Autors Tēma: Attiecības 20:40  (Lasīts 15785 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Attiecības 20:40
« Atbilde #75 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:17:17 »
Meitu - studijā!

daddy

• Viesi
« Atbilde #76 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:21:33 »
nē nu ja gadi nav PATS sliktākais, tad jau izskanēja versijas, kā potenciālo znotu pārbaudīt:
- kopīgs darbs, talkas
- ārzemju ceļojumi

... es vienam otram "kandidātam" esmu iedevis šo to piemēram nozāģēt, pienaglot... vai pavairāk iedzert un tad jau cilvēka patiesā daba atklājas...ja viņam nevar zāģi uzticēt (kļūdās visās 3 dimensijās), tad es tādam meitas roku nedodu... lai iztiek ar savu :D :D 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #77 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:22:22 »
Nu, un butu Tu sakariigi audzinaata, sapiitos ar to kretiinu? Ljoooti shaubos...
Ek, Inešuk, lai Dies' dod tev tik nevainojamus un nekļūdīgus bērnus, ka vari savu audzināšanas māku citiem par piemēru likt...

daddy

• Viesi
« Atbilde #78 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:25:12 »
Meitai ir gan tēvs, gan man vīrs, tas nu tā.

Tā! otrajā cēlienā, piektajā ainā uz skatuves parādās meitas tēvs, tēmas autores vīrs.

Ko viņš par situāciju saka?? Nevar to pedofilu-kretīnu manā vecumā pie vietas nolikt??!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #79 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:25:58 »
... es vienam otram "kandidātam" esmu iedevis šo to piemēram nozāģēt, pienaglot... vai pavairāk iedzert un tad jau cilvēka patiesā daba atklājas...ja viņam nevar zāģi uzticēt (kļūdās visās 3 dimensijās), tad es tādam meitas roku nedodu... lai iztiek ar savu :D :D 
A ja nu i neprasa, bet ņem bez prasīšanas? Un meita arī - sak, mana roka, kam gribu, tam dodu, un po man par tavu zāģi! Tāpat kā autores meita. Neklausa takš tā jaunatne. I ko tad? Ar ciri rokā dzīsi to "znotu" no mājas ārā?

Atslēdzies Tille

« Atbilde #80 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:26:59 »
Vienkārši man mātes kreņķis par situāciju šķiet visnotaļ saprotams un pamatots, un es patiesi neticu, ka viņas vietā te visas citas vieglu sirdi samierinātos.

Otrkārt, man pašai manos 20 bija viens tāds "kretīns manā vecumā". Jeibogu, kretīns. Labs laiks pagāja, kamēr vispār vaļā no viņa tiku, un vēl gadi, kamēr morālās brūces aizlaizīju. Labākie gadi, 20+, pa*irsti. Jūtu līdzi savai mātei, kas viņai bija jāpārkreņķējas pa to laiku. Tāpēc man tā filozofēšana par tirānisko, tarakānu apsēsto māti ausis griež.

Bet kkas taču viņā bija labs, ja jau pavilkies?

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #81 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:29:18 »
Meitai ir gan tēvs, gan man vīrs, tas nu tā.

Tā! otrajā cēlienā, piektajā ainā uz skatuves parādās meitas tēvs, tēmas autores vīrs.

Ko viņš par situāciju saka?? Nevar to pedofilu-kretīnu manā vecumā pie vietas nolikt??!

Neteicu, ka tas ir viens un tas pats cilvēks :)
tex droši vien dziļi ievilka elpu...
Saka, ja esot laimīga, lai tak ņemās. Es tam nepiekrītu.

daddy

• Viesi
« Atbilde #82 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:32:13 »
neklausa gan :(  vispār ar puikām vieglāk, lai gan bērnībā čurā vairāk... :)

daddy

• Viesi
« Atbilde #83 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:35:35 »
Neteicu, ka tas ir viens un tas pats cilvēks :)

Tad tak Tev VĒL labāk - 2 vīrieši pe sāniem, kuriem nevajadzētu būt vienaldzīgiem... uztaisi kartupeļu stādīšanas talku, paņem mucu alus, saaicini visus... varbūt meita, a varbūt i pati kļūsi brīva, rezultāts noteikti būs. Labas idejas izdodas vienmēr! :) 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #84 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:40:29 »
Vienkārši man mātes kreņķis par situāciju šķiet visnotaļ saprotams un pamatots, un es patiesi neticu, ka viņas vietā te visas citas vieglu sirdi samierinātos.

Otrkārt, man pašai manos 20 bija viens tāds "kretīns manā vecumā". Jeibogu, kretīns. Labs laiks pagāja, kamēr vispār vaļā no viņa tiku, un vēl gadi, kamēr morālās brūces aizlaizīju. Labākie gadi, 20+, pa*irsti. Jūtu līdzi savai mātei, kas viņai bija jāpārkreņķējas pa to laiku. Tāpēc man tā filozofēšana par tirānisko, tarakānu apsēsto māti ausis griež.

Bet kkas taču viņā bija labs, ja jau pavilkies?

Nu jā, smukas acis, apburošs smaids un bagātīgi makaronu krājumi :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #85 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:40:54 »
O, un patēvs arī meitas pusē - tātad TIK briesmīgs tas viņas vīrieC nemaz nav...

Ko saka meitas tēvs, ja vsp ir/bjis pie apvāršņa?

kvadra, jā, ineshukam labs jautājums, kas tad tam Tavam kretīnam tāds bija, ka tomēr pavilkies uz viņu un gadus ar  viņu pavadīji - ja jau uzreiz būtu šķitis kretīns, tak nepītos ar tādu?...
Un es saku, ka zinu meitu, kurai tiešām jebkāds, kas atbrīvos no māmuķa gūsta būs līdzvērtīgs vidējās sievietes miljonāram baltā zirgā... Tikai kas pie tā vainīgs? -VīrieC vai tomēr māte?

Atslēdzies tex

« Atbilde #86 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:42:21 »
kvadra, bet labi audzinātas meitas tak fiksi atšķirtu makaronus no īstas mantas....

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #87 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:42:55 »
Msni vecaaki nebi nevainojami, aber arii potenciaalie znotu kandidaati nebi galiiiigi garaam.. taa kaa kkur osechka ir, ja kandidaats shkjiet galiigi garaam- vai nu vecaaku audzinaashanaa, vai expektaacijaas...

daddy

Piedzirdi un tad liec zaagjeet???

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #88 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:43:37 »
Jap. "ienaidnieks " jāiepazīst, lai zin kā cīnīties  :sarcasm:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #89 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:44:26 »
tex

Es galiigi neinceejos par kvadras makarontipu