Autors Tēma: Attiecības 20:40  (Lasīts 15787 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: Attiecības 20:40
« Atbilde #30 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:21:48 »
Ko tu par to speelmanju paraadiem fano, Tex?
Normaals liekeedis- speelmanis, nu taads patruls, kas tikai automaatus speelee, dziivo apmeeram taa. Nospeelee savu naudu, ja taada ir, dziivo parasti pie mammas, omes, vai kaadas citas sievietes, lai pasham ne par ko nebuutu jaamaksaa. Tad nochiepj mammas vai omes pensiju, ja var, ja nevar, tad diedelee. Shiis arii dod, atpakalj neko nedabuu, protams. Tad, kad sievietes aptiiriitas, diedelee no draugiem, pazinjaam, koleegjiem, un peedeejais ir aatrie krediiti. Tos atmaksaa parasti taas mammas, omes un sievietes, ja nu tieshaam naak virsuu paraadu piedzineeji. Taa kaa nekaadu milzu paraadu, tiem parastajiem speelmanjiem - lauku paakjiem, nav. Tie citas kategorijas speelmanji, ir ar citiem apgriezieniem, summaam un paraadiem, par tiem es neko nezinu.
Nu paga, čikse tikai piestrādājot pie studijām (tātad pamatā studē). Cik ar tādu piestrādāšanu var nopelnīt? Lai sanāktu dzīvoklim (īre+komunālie pilsētā 200+, var būt stipri +), sev kkādi pāris simti kā minimums, un vēl vecim paikai un automātiem(vai ātrajiem kredītiem) pāris simti...
Piedodiet, kur 20gadīgam skuķim par parastu darbu un nepilnu slodzi maksā vismaz 600+ uz rokas? Nu vēl bez tiešām programmēšanas ģēnija, narkotiku tirdzniecības vai prostitūcijas?

Ja čalis no draugiem kompānijā visu laiku diedelētu, sen būtu pieriebies un netusētu šie ar viņu...

Vēl teorija: čalis ir viņas suteners...

Tex, veel jau ir mammas un omes. Taa 20 gdiigaa skukje priekam, maamukji praktiskaam vajadziibaam.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:23:15 »
Habibi

Es pietiekami esmu dzirdeejusi, ko domaa par sievieteem 35+ nepreceetaam, neshkjirtaam un bez beerniem, lai man buutu pamats domaat, ka planktons parastais shai jautaajumaa diferencee dzimumus ;)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #32 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:24:42 »
Diferencee, diferencee.. Drusku savaadaak, es tak pie taas kategorijas biju. Katraa zinjaa nejutos ne pie kaa vainiiga.

Atslēdzies tex

« Atbilde #33 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:24:46 »
Tex- es studeejot ljoti pat labi pelniiju... tulkoju Oiropas dokjus... maksaaja 10x vairaak kaa mediciinaa...

Vsp ljauzhi shad tad meedz paarsteidzoshi labi iekaartoties ;)

Pat par taksofona kabiiniishu tiiriishanu tad vairaak maksaaja ;)
diez vai clv, kas prot tik labi iekārtoties, ieķēpātos alfonsā?...
Un 90tie bija specgadījums, tur tiešām ar kkādu vnk darbu padsmit gadu vecumā varēja pelnīt vairāk kā medmāsa vai skolotāja ar augstāko ;)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #34 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:25:41 »
Tex laikam tagad attissta jaunu teoriju. Driiz naaks klajaa, taa ka mees visi uz pakaljas.

daddy

• Viesi
« Atbilde #35 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:28:30 »
[diez vai clv, kas prot tik labi iekārtoties, ieķēpātos alfonsā?...

Par "alfonsu" spriežam pēc mātes vārdiem. Gan jau meitai ir skaidra motivācija KĀPĒC. To varam tikai minēt - medus lējējs ausī, nenogurdināms gultā, vai vienkārši "nezāģē" bērnu kā māmuķis...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #36 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:29:43 »

Par "alfonsu" spriežam pēc mātes vārdiem. Gan jau meitai ir skaidra motivācija KĀPĒC. To varam tikai minēt - medus lējējs ausī, nenogurdināms gultā, vai vienkārši "nezāģē" bērnu kā māmuķis...
Un galu galā, nenovērtēsim par zemu veco labo "klikšķi", kam nav argumentēta pamatojuma, tikai sajūtas ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #37 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:30:41 »
Habibi,
te jau teoriju pietiek
1) suteners - var būt; ja glīta 20gadīga, tur abiem iztikai sanāks
2) ments undercover - vēl jo ticamāk (it sevišķi, ja čikse strādā bārā/klubā/restorānā , tiem tak peļņa tik no alko azartspēlēm un narkotikām)
3) vnk sīkspēlmanis, bēglis no parādiem un izjukušām exattiecībām... nepietiks ar čikses ienākumiem, vai nu omes vai tomēr pats arī kko, ko nenospēlē pilnībā
4) paši uztur kkādu kreisu via ne tik kreisu azartspēļu biznesu
5) ir vnk parasts vīrieC, bez īpašas ievērības cienīgas vēstures: jauks, mierīgs un garlaicīgs, bet vismaz nepiļī, kā māte un nestāsta,ka čiksei viss nepareizi

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #38 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:31:25 »
Tie bija jau divtuukstoshie ;) neiru es TIK sena :P

Habibi

Es ar nejuutos... bet es ne par savu jushanos, bet gan par lielas sabiedriibas daljas viedokli...

Un garanteeju, ka nepreceejies chetrdesmit gadnieks viiriec juutas veel omuliigaak caurmeeraa ;)

Atslēdzies Tille

« Atbilde #39 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:31:48 »
5)  :yes:

Atslēdzies tex

« Atbilde #40 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:44:24 »

Arī fakts. Vrb nemaz nav alfonss.
Ja būtu, tad čikse nevarētu atļauties. Jo, ja prastu iekārtoties tik labi, ka var atļauties, gan sevi uzturēt, gan dzīvokli, gan studijas, gan vēl alfonsu, tad nebūtu tādu tarakānu, lai paciestu to alfonsu...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #41 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:56:32 »

Arī fakts. Vrb nemaz nav alfonss.
Ja būtu, tad čikse nevarētu atļauties. Jo, ja prastu iekārtoties tik labi, ka var atļauties, gan sevi uzturēt, gan dzīvokli, gan studijas, gan vēl alfonsu, tad nebūtu tādu tarakānu, lai paciestu to alfonsu...
Tiešām alfonss uzmestos jaunam skuķim-studentam, nevis vidusmēra vientuļai šķirtenei, kurai pašai bērni studeni, ligzda tukša, vientulība mācas virsū, bet izglītība un darbs ļauj dzīvot tīri pieklājīgi + uzturēt pabalstīt vīrieti, kurš atrodas "radošajā pauzē"? Te tas viss pagriezts tā, ka 40gadnieks ir "smiltis birst" un bez iespējas iepatikties jaunkundzei.
Ātrumā pārskrēju ar acīm kolēģiem ap +/- 40. Viņi ir tik dažādi, ka skuķi ar dažādām interesēm mierīgi varētu atrast simpātisku kandidātu bez problēmām. Radiniecei čalis - pēc skata i nepateiksi, ka viņam ir (laikam jau pat pāri) 40 - knapi ap 30 izskatās, un kā reiz strādā vienkāršo darbu, kas principā nav nekāds sliktais, tikai tas, ka sabiedrības acīs nekotējas pārāk augstu.

daddy

• Viesi
« Atbilde #42 : 2015. gada 16. aprīlis, 13:57:54 »
redzi, cilvēks var būt izcilnieks kādā vienā jomā, bet pilnīgākais alfonss vai ar tarakāniem citās jomās :) šito labi Remarks bija aprakstījis "Ēnas paradīzē", kur amerikas bagātniekus šmauca ar gleznām. Te var būt līdzīgi.

Skuķis varbūt ir labā darbā (arī mana 20+ gadīgā drostala studējot + piestrādājot pelna 3x vairāk nekā māte ar 30 gadu stāžu) var uzturēt sevi, bet "tarakāni" ir tamā, ka nav viņu, kas novērtē, nav kas celtu uz augšu - viss, ko viņa dara mammai ir slikts -  gan "vecis", gan dzīvošana atsevišķi, gan apģērbs, gan ēdiens, gan izklaides, gan gan... es šito ikdienā redzu...

Nu nedzīvo tie jaunieši "pareizi un ilgtspējīgi"... BET bet pie šīm atziņām viņiem ir jānonāk pašiem ar savu pieredzi, nevis caur nelūgtiem vecāku padomiem :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #43 : 2015. gada 16. aprīlis, 14:02:19 »
Vai neapsverat variantu, ka mamma ne visu zina un stāsta? Iespējams, ka viņas skatupunktu aizēno tikai personīga nepatika, bet patiesībā vīrietis piedalās ar godīgu saimniecisko izdevumu daļu.
Pārāk daudz detaļu neiet kopā šajā stāstā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #44 : 2015. gada 16. aprīlis, 14:05:58 »
Vai neapsverat variantu, ka mamma ne visu zina un stāsta? Iespējams, ka viņas skatupunktu aizēno tikai personīga nepatika, bet patiesībā vīrietis piedalās ar godīgu saimniecisko izdevumu daļu.
Pārāk daudz detaļu neiet kopā šajā stāstā.
Noklusēt pozitīvo, izcelt negatīvo, lai saņemtu apstirpinājumu un atbalstu savai nostājai? Arī var būt.