jūtām-it sevišķi jaunībā.
Bet nekas jau netraucē ar laipnu vārdu parunāt  ar meitu un iesēt šaubu sēklu,lai tā klusītēm sākt dīgt.
Un-jo mazāk Tu apspriedīsi savas meitas dzīvi ar apkārtējiem-jo mazāk Tev par to jautās un jo mazāk Tevi traumēs apkārtējo ziņkārība un viedokļi.Nerunā tak par to ne ar vienu !Tu laikam pati labprāt par to gribi parunāties un peldēties radu-draugu -kaimiņu līdzjūtības viļņos.Nu nevajag!Nerunā par savas meitas dzīvi,nevazā to pa pasauli.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #88 : 2015. gada 15. aprīlis, 13:17:41 »
Man mamma gribēja, lai es būtu balerīns.

A, ja nopietni - mūsu psihajā laikmetā mēģināt regulēt cita cilvēka dzīvi ir gan nepareizi, gan neiespejami, gan lieki. Pieņem vai nojūdzies.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #89 : 2015. gada 15. aprīlis, 13:21:51 »
Un vel - varbūt Tavs bērns ir hitrāks par visiem mums un dabū ko tādu tajās attiecībās, par ko mēs visi, ieskaitot Tevi, tikai sapņojam un nosprāgsim nesagaidījuši - tagad ej un atrieb mūs visus. Lai visiem ir slikti.