Autors Tēma: Personīgas nelaimes!  (Lasīts 7840 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Ezme

Personīgas nelaimes!
« : 2015. gada 14. aprīlis, 15:11:22 »
Jau līdz brošai cīniņš ar saviem darbiniekiem!
Vai personīgas nelaimes dod tiesības nesakārtot darba lietas?Nupat uzcepos,darbiniecei slimības lapa, tā beigusies jau divas nedēlas atpakaļ.Bet darbā nav,sazvanāma nav.Sameklējam tuvinieku -kas ar viņu?Izrādās ka saslimusi atkal.Jautāju vai būs slim.lapa-viņam neesot prātā manas dokumentu prasības,kad pašai tā būšot tad redzēšot!Un tā es pelnu nepatikšanas ar VIDu.
Un tas jau nav vienīgais moments.Ja kādai nomirst tuvinieks-tad nespēj atnākt brīvdienas noformēt,parunāt par naudām,nu neko nespēj-pat iesniegumu uzrakstīt nespēj.Vīri vēl  turas normāli-bet sievas ir bēdu ieleja.Un sievu mums ir daudz.
Piebildīšu,ka esmu pietiekami veca,lai zinātu kā ir tad, kad slimo un mirst tuvinieki.Bet man tas nekad nav licis palikt par amēbu!Laikam esmu bezjūtīga.
Tiešām apnicis katram skraidīt pakaļ ar SAVĀM?! vajadzībām un vēl uzklausīt pārmetumus.Bļin.

Atslēdzies lumbergs

Re: Personīgas nelaimes!
« Atbilde #1 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:17:24 »
Tā notiek , kad visa pasaule griežas tikai ap pašu. Tik jau nu kā sms var atsūtīt . tā ir attieksme. un nekāda labā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:25:32 »
Kad viens tiks atlaists ar pantu par darba neattaisnotu kavēšanu citiem par brīdinājumu, tad jau lietas varbūt sakārtosies.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #3 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:51:05 »
Nē,nu gluži atriebīga es neesmu.Tikai nespēju saprast-kā var dēļ savas bēdas aizmirst teju galveno padarīšanu-darbavietu?Man tā reizēm izskatās,ka to atceras tad,ja kaut kas ar algām nav kārtībā,tad ir skaļas sarunas  un pārmetumi.Bet citādi-visas lietas vajag tikai tai sasodītai grāmatvedībai,kas uzmācās ar dokumentiem.
Vai tikai manā darbavietā tādi izlutināti darbaļaudis?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:53:58 »
Nu, "manā pasualē" šāda situācija vispār nav iedomājama.

Viens telefona zvans - nu moš ja cilvēks komā, tad nav iespējams. Bet citādi - tas ir PIRMAIS, kas jāizdara! Jānoformē brīvdienas, jāpabrīdina par slimības lapu...

Bet nu kā firmā "ierasts", un kā atļauj - tā arī rīkojas....

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #5 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:56:20 »
Mums tas pats kas Emīlijai - varam visai brīvi rīkoties ar savu laiku, bet ir obligāti jābrīdina, ka nebūsim, un kaut ar pēdējiem spēkiem, bet jāpasaka kolēģiem, kur karājas kādas astes un kā tās pārņemt. Tā ka runa ir par darba kultūru.

Ezme, lai situācijas neatkārtotos, varbūt ir vērts pēc šādiem gadījumiem pasaukt darbinieku "uz kafiju" un pa punktiem izstāstīt, ko darīja nepareizi, un kādas varētu būt sekas, ja Tu nebūtu tik iecietīgs darba devējs. Moš nākamreiz apdomāsies.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #6 : 2015. gada 15. aprīlis, 08:38:03 »
Ehh,es jau nesūdzos ne par savu direktoru ,ne par strādniekiem.Tie mums kādi ir,tādi ir-nav jau izvēles-ne katrs līdīs aizsprūdušā vircas bedrē un stāvēs pie govs astes.Ar visu to,ka ir samērā labas algas un pilnīgi oficiālas-rindā stāv tikai dzēruļi un tamlidzīgi pāri palikušie  cilvēciņi.
Es vienkārši apbrinoju cilvēku nespēju kontrolēt savas darbības.Liela daļa joprojām nav atraduši laiku sakārtot savas nodokļu lietas-un samierinās ar lieliem nodokļiem bez atvieglojumiem!??Pusmūža ļaudis izbrīnīti,ka aizejot no darba ir jānāk sarakstīt iesniegumi un citas lietas?Kad ir uzrakstīts darbalīgums,tas ir stingri jāizlasa?utt utt
Esmu apnikusi ar šito cīnīties.
Teroru es nevaru izvērst,jo darbinieku trūkst un tos kas ir-tos aizstāv direktors.Ja strādnieks cik necik darbā kārtīgs,tad pārējā ziņā viņš var būt pilnīga amēba un dokumentu lietas lai kārto grāmatvedība-kā var un redz.
Priecājos,ka šeit varu palasīt par normālām darbavietām ar normālām prasībām un tiesībām.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2015. gada 15. aprīlis, 10:05:46 »
Nu darbs jau nu gan nedrīkst būt teju galvenā padarīšana. Bet pārējam piekrītu. Mūdži, kas nespēj bosam piezvanīt un sarunāt, ka erors, davai domājam, kā sakārtoties - ir mūdži. Principā egoisti, kas pelnījuši sankcijas. Ko sēsi, to pļausi - cita metode nestrādā.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2015. gada 15. aprīlis, 10:12:36 »
....tad šamais nesaņem kopā ar citiem prēmiju un staigā pa cehu pārgrieztu ģīmi un bojā citiem garīgo ar savu paskatu vien. Nu i nafig.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2015. gada 15. aprīlis, 10:15:18 »
Ar kāju pa D par uzticības zaudēšanu, tikai komandā ir spēks.

Iešu, buldurjāņus iedzeršu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2015. gada 15. aprīlis, 10:19:58 »
Ar kāju pa D par uzticības zaudēšanu, tikai komandā ir spēks.

Iešu, buldurjāņus iedzeršu.

spirķikā? :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2015. gada 15. aprīlis, 10:21:28 »
Parastie man ar tīri labi varētu garšot.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2015. gada 15. aprīlis, 10:28:04 »
Kā jau runcim. ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2015. gada 15. aprīlis, 10:32:20 »
Nē nu - a ko? Kas tur peļams?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2015. gada 15. aprīlis, 10:33:37 »
Nosodījuma taču nav. :)